icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

lubikan
7. máj 2012

@lauritka no...ale keby ja lezim vedla Viktora,tiez by som si dala povedat..kamera,nekamera 😀 😀

lauritka
7. máj 2012

@mamartinka ohh, tak potom co bude dalej. sakra, mna toto najviac bavi, vypadavacky 😀

lauritka
7. máj 2012

@lubikan bleeh. mne sa nepaci, posobi na mna trosku bisexulane 😅
teda ziadny z nich nie je moj typ.. Niko je az priveli nabuchany... na tvari sa mi paci ten co vypadol uplne na zaciatku, Mato. 😉

lubikan
7. máj 2012

@lauritka je taky trosku iny...ale tie oci a to vyzarovanie 😵 ..inak sa mi ziaden iny nepaci ,ani nepacil...

labelo
8. máj 2012

no a Nela letí domov 😒
vcera ma nasr.....,že nebolo vyradovanie stale to natahuju jak gumu v gatach a menia pravidla ako sa im zachce,ked som videla ako si Naty vitiahla 5,tak Nela je istá...

adelaida33
8. máj 2012

@labelo čože?? čo bolo? napíš viac 😒 😔 .

labelo
8. máj 2012

@adelaida33
čauko 😀 včera som čakala napnuta jak guma v gatiach ako poletí Natala domov a prišiel list,že Daniela ked ma imunitu, tak si bude vyberat ako prva a dievca,ktore si vyberie č.5 bude vyberat ako posledna a rozbije nejaký pár a všeci sa modlili,aby si vytiahla 5 Natala a aj v ukazke na dnes bolo,že si tu 5 vytiahla,takže Nela može baliť kufre 😒 ,ale neviem či to vyradovanie bude dnes, či si opat nezmeni stab scenar....a Viktor aký škodoradostný,že Nela ide domov už sa nemože dočkať 😠
včera povedal rocky natale,že chce byť s danielou a natala zase nasrata na neho 😀 už ma strach,že nebude každu noc sex.....ja mam pocit,že ona tam prisla len sexovat,lebo vtaedy povedala,že pol roka nic nebolo,tak ten polrok tam chce asi dohnat 😀

lauritka
8. máj 2012

presne tak, vidim to, ze Nela konecne pude... hihihih. Len ci to natalka nerozmysli?? zalezi este aj na tom kto bude stat pri Rockym.. 😨
co ked nebude chcet byt s inym ??

labelo
8. máj 2012

@lauritka
šak rockyho berie Daniela, nakolko bude vyberat prva a natala sa postavi k tomu u koho bude Nela,ale ked vyhodia kralovnu hotela 😀 neviem ci sa bude na co pozerat,ved vsetky konflikty su tam v podstate kvoli nej,šak tam bude nuda,mne sa paci Niko ako je na Nelu alergicky 😀

lauritka
8. máj 2012

@labelo no ale co ak sa v nej ozve ziarlivost a vyberie si znovu rockyho?? tym padom vyradi danielu a na nelu sa vykasle. 😉

neboj, urcite zase poslu niekoho zaujimaveho, mohli by martinku z turca 😀

zuzana1985
8. máj 2012

Danielu nemôže vyhodiť, v liste bolo že toho koho si vyberie Daniela, si žiadna iná baba vybrať nemôže. Ak by mala Natália rozum, tak má teraz jedinečnú šancu vyhodiť Nelu (čo by mňa osobne potešilo), ale myslím si, že štáb to zas určite nejako vymyslí, aby tam milostivá Nelka ostala.... 😒

labelo
8. máj 2012

ano danielu nemoze vyhodit,preto som zvedava či sa to nejako zvrtne a nela tam ostane,myslim,že by mohla natalia vyhodit aj Terezu

zuzana1985
8. máj 2012

Ale Natália s Terezou sa tvária ako kááámošky.... 😒

lauritka
8. máj 2012

aha jasne, to som uz nejak nezapocula 😉 🙂

takze dnes to bude ? 😅

labelo
8. máj 2012

@zuzana1985
oni su kamosky, natalia nelu neznasa,to som napisla ,že keby doslo u natalie ku zvratu, že by mohla terezu vyhodit 😀,ale toto všetko zariadil stab,lebo stale meni pravidla,asi aj im už nela ide na nervy,ale aj tak si myslim,že Nela nevypadne 🙂
kdesi som čítala,že Tereza je na už doma...

strawberry17
8. máj 2012

napochopim ako to, ze Daniela vybera prva ked mala mat imunitu 😝 to co ma byt mala predsa vyberat posledna

labelo
8. máj 2012

davali uputavku na dens vecer a Niky prehovarala tonom vyhrazania sa 😀 nataliu aby nelu nevyhodila,ja myslím,že oni ju ešte dokážu ovplyvniť a vypadne tereza 🙂

labelo
8. máj 2012

@strawberry17
vcera prisiel list zmenili pravidla Daniela vybera ako prva a natalia vyhodi jednu babu dnes

strawberry17
8. máj 2012

vcera sa mi prvykrat stalo, ze som nemohla pozerat, inak poctivo vsetky diely a aj reprizy 😀

strawberry17
8. máj 2012

@labelo, ano citala som to v prispevkoch a nechapem preco tie pravidla tak zmenili, komu fandis? 😀

labelo
8. máj 2012

@strawberry17
ja fandim mafii Nela Niky a Daniela 😀 preto som nasr....,že by mohla Nela dnes vypadnut,potom tam bude nuda....

labelo
8. máj 2012

ešte viete čo si myslím?že Natalia si vyberie chalana,za ktorým bude stat Nela,to bude Tomas alebo Martin,ale Nela nevypadne len bude bez partnera,lebo povedia,že sa toto kolo nevyraduje 😉 oni nas divakov chcu len drzať v napatí,Nela nemože ist domov lebo im klesne sledovanost 😎 ,čo už by sme kukali na natalu ako si stale vynucuje sex?a verim tomu,že ona by nemala problem sexovat aj s niekym iným ...

strawberry17
8. máj 2012

@labelo ja rovnako 😀 nechcem aby nela vypadla a dufam dnes vecer na zazrak 😝 vzdy som bola taka kamoskovy typ a nela a nicky mi pripominaju mna a moju kamosku 😀 ja typ Nicky moja kamoska typ Nela 😀 jana je strasna herecka, uz mi lezie na nervy, tereza otras, nataly furt tvrdi ze k Rockymu ni neciti, kto by jej to uveril 😀

labelo
8. máj 2012

@strawberry17
ja som asi šibnutá 😀 ale už sa nemožem dnesnej casti dočkať,ešte že to dáva prima skor aspon nemusim tolko čakať 😀

strawberry17
8. máj 2012

@labelo, ja tiez nedockavo zapinam ako prvu primu, lebo nedockam kym pojde na jojke 😀 potom este dokukam na jojke, ak nespim este aj na joj plus a na druhy den ak sa da tak aj reprizu 😀 stale si hovorim, ze ked to natahuju teraz jak trenky a strasia ze nela vypadne, ze ci predsa len nevypadne, ked to tak natahuju

strawberry17
8. máj 2012

@labelo ako sa prosim ta rozisla nataly s tym rockym a jak to zobrala, skoda, ze som to nemohla vcera pozerat ani dbńesnu reprizu o 15 ak bola...stale sa ten rocky nevedel medzi nimi dvoma rozhodnut, som bola zvedava jak to dopadne 😀 ale erila som, ze si vyberie danielu 😀

labelo
8. máj 2012

@strawberry17
tak vidim,že ty si vačší maniak ako ja 😀 ja to kukam vecer a ked zaspim tak na druhy den na nete,šak si včerajsí diel kukni na nete 😉
no ona to vedela už ked Daniela prisla,že bude chciet byt rocky s danielou a on jej vcera povedal,že by bol radsej s Danielou a Natala sa na to nahnevala,že zo seba robi kravu pred vsetkými,ona to s nim asi myslale vazne a on s nou len sexoval...

strawberry17
8. máj 2012

@labelo ked ja momentalne ziadnu inu radost nemam, cely den skacem okolo maleho a tesim sa na vecer ze kuknem paradise 😀