Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
Dnesny Video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
@adelaida33
čauko to vyhadzovanie posunuli na utorky 😀 neviem som zvedava kto teda dnes poleti bude vyhadzovat Martin,tak si myslim,že poleti Gino,ale ja by som vyhodila toho šušlavého Miša,tan mi totalne lezie na nervy ale strasne 😀
zajtra sa tam ma vratit Zuza 🙂 kdesi som čítala,uvidíme
Hento s tou zenskou som pred chvilou citala, al e sa mi to pripada ako totalna konina, s ktorou nas snad chce stab krmit, mysliac si o divakoch, ze su asi trochu blbsi. Co si o tom myslite vy? Ako sa im zda normalne, nakkrucat v dominikanskej a dokoncit to tu??? Nebodaj boli pobaleni rovno do piatich minut od jej vtrhnutia tou vsetkou ich techniku.
podla mna je absolutne jasne, kto odisiel...sak kto chybal v ukazkach....
Kks ale dnes zase totalna nuda... Namiesto toho, aby riesili vyradovanie, riesia nelinu bradu...
uz niekto vypadol? nemam moznost sledovat TV
@strawberry17 neviem, na 20 minut som odbehla a este stale riesili blbosti, ked som sa vratila. Mal si kazdy obhajit preco prave on ma byt v hoteli a hrali sa zas na nejaku pravdu... ani som si nestihla vsimnut, ci tam niekto chybal, lebo velmi rychlo dali tie posledne reklamy. takze mam podozrenie, ze sa nevyradovalo, ale to je len moj odhad, mozno sa mylim.
podla uputavky na konci Viktor. 😒 len bolo zvlastne ze stal pri Natalii. Asi si Janu vybral niekto iny.
ano aj ja som teraz dopozerala..mne nahodou Viktor sedel..Niky je zase vo svojom paralelnom svete🙂
ja viem kocky, o nic neide, ale preco Nela dostala imunitu??? zasa?
Dnesny video diel a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
zase sa vcera nevyradovalo 😝 natahuju to jak trenky 😝
mne ten gino bol sympaticky len do chvile kym sa dal dokopy s janou, odvtedy je nejaky divny a nepaci sa mi to ich nocne sexovanie, ze ona mu len otrci s prepacenim rit a tvari sa ze spi a on si dobre urobi a koniec 🤐
mne sa tiez nezda ten pribeh, ze tam vtrhla nejaka zesnka s pistolou, inde pisali zase ze chpali so samopalmi 😀 a ze odisli na slovenko, moj osobny nazor, bolo to velmi drahe v tej dom. repub. tak chcu usetrit tak, ze ich prevezu vsetkych na slovensko, ja som uz dlhsie cakala, ze tak nejako to urobia 😝
ja drzim palce na vyhru Nicky
ten novy Michal to co je preboha, je tam 2 dni aj s cestou a uz sa robi dolezity
konečne ide Gino slizon jeden,ja si myslim,že ked mala nela moznost urcit poradie kto z chalanou bude vyberat prvý,tak dala tomasa prvého a ten si vybral Janu,lebo si myslel,že s nou ten Mišo nebude chciet byt a Gina dala Nela vyberat posledneho a tomu zostala už len Natala 😀
neviete dokedy to ma chodit?
inak tiez tomu nerozumiem preco to parovanie kazdy tyzden posuvaju na iný den 😝 a ten prepad ako pise strawbery myslím,že už došli prachy...
hotel je predtoceny alebo v raelnom case sa vysiela?lebo ked teraz odisli ako oni pisu o tyzden skor,tak hotel by mal za týžden skončit?
toto bolo na facebooku neviem či je to kravina alebo....
já vím znám přesný scénař dnešního hotelu paradise který je poslední Michal má imunitu a vyřadí Gina Jana všem ostatní řekne že chce jít domů ale Natália je proti proto poprosí produkci a odejde ze soutěže mezi Nelou a Niky proběhne slovní válka do hry se vrací zpátky Tereza Daniela poruší pravidla když zaůtočí na Rockyho Nožem a tedy okamžitě si musí sbalit kufry a odejít místo ní se do hry vrátí Leo a po něm I Diana no a zbytek už znáte do Hotelu vtrhne policie a všechny vyhodí takže dneska poslední díl Hotelu Paradise od 22.30 do 00.15 na TV JOJ A PRIMA LOVE.
podla mojich vypoctov, by malo byt cca 3 tyzdnove meskanie, mozno uz aj viac.
neviem, cele mi to nejako nesedi, lebo som si myslela, ze tie finalne casti budu trvat aj vyse mesiaca, teda myslim, tie casti, kde sa uz bude len vyradovat a nebude prichadzat nikto novy. ale urcite je tam ten casovy posun a ak sa henten "vraj prepad" stal tento tyzden, tak urcite neodidu v dnesnej casti.
ja som kdesi citala,že sutaž má vyhrať pár,takže ak by do hotela už nikto nový nechodil,tak by asi vyhadzovali po dvoch, teda vyhodia pár
ja si tu debatujem sama so sebou 😀
teraz davali na Prime,že museli o týžden skor odist,ale v telke to pojde do zaciatku jula

@adelaida33 vcera nevyradovali. ale bola to poriadna nuda, asi tristvte hodinu sa tam riesilo, ze niky bola mierne hnusna k nele a ze to nebolo schvalne a bla bla bla...