Holiť alebo nie ?
aký máte názor na holenie intímnych partií. nehanbíte sa za to ked idete ku gynekológovi a ste oholená úplne alebo naopak ste zarastená ??
tak toto je to, čo som myslela, nenašla som ale cenník 😒
http://www.chirmed.sk/epilacia-depilacia-laserom
alebo je to toto 😕 ?
http://www.astudiods.sk/depilacia.html
ja už si to nepamätám. Ale tu je to napísané, že 4-8 sedení, tak je to asi toto.
tak pri tom druhom je aj cena. To nie je tak hrozné, že bikiny stoja niečo cez 4-8tis. 🙂
asi začnem šetriť, len keby bolo z čoho 😀
baby máte skúsenosť s epilačnýi strojčekom?Ja som začala toto leto používať ale len na nohy.pod pazuchou a na int.miesto nie.najprv to strašne bolelo ale už teraz menej.pomalšie chlpky rastú.len neviem či ma bude bolieť aj na intím. miestach tam sa to bojím použiť /kvôli bolesti/
ja som mala depilačný strojček, resp. aj mám 😀
ale teda vrieskala som na celý barák a aj tak to bolo na prd, keďže niektoré chlpy boli moc jemné a tie nezobralo, tak som sa musela oholiť, potom za chvíľku dorastali ale už boli hrubšie, takže som sa v podstate holila rovnako často, ibaže som medzitím šialene trpela.
ja pouzivam epilator uz dlhsie a som spokojna. holim aj v oblasti bikin, ale striedam to s klasickou ziletkou, lebo to dost boli, ale mam potom aspon na dlhsi cas pokoj.
mne po oholeni epilatorom vyrastaju chlpky svetlejsie a jemnejsie. je sice pravda ze mi niekedy nezoberie vsetky ale ked sa nudim tak ich vytrham pinzetou.
irenkat, to by som sa musela veľmi nudiť, aby som trhala pinzetou chlpy na nohách 😀 , mne tam totiž zostalo dosť veľa. Ale asi sme každá iná a aj strojčeky sú iné.
nie, to ma ani nenapadlo. tam to musi poriadne boliet. ale zas mne pod pazuchami rastie 10 chlpov, tak ziletka na sucho mi uplne staci.
ka4 - myslim, ze epilacny strojcek by sa ani nemal pouzivat pod pazuchou. Pokozka je tam velmi jemna. A na druhej strane ziletkou to mas oholene raz dva 😉
mna to pinzetou veeelmi boli a ostavaju mi bodky co pri ziletke namam.
tiez by som chcela strojcek, pacilo sa mi ako mi oholil nohy a ruky...ale bol pozicany.
no zaujimalo by ma kde by sa dal este pouzit...pazuchy by som tiez neriskovala....
moj epilator ma aj taky nadstavec na holenie, napriklad na intimne casti a podpazusie, a tiez aj nadstavec na zastrihavanie (skracovanie) chlpkov
epilator ano, uplne v pohode, ta bolest na mna skor posobi ako masaz 😀 ale pouzivam len na nohy. A skusala som aj ten holiaci nadstavec a je to OK.
super tema 😀 😀 😀 inac by ste sa divili kolko zien sa neholi 😒 ja som aj mojho oca nahovorila nech sa oholi a na stare kolena 😀 😀 😀
mimo tému:
Zuzkaaaaa, jeeeeeej, ta ksa vá mzadarilo miminkoooo, gratuluje mz celého srdiečka.... 😵 😵 😵 😵 😵 😵
nieeeeeeeeeeeeee nezadarilo len som skusala keby bolo tak v akom som tt 😀 😀
viem len na nohach a rukach...dalo sa. len viem, ze su dni bolestivejsie a menej bolestivejsie, vraj to zavisi a suvisi s mesiacom a hlavne v akej je faze...nemam nastudovane, ale vsimla som si to uz pri oboci.
inak moj vynalez je, ze by mali vyrobit aj depilator obocia ku ktoremu by sa predavali aj sablony..... 😵
melory ja mam presne tento
http://www.holici-strojky.com/?page=shop/flypag...
No to suvisi ja uz to mam na sebe vyskusane, ale neviem ti teraz tak na rychlo povedat kedy v aky den znamenia boli menej, no obocie ani nevrav mne dako nerastie 😖 😖
ta bolest suvisi s tym, ze kazdy mame iny prah bolesti, a pre kazdeho je predstavuje bolest nieco ine

mel, lenze bojim sa experimentovat, ja este stale kojim a to musi byt riadne svinstvo, ked to zlikviduje tie chlpy, a okrem toho polovicu mi to nezobralo a dlhsie ako 10 minut sa to tam nemoze nechat, tak asi zostanem pri holeni a experimentovat budem az ked dokojim