icon

Homosexualita u zvierat

24. okt 2023

Čo si o tom myslíte? Čítala som článok, kde u niektorých druhov zvierat bežne dochádza k homosexualite. Aký je podľa vás dôvod u zvierat? Nie je to predsa tak, že zvieratá majú sex čisto preto, aby boli potomkovia? Viem, že zbytočná téma, ale celkom ma to zaujíma. Lebo ak je to bežné u zvierat, tak v podstate asi by nás nemalo prekvapiť, že aj mnoho ľudí je takých.

Strana
z2
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
viestta
24. okt 2023

Mna to neprekvapuje u ludi, u zvierat ma to prekvapilo, ale v konecnom dosledku na toto sa neda mat nazor, len to prijat ako fakt

soldi
24. okt 2023

@monsterablue a aky tam bol uvedeny dovod?
inak uplne suhlasim s
@viestta , je to proste tak a bodka, na co to riesit?

taketo clanky by mali citat zaostali ludia, ktori stale veria, ze homosexualita je vymysel/choroba/liecitelna/etc... aspon by sa trochu poucili.

freedoom23
Autor odpoveď zmazal
guliver19
24. okt 2023

@freedoom23 nekonspiruj prezradzad svoju slabu mentalnu vybavu.

freedoom23
Autor odpoveď zmazal
jamimo
24. okt 2023

mňa to neprekvapuje. Máme rok 2023, ak niekoho áno, tak nech si rozšíri obzory 😉 A kto chce ostať v stredoveku, tak v ňom bude žiť mysľou aj v roku 2099 👆

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
miadi
24. okt 2023

@kittykat22 a potom ju ich deti zozeru 😀jkarma😆

ivangeline
25. okt 2023

...ze su to zvierata... pudy... My sa vieme aj kontrolovat a nemat sex cely zivot. Take zviera asi nie je. ;D

snazilka_bio_mamka
25. okt 2023

mňa skôr zaujíma, či aj obvodný lekár z povolania musí mať obvodného lekára alebo môže byť obvodby sám pre seba.🧐😆

narayan
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka noo, tak toto je ozaj dobrá otázka a tiež by ma teda zaujímala odpoveď 🤣

kvetinka75
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka no, konečne dobrá otázka, tiež ma zaujíma odpoveď

marianarem
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka O obvodnych neviem, ale kamarat vystudoval matfyz a robil si tam PhD. a zaroven s tym isiel studovat este prirodovedecku. Tam mali cvicenia z matematiky zabezpecovane doktorandami z matfyzu. No a rozvrh spravili akurat tak, ze ucil sam seba :D

kvetinka75
25. okt 2023

@marianarem šikovný, ušetril kopu času 🙂

moonlight1210
25. okt 2023

Asi dvadsat rokov dozadu som citala knihu Rok husi divej. Od cloveka, ktory sa dlhodobo venoval ich pozorovaniu vo volnej prirode. A hoci je hus diva povazovana podobne ako labut za verneho vtaka, existovala aj medzi nimi nevera a aj homosexualita. Homosexualita podobne v malej miere, ako medzi ludmi.

katarinaba
25. okt 2023

Napriklad niektore druhy primatov maju sex aj pre potesenie, nie len z dovodu rozmnozovania. Je to pre nich isty druh prejavu priatelstva. Trosku sexiku miesto podania ruky na privitanie 😀
Ale tak homosexualita tu je od nepamati, v starom Rime to bola uplne bezna vec.

canis_lupus
25. okt 2023

@moonlight1210 výborná kniha, mám ju doma. Je tam presne časť o sexe u homosexuálnych gunároch 😂Môžem z nej cvaknúť tie časti o tomto, aby sme uspokojili zvedavosť autora príspevku 😃

canis_lupus
25. okt 2023
ziarifka
25. okt 2023

Homosexualita u zvierat je mechanizmus na regulovanie premnoženia druhu. Týka sa zväčša samcov.

janagem
25. okt 2023

@kittykat22 mne sa páčia zasa chobotnice 🤣 partner strčí chápadlá do hlavy partnerky, sám ho radšej odpojí lebo ona by ho zabila a poberie sa preč - kde aj tak o pár dní na to umrie. Plus samica umrie tiež ale až po naložení vajíčok 🤣

Resp. Samec určite, samičku si musk ešte overiť lebo to si až tak presne nepamätám

jamimo
25. okt 2023

@katarinaba asi tak 😉 Neviem z akého dôvodu sa dnes ľudia tvária, že je to dielo Satana a skaza ľudstva... Moja známa dokonca tvrdí, že sa to dá vyliečiť, zháňala exorcistu, kresťanského psychológa (majú gay chlapca v rodine) 🤦‍♀️
https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/spolo...
https://zivot.pluska.sk/zaujimavosti/laska-nie-...
https://blog.sme.sk/pietruchova/spolocnost/homo...

tiezjedna
25. okt 2023

to si fakt objavila Ameriku...😉

jamimo
25. okt 2023

@janagem hmm, zaujímavé, chobotnica Šikovnica. Chúďa taká mačka domáca, tá by sex s rovnakým pohlavím možno privítala. Lebo keď kocúr na ňu skočí, nemá šancu. Bolesti, plač a bolesti...

janagem
25. okt 2023

@jamimo omg hej. Akože no. Mačka by som byt nechcela

misters
Odpoveď bola odstránená
mazisika
25. okt 2023

ja som zas niekde citala, bol to clanok o psoch, ze im je to jedno a v istych situaciach nerozlisuju, ci je to opacne pohlavie alebo rovnake a skor ide teda len o ventilovanie vzrusenia a o nic viacej

jamimo
25. okt 2023

@janagem a vieš prečo? Lebo penis kocúra má "kostičku" ktorá dráždi na veľmi citlivom mieste, priamo pri akte tým dráždením provokuje bolestivú ovuláciu, aby došlo k počatiu. Fakt vreštia od bolesti 😿🙀

ivanakal
25. okt 2023

@snazilka_bio_mamka 🤣🤣🤣 najlepsi koment toto.

Strana
z2