Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
@strawberry17
vcer sa tam nic moc nedialo,Rocky isiel "akože" za Tomasom pokecať,ale išiela tam vlastne za nataliou lebo mu asi stalo pero 😀 a ta toho hned vyuzila a valali sa tam po sebe a Daniela to zistila,ale zatial sa robila,že nič až dneska mu to bude vyčítať a plakať kvoli tomu...
Nela sa zase válala s Martinom aj sa tam olizovali spolu 🙂 a vážili sa kto najviac pribral,včera to bola nuda...
prisiel nový hrac slovak taký trocha šušlavý a akosi sa začal kamarit s Viktorom a ten hned vyuzil sancu a zistil,že by ho mohol lahko zmanipulovať 😀
rocky je michal ? 😀 neviem naco pisu raz rocky raz michal 😝 pre mna je furt rocky 😀
na nete nekukam, vsak to je platene, nie? ja kukam co-to co je neplatene, ale je toho malo
@labelo no pekne, dik za zhrnutie
som vedela, ze rocky bude chodit za nataliou s perom, ked daniela mu povedala, ze s nou ziadny sex pred kamerami nebude
takze ten novy je suslavy? a je inak k svetu? videla som len fotku
a Viktora sa mi viac hodi Gino ako Viktor 😀 este sa maju k sebe s Janou?
@strawberry17
nic nie je platene tu mas link a kukaj 😀
http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-video...
@strawberry17
ten nový moj vkus to nie je 😀 a etše ho tam vcera tak ožrali,že sa povracal do postele,zakryl to perinou a išiel spať,bléééé tak sa mi zhnusil 😝
Kocky, neviem preco,ale ja nadobudam dojem, ze sutaz je zmanipulovana a uz sa vopred pozna vitaz - podla mojho nazoru Nela- neviem ci si pamatate,este niekedy zo zaciatku sutaze dostala necakane imunitu ( podla mna bola moznost, zeby vyletela uz vtedy) a teraz ten tah Terezy...
Mne sa Naty pozdava,len by sa kocka mohla trosku ocenit a nedoliezat za Rockym, to je obycajny chudak, co si ju nezasluzi...
Celkom mi sedi aj Niki,lenze tej uz sekta Nela nacisto domotala zmyslanie a pokazila ju... A Dáju nemam rada - robi sa mudra a je to falosna krava...
Z chalanov moj top 1 je Niko 🙂 A najmenej znasam Rockyho- idiot na pohladanie...
@labelo jezis diky moc za tip uz kukam 😀 😅
@lolitka25 no ta nela tvrdi stale o viktorovi, ze je manipulator, ale asi by sa mala skor kuknut na seba. vtedy s tou imunitou, tam sa ukazalo aka je to svina. ukecala asi polku hotela aby za nu hlasovali, nech ona dostane imunitu a ked jej chybal jeden hlas, tak ukecala nika nech jej ho da aj on... a nakoniec vdaka imunite vysmarila pri vyradovani nikovu partnerku, s ktorou chcel byt. sa mu cudujem, ze sa s takou svinou este stale bavi, ked to zazil na vlastnej kozi. a vlastne nechapem, ked tam tak radi oznacuju ludi za manipulatorov, preco z toho este nikto neobvinil nelu, ved ta je kralovna manipulatorov... a ked sa romeo odvazil ju tak oznacit, tak odrazu cely hotel bol proti nemu. su tam padnuti na hlavu alebo co, ked to nevidia?
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
@adelaida33
čau a ty kdesi sa mi stratila 😀 nestíhaš alebo už nesleduješ?
@labelo čau 😉 , nestíham 😔 😔 😔 , akurát čo vás tu počítam, kuknem linky, čo dá @mamartinka , tak aspon dačo viem... som myslela, že to nejako "dobehnem", ale fakt netuším kedy a ako..., nevidela som už minulý piatok a dnes je piatok opäť, no zasa asi neuvidím 😝 . ak budeš môcť, popíš potom, čo bolo..., ja budem len rada, že mám info, dík 🙂 🙂 🙂 .
akurat kukam ta natala to je k****a už sa vidi u Martina v posteli,lebo zistila,že Martin by ju aj chcel 😒 ,neviem ked tam prisla tak po 3 dnoch nemala problem sexovat pred celým narodom a ked ju už rocky nechce,tak nemá problem pokracovat v tom s dalším,toto je podla mna riadna štetka 😝 normalna baba by sa takto nechovala, tak by som ju prefackala 😠
Tomasa mi je luto ako sa do neho pustili,ale si myslim,že keby išiel domov,tak by mal aspon klud na duši...od Niky som nečakala,že označí Tomasa a ten nový Mišo to je nechuták nechutný doležitý jak h......je tam pár dní a už je velký frajer
ešte kukam noc v raji a natala s Viktorom v sprche Viktor celý holý Natala hore bez,ja neviem ,ale podla mna to nie je normalné,aby sa takto tá natala pretrčala pred chlapmi,ona fakt nemá žiadnu hrdosť ...
ja si myslim,že Niko tam ako oni hovoria" preplavava" etse tichsie ako Tomas,Tomasa je aspon niekde vidiet a pocut,ale čo tam robí Niko??? 😒 nic ale vobec nic a ked si vsimnes, tak on za ten týžden je v zábere snad 1x a povie dve suvisle vety,tak nechapem prečo na Tomasa utocia... 😀
@josie3331
vies preco ju nikto nelutoval? 😖 lebo tam okrem tej sprostej Terezy,kora tam už nie je namá žiadneho kamarata,tak ju ani na rozdiel od Tomasa,ktoreho sa zastala Nela a Rocky nikto nelutoval...asi tak
podla mna by mohli tomasa zachranit tak,že nela by sa mohla poriadne rozhadať s mišom, aby ju nechcel a tomas by si stupol za Nelu,tým padom by si ju Mišo možno nevybral a musel by vyhodit niekoho ineho napr.Viktora,lebo ten sa ho zbavi za 14 dni 😀
som zvedava kto dnes poletí 😀
@labelo kto vypadol??

@strawberry17
a prečo nekukáš na nete? 😒