icon

Hodinky Klarion

jankasrnka
19. sep 2021

Dobrý deň. Mate niekto skúsenosť s hodinkami klarion

Hodinky Klarion
Strana
z3
chavierka
Autor odpoveď zmazal
chavierka
19. sep 2021

@jankasrnka Aj ja ich od včera študujem, potešia recenzie

Hľadaj v diskusiách na koníku...

jankasrnka
autor
20. sep 2021

@chavierka nenasla som nikde nič, preto ma to zaráža... Inak by boli super

chavierka
20. sep 2021

@jankasrnka mne sa tiež pozdávajú 👍

bajca77
21. sep 2021

Aj my ich pozeráme, celé je to divné, manžel sa snažil dovolať aj predajcovi na stránke Klarion.sk, ale mobil vypnutý. 2 recenzie na firmu, ktoré nájdete na nete na firmu si napísali sami majitelia. Ale predávajú sa aj cez Mall, tak neviem. Tiež váhame, lebo ak si ich objednáte priamo od nich tak požadujú platbu vopred.

janin26
21. sep 2021

@bajca77 no aj my pozeráme, su z Aliexpress, našli sme ich tam, tam majú dobré recenzie, qlw co js viem.... Ze by na Slovensku ani jediná recenzia?? Cudne

bajca77
22. sep 2021

@janin26 aj my sme pozerali a majú tam veľmi dobré recenzie. Manžel sa dnes konečne dovolal. Pán sa ospravedlnil, že lepšia je pre neho mailová komunikácia, nakoľko sú malá rodinná firma, ktorá sa zaoberá dizajnom, majú svadobný salón, takže nestíhajú vybavovať všetky požiadavky. Hodinky údajne nenakupujú cez Ali, majú vraj v Seredi showroom, takže ak máte blízko, tak sa môžeme ísť pozrieť. Že radi ich osobne odprezentujú. Čo sa týka reklamácie, nie je problém vybaviť. Najčastejšie s čím sa stretávajú je pokazené zapínanie na remienku, nakoľko deti často niekde zatrhnú, zachytia. Záruka je 2 roky. Pri reklamácii je potrebné hodinky poslať na ich adresu a oni zabezpečia opravu. Manžel mal z pána dobrý pocit. Dlho sa spolu rozprávali, pán sa ho nesnažil striasť, trpezlivo odpovedal na jeho otázky. My sme sa rozhodli, že ich kúpime. Myslím, že s tým asi nič nestratíme.

chavierka
22. sep 2021

@bajca77 odkial ich kúpite?ja som ich videla napr.na mall.sk za cca 98€

bajca77
22. sep 2021

@chavierka cena cez mall, aj z klarionu je rovnaká. tie hodinky sú dva druhy. za 98 eur je puzdro hodiniek z plastu a za 108 eur je kovové. my ideme tie kovové.

bajca77
22. sep 2021

@chavierka ale objednáme asi cez mall, tam je doprava vraj zadarmo...ale potom je tam klauzula, že to závisí od dodávateľa. V Klarione, je platba vopred.

jankasrnka
autor
22. sep 2021

@bajca77 predsa len ich beriete? Ja sa stále neviem rozhodnúť....

chavierka
22. sep 2021

@bajca77 áno, rozdiel je len v remienku?myslela som,ze jedny su z menej funkciami, ďakujem 😊

bajca77
22. sep 2021

@chavierka nie v remienku, ale v puzdre. Tie drahsie maju kovove telo, lacnejsie plastove. Remienok je pri oboch zo silikonu.

bajca77
22. sep 2021

@jankasrnka tiez sme na vazkach, ale ked citame recenzie ci uz na lamaxy alebo carnea, vsetko je to vlastne vabank. Ani jedni nesplnaju to co by sme chceli. . Velmi ma odradza, ze su dost detske. Maly je tretiak a o dva roky uz ich nebude chciet, lebo sú pre deti. Tieto su univerzalne.

jankasrnka
autor
22. sep 2021

@bajca77 presne, aj pre dcéru som chcela už také viac dievčenské než detské.... A zrazu som našla tieto... A keď som pozerala popis, povedala som si wau.... Len ma zarazilo to, že o nich nikto nič nepíše.... S pánom som si písala cez messenger. Odpovedal na všetky otázky.... Tiež som z neho mala príjemný pocit... Tak asi to risknem a keď tak do 14 dní sa dajú vrátiť.... 😁

bajca77
23. sep 2021

@jankasrnka aj my ideme objednať, potom si môžme dať spätnú vázbu.

janin26
28. sep 2021

@bajca77 mate už baby?

jankasrnka
autor
28. sep 2021

@janin26 mne včera prišli. Dcéra má zajtra meniny, tak to bude darček... Ešte som nestihla kartu kúpiť, snáď to zajtra stihnem a dúfam, že budú fungovať...
Dám vediet

janin26
1. okt 2021

@jankasrnka tak ako, bola spokojnosť?

bajca77
1. okt 2021

Nám príšli minulý týždeň, sú fakt super. Vyzerajú ako dospelácke, sú väčšie ale nie mohutné ako iné detské hodinky. Pre nás bolo dôležité, že majú aj detský aj dospelácky mód, teda kľudne ich môže nosiť dospelý, dieťa, či pubertiak. Predvčerom sme do nich dávali SIM-ku. Manžel sa dosť zapotil. Hodinky vykazovali, že SIM nie je vložená, pritom tam bola. Treba dosť silou zaklapnúť držiak SIM-ky a potom to už ide. Manžel sa sťažoval na malinkatú klávesnicu, ale čo sa dá pri hodinkách čakať 🙂. Malý ich dostane ako darček 23.10 tak uvidíme ako to bude v praxi. Ale zatiaľ spokojnosť, aj dojem dobrý.

chavierka
1. okt 2021

@bajca77 je k nim nejaká aplikácia, návod?
Teraz ma syn Carneo, na ne mam apku v telefóne,viem,kde sa nachádza, odposluch atd..tieto vraj tiez su k aplikácii

bajca77
1. okt 2021

ano, hodinky sú v slovenčine, je k nim aj slovenský návod a na stránke Klarionu sú pekné, podrobné videá na obsluhu. Všetko je intuitívne, sama volíte ikony ktoré môže používať. Môžte ich odoberať a pridávať. Jediné čo je, tak pri 5% baterky sa vám dieťa nedovolá, ale vy jemu áno.

chavierka
1. okt 2021

@bajca77 myslim,ze to bude super voľba, perfekt vianočný darček 🤗
Ďakujem za recenziu

jankasrnka
autor
1. okt 2021

Ja odpisujem neskoro, malý mi chytil teploty, tak sa točím okolo neho.
Hodinky su pekne, funkčné...
Dobre sa cez ne vola, ked si človek zvykne na tu mini klávesnicu, tak sa aj sms dá písať. Dcéra sa doma pripája cez WiFi, tak skúšala pesničky cez YouTube počúvať a super...
Len mam problém s aplikáciou. Neviem to dat dokopy, skúšala som viaceré stiahnuť a nechce mi to sparovat.chcem si k tomu cez víkend sadnúť a napísať pánovi z klarionu.dufam,ze mi pomôže.
Jedine, co mi zatiaľ vadí, je to, že keď dcére zavolám alebo pošlem sms a ona si to práve nevšimne lebo ma vypnuté zvonenie, tak jej to na displeji nesignalizuje. Nevie, že si ma v správach hľadať neprečítané sms alebo ze ma zavolať naspäť.

bajca77
2. okt 2021

@jankasrnka a k comu potrebujete apku? Na obale, alebo na papieri mate QR kod na stiahnutie apky. Vola sa KIMACHI. Ak chcete malu sledovat musi mat v hodinkach sim-ku s datami.

bajca77
2. okt 2021

@jankasrnka sparovanie mobilu a hodinek je ze musite mat v mobile apku, v hodinkach - kolonka QR kod...ten zosnimate a tym sa vam sparuju....mobil aj hodinky musia byt na datach alebo wifi.

bajca77
2. okt 2021

@jankasrnka ak budete s panom komunikovat, opytajte sa ci sa tie zmeskane hovory nedaju nejak nastavit. Na to sme zatial neprisli.

jankasrnka
autor
3. okt 2021

@bajca77 apku mam, qr kód som zosnimala, zadala som jej číslo, vzťah a nakoniec mi napísalo, že mám neplatný gr kód....

janin26
5. okt 2021

@jankasrnka ďakujem za recenzie. To je blbe, že sa to tam nedá pozrieť, ze je zmeškaný hovor.... Neprišli ste zatiaľ ako na to, resp nenapísal ten pan?

jankasrnka
autor
7. okt 2021

@janin26 nooo, už nám snáď všetko funguje. Pan mi poslal nový QR kód, pomocou ktorého som si stiahla aplikáciu a funguje dobre. Je jednoduchá, prehľadná.... Viem, že ju až tak súrne nepotrebujem, ale za tie peniaze nech funguje všetko.... 🙂 Cez aplikáciu môžem ukladať aj čísla do telefónu a je to jednoduchšie, lebo na tej mini klávesnici vytukavat meno a číslo je celkom boj....
Skúšala som dcére do hodiniek uložiť aj pesničky aj rozprávky a je to fajn.... Rozprávky sa dajú pekne pozerať. Včera si s tým kratili čakanie v ZUŠ-ke... Alebo na cestovanie je to super aj ako mp3 prehrávač...
Co sa týka tej notifikácie, tak to nejde ako na mobile. Aj niekde na stránke som to čítala. Ale keď potiahne té na tej základné obrazovke-tam kde je čas zobrazený, z ľava do práva, tak sa tam zobrazia nepriate hovory a sms. Tak si musí dieťa tam mrknúť po vyučovaní a dozvie sa, či niekto volala s lebo písal.
Inak teda tukam, ale zatiaľ som maximálne spokojná s hodinkami aj s komunikáciou pána z klarion... Dúfam, že budú hodinky pár rokov fungovať...
Som rada, že som kúpila tieto....

Strana
z3