Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
@adelaida33
jááj Prima Love dáva od dneska o 21,45 hod. tak nemusim tak dlho čakať,ale budem kukať až od zajtra,lebo dnes idu geissenovci 😀 ja sledujem samé také chujoviny 😀 n
neviem ci vypadne Viktor,lebo pri tom voodo co robili asi po parovani tam sedel 😖
@labelo čau 🙂 , ozaj to tam bude chodiť skôr? ani neviem, či mám ten tv program 😅 , zistím 😀 . ja som si kukla tú piatkovú časť tak na jedno oko a jedno ucho, kým malý na obed spal a ja som kadečo robila... tak sa mi tiež zdalo, že niki žiarlila na viktora, že je s janou, a preto sa v nej všetko vzbúrilo proti nemu... i ked principiálne, vlastne nič zlé proti nemu nikto nepovedal, len presne to, čo si zaslúžil - manipuluje s informáciami, myslí si, že je tam najmúdrejší a navyše bol hlboko presvedčený o svojej nedotknuteľnosti (všetky tri veci má spoločné s janou, takže platí, že vrana k vrane sadá 😝 ). Napr. niki povedala len čistú pravdu, že on vždy pri každej hádke sedí a mlčí a potom chodí osobitne za ľudmi a rozpráva im presne to, čo chcú počuť. Ved on sám sa k tomuto priznal ešte ked tam bol romeo a práve romeo mu to vyčítal ako prvý, že iné kecal pred ním, iné pred nelou a úplne iné, ked sú tam oni obaja... a potom bol viktor sám s nelou a presne jej tento svoj "postup" vysvetloval a obhajoval sa, že áno, on každému hovorí, čo chce počuť, že to je jeho stratégia. Jáj, superman má zlú pamäť 😅 . Uvidíme, kto vypadne, zaverečnú upútavku som nestihla, tak tiež neviem 😅 .
@labelo nakoniec teda martin vyradil vlada. asi sa bál stáť za "komplotom" sám, keďže z neho nakoniec vycúvali niki i nela. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
@adelaida33
vies co som na neho nas... 😠 nechapem najprv hovoril, ked tam prisiel,že sa mu páči Jana,Nela a Niky a ked prisla na to rande s ním tereza ,tak sa mu to moc nepacilo a zrazu si ju vyberie do páru?šak mohol kludne vyhodit Viktora a byt s janou, ked sa mu pacila, ona je prisposobiva 😀 ,Vlada mohli vyhodit kedykolvek,ale Viktora sa tak lahko nezbavia...a Nela tiez celý týžden točila a planovala ako sa zbavia Viktora a potom nic preto neurobila a nakoniec bola štastná,že vypadol Vlado,nechapem 😒
som zvedava kto tam príde nový 🙂
@labelo vidíš, veď on aj janu chcel 😅 . podľa mňa im tam všetkým prepínačkuje ako sa patrí 😀 . kukni link o 12:07 od @mamartinka . ak by sa to stalo skutočnosťu, žeby obaja odstúpili kvôli zlým vzťahom s ostatnými, asi by som odpadla, lebo od nich by som také čosi nečakala ani náhodou 😕 . a teraz príde nejaká nová dievčina, nie? tak to som zvedavá, aká bude a po kom ona a kto po nej "vyštartuje" 😝 . zasa sa všetci budú trieskať do hrude, akí sú úprimní a blá, blá... 🙄 .
fuuuuha tak to tam teraz riadne zamotali s tou Nikinou sestrou 😅 Kravča Nela si tusim moze balit kufre 😀
Ja nechapem ako to, ze sa este poriadne nespikli proti nele... sa tam tvari jak (vecne zamracena a nasrata) kralovna 😀 dufam, ze uz pojde najblizsie
Juj, baby, však dajte aj dajaké obšírnejšie info, čo sa tam včera dialo, nielen také frky tu hádžete... ja som ešte včerajšiu časť nevidela............ 😝
@adelaida33
čauko včera sa zase hadali Jana- Nela ,Nela povedla Jane,že stratila jej doveru,Jana sa potom rozplakala a chce ist domov,ale iba v myslienkach,v skutocnosti sa tam bude držať aj s Viktorom zuby nechty 😀
Natalia sa pridala na stranu jana,Viktor,Tereza,Martin a idu bojovat proti nele a nakoniec prisla nova Daniela -Nikolina sestra a ta si ešte nevybalila kufre a začala mlieť,že ona bude vo finale s Niky a nelu chce vyhodit a ked sa prida na tu druhu stranu,tak sa im mozno tu Nelu podari aj vysachovať... 😝
na Nataliu som tiez nasr.... podla mna ma stat za Rockym ked su v pare aj ked sa jej to nepaci 😖
čaute kočky, vidím že aj vy ste do toho také zažraté ako ja 😀 vynechala som myslím len jednu časť od začiatku, ked sme mali dámsku jazdu 😎
som zvedavá čo sa dnes udeje... ja pozerám na prima-love.. tá Nikčina sestra vyzerá byt dobrá mrcha, urcite to tam zaujímavo premieša 😝 ...
@labelo no čau, ešteže si tu 🙂 🙂 🙂 . nemám kedy kuk. videla som akurát pondelok. takže dík za každú info 😉 . Tak to by som ozaj asi odpadla, keby jana alebo viktor odstúpili. mne obaja prídu takí zištní, že si to v ich prípade neviem ani predstaviť 😀 . natália ma neprekvapuje, o nej som si nič pozitívne ešte nepomyslela, odkedy sa tam ukázala... ani neviem prečo, ale vôbec mi nesedí... nemyslím len ako postavička v tv-súťaži, ale všeobecne sa mi takýto typ človeka nezdá pre mňa blízky, vo všetkých smeroch, v akých ju tam vidno... Fíha, a to mi ani nenapadlo, že by mohli dotrepať niekoho rodinného príslušníka... a ešte nikinu sestru, ktorá je úplne iná??? fúha, no bude to tam asi poriadne zamotané... pravdepodobne ju tam štáb skutočne dosadil nato, aby "preverila" pevnosť kamarátstva medzi nelou a niki... hm... nakoniec sa nele stane naozaj osudné v tejto súťaži to, že na poslednú chvíľu "zbehla" z dohody vyhodiť viktora, on jej tam totiž nedaruje ani minútu navyše, narozdiel od nej...
práve opakujú Hotel Paradise 😉
@bodka13 😉 aj tak nestíham kuk, chlapi spia, ja varím a sem-tam dobehnem k PC 😀
@adelaida33 tak potom pokus č.2 o 15:00 😀 😀 😀
@bodka13 zlatá 🙂 . no ani to nehrozí, to už budeme olovrantovať a zberať sa pomalinky von 😀 , ak nezaprší 😝 😉
@bodka13 to naco tolko opakuju?Ja ze ked to do obeda ide tak po obede uz nie.
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
@adelaida33
oni sa asi vsetci,ktory boli na kastingoch nie že poznajú,ale vedia o sebe,lebo všetci vedeli,že tam má prisť Nikolina sestra ,lebo aj včera Niki povedala,že ju čakala kedy príde,ale že mohla prist ešte neskor,aby sa jej podarilo ostat do finale,ale ona bude tak troch mrcha sa mi zda oproti Nikole 😀
včera sa tam dokopy nic nedialo 🙂
akurat Jana už hraje tu jej hru aj s Viktorom,už ho nechce a lezie jej riadne na nervy a Viktor iba kuká,že co sa deje 😀 a nechápe,dnes v ukažke tuším aj plakal

http://www.cas.sk/clanok/222543/hotel-paradise-...