Hodinky Klarion
Dobrý deň. Mate niekto skúsenosť s hodinkami klarion

@jankasrnka super, ďakujem. Vyskúšame aj my
@bajca77
@jankasrnka
@janin26
Dobrý večer mamičky, chcela by som sa opýtať ako s odstupom času hodnotíte hodinky? Zvažujeme ich 7 ročnej dcérke pod stromček a preto nás každá recenzia poteší 😊 podľa popisu sú nabité funkciami a to sa nám pozdáva. Ďakujem
@nikushka12 ja som zatiaľ spokojná. Mame ich od septembra a všetko podľa popisu funguje....
@jankasrnka ďakujem objednám ich dnes asi aj ja. Môzem sa ešte opýtat máte tie E7 ci E10? Akosi neviem prist na to v com sa líšia.
@nikushka12 my sme tiez spokojni, prvy krat sa maly stazoval, ze su tazke, ale teraz s nimi funguje uplne v poho. Sam si ich nasadi, zlozi, takze ani na telestnej nie je problem. Jedine co by som vytkla tak to zvonenie. Minule si ho omylom vypol a nemohla som sa mu dovolat. Mohli by mat vibrovanie. Ale inak super. Ak budu sluzit o dva roky nemusim riesit ze ich mechce, lebo su detske.
@nikushka12 my mame e-10. Oni sa lisia v puzdre. Lacnejsie maju umele puzdro a drahsie zase kovove.
@nikushka12 dcéra má E10
@bajca77 ďakujem krasne za recenziu. To vibrovanie je fakt škoda, kedže v skole by som bola radsej, aby mala zvuky vypnute hoc jej okrem nas nik iny volat nebude ale predsa.
@jankasrnka
@bajca77 mamicky a este posledna otazka aku SIMku v nich maju vaše deti? Ďakujem
@nikushka12 micro sim O2 kedze sme vsetci v O2.
@nikushka12 dcéra má go 1€ od Orange. Platím euro mesačne.... Aj tak jej väčšinou voláme my...
@jankasrnka ďakujem aj my sme v Orange a presne toto ma zaujímalo či bude postačovať 😊 ďakujem mamičky ešte raz.
Konečne som našla recenzie. Hľadám hodinky pre 7 ročného syna a všetky sú na kočku aj keď sú neni najlacnejšie. Už som bola zúfala, že malému hodinky pod stromček nekúpim. Vyskúšam ich teda aj ja kúpiť. Tak vravíte, že s pánom na stránke Klarionu je normálna komunikácia? Nerada niečo platím vopred. GPS na nich funguje? Ďakujem
Ahojte prosím vas ti co už hodinky mate,dá sa obmedziť používanie hodiniek?som sidce rada ze je tam toľko funkcií,ale sa obávam ze počas školy to nie je vhodné.. dakujem
@renatka277 ano, da sa. Sami regulujete co bude dieta vyuzivat. Cez aplikaciu vsetko nastavite. Maly napr. nema aktivovany internet v hodinkach. V tomto pripade ale nemate pristup na GPS. My sme to ani nechceli. Nepotrebujeme ho kontrolovat. Ale aj ked mate internet dokazete mu obmedzit pristup.
@jankasrnka Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste aj naďalej spokojná s hodinkami. Rozmýšľam tiež nad ich kúpou. Ďakujem
@lubka251 áno, určite. Z tých, čo sú na trhu sme myslím vybrali dobre.... Batetka naozaj dlho vydrží.... Problém s telefonovaní sme vôbec nemali, krásne je počuť a funkcie sú také ako na mobile....
@jankasrnka Ďakujem 🙂
@bajca77
@jankasrnka Ahojte , mne ide dost aj o GPS , ma niektora , prosim Vas,odskusane .. ci je presne ? dakujem
@snehovavlockapp ja nie my GPS nepoužívame, zatiaľ to nepotrebujeme
@bajca77 škoda, lebo uz mame tretie hodinky a presnost je teda +- kilometer ... Nas chodí sam zo skoly pešo cca 30min a je druhak .
ahojte baby, chcem sa spytat, ci tam su tieto funcie: videohovor, odpocuvanie na dialku, nastavenie cisiel na ktore dieta moze volat, nastavenie cisiel, ktore mozu hodinky prijat, obmedzenie pouzivania v skole? dakujem za odpovede 🙂
@jankasrnka dobrý deň môžem sa opýtať ako dlho vydrží baterka ďakujem
@nelinka158 dlhsie, nez tie klasicke detske smart hodinky. Dcera na tom pozera rozpravky z disney plus, youtube a v pohode vydrzia.
@snehovavlockapp ak ma spustene data v hodinkach, tak dieta moze s vami zdielat polohu cez google a tam to mate uplne presne.
@minimenika ano, zistila som ... rozdiel + - 5 km. Som vratila hodinky na druhy den 🙂
@snehovavlockapp fakt? Nam to urcuje presne cez google zdielanie polohy.
Dobrý deň dnes sme kúpili hodinky klarion a nasli sme v hodinkách kontakt na predošlých majiteľov...aj som si sním pokecal...

@bajca77 treba potiahnuť na tej obrazovke kde je čas z ľava do práva a tam sa zobrazia nepriate hovory a sms. Tak si dieťa z času na čas musí tam mrknúť a zisti, či niekto volal alebo písal....