icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

lubikan
30. máj 2012

@labelo viktor je zenaty???

ullala
30. máj 2012

Natalia s Rockym maju na fb, ze su vo vztahu, preto mi je divne to co tam rocky robi... a ze natalia po tom vsetkom je este s nim.

Inak mi to pripada, podla casu, ktory tvaria jednotlivi ludia na obrazovke, ze nela s nikolou su hlavne postavy a ostatni ako keby boli len vo vedlajsich rolach....

lauritka
30. máj 2012

@lubikan tak to si presne vystihla "zahuhlany "

😀 😀 😀 😀 😀 😀

strawberry17
30. máj 2012

mne sa dnes pacil taky tyrkysovy vankusik na posteli 😀 😀 😀 😀 😀
a ako si je dominika s tym rockym tak ista 😅
chyba mi tam to ginove "stuchanie palickou" janu 😀 😀 😀 😎
konecne sa zajtra niko "prebudi" ako ukazovali v uputavke na zajtra a nieco aj po dlhej dobe povie (okrem kritizovnia nely) 😝
mne lezie na nervy najviac dominika - s tym jej prejavom pripecenym, furt meni nazory, uz aj na jej hlas som alergicka 🙄
uz asi nedojde nikto novy....si myslim...

ullala
30. máj 2012

tak prestavam neznasat nelu, resp. takzvana "nenavist" voci dominike potlaca do uzadia to ze neznasam nelu :D by sa mi nela s tym mirkom celkom hodila a on blb po tej blbke ide... kks ta dominika je nehorazne nesympaticka, to co robi s tym rockym...

lubikan
31. máj 2012

@strawberry17 tiez si myslim,ze nikto nepride,lebo pustaju posledne natocene diely,kedze im "henta" tam presla cez rozpocet

lauritka
31. máj 2012

@lubikan fakt uz posledne ?? skoda 😒

lubikan
31. máj 2012

@lauritka ano,minuly tyzden uz neviem ktory den,som pozerala HP nocnu shov,ci ako sa to vola...a boli tam reziser s produkcnym,ci kto....a uz boli v inej rezervacii ,davali im ulohy ako robili aj tam,ale ich nesledovali kamery,vtedy vravel,ze spracovavaju material,co stihli este natocit,kym ich ta baba neprepadla...a uz teraz konkretne su doma vsetci...

a to viete o tom,ze finale bude smskove hlasovanie?? a v studiu na SK ..aj to vravel..a to som prekvapena 😠 🙂 ..hihi,ale ja poslem hlas Viktorkovi

bambola
31. máj 2012

@lubikan ale vraveli, ze este pride vela sutaziacich 😉 a konkretne o jednom chalanovi este viem, cize este minimalne baba a chalan musia prist 🙂
len aby viktor dosiel az do finale 😉

bambola
31. máj 2012

a vcera som stretla Lea 😎 😀

adelaida33
31. máj 2012

@bambola vážne? 😅 a je ozaj taký sexoš, ako tam boli z neho všetky hotové? 😅

bambola
31. máj 2012

@adelaida33 vyzeral uplne rovnako ako v telke 😉 akurat je maly, ak to mam podla seba tak tak okolo 170 max 175

labelo
31. máj 2012

@lubikan
neviem, len sa to pytal niekto, ked bol v redakcii Nový čas rozhovor s vypadnutou Janou,že či ona vie, ked si tam s ním užívala,že Viktor je ženatý a má deti 😀

mamartinka
31. máj 2012
bambola
1. jún 2012

som nevedela, ze to je coldplay ta uvodna pesnicka 😉

https://www.youtube.com/watch?v=J6ZWlDks0nQ
labelo
2. jún 2012

nemalo sa vcera vyradovat??? 😒 oni už robia z nas srandu 😀
a ako kuju,že vyhodia Nika som tiez prekvapena,dufam,že Mirek si bude stat za svojim a poleti Gino 🙂
ta Nikola mi neskutocne lezie na nervy,jak som ju zo začitku mohla,tak teraz je neznasama a Michal to je nieco hrozne...

adelaida33
2. jún 2012

@labelo a v čom ti Niki lezie na nervy? v tom, čo mne na začiatku? že furt stále všetko rieši a je naivka či čo vystrája? a prečo sú proti Nikovi 😕 ? či len v rámci stratégie? no ja dúfam, že "superman" poletí čo najskôr, už mi je aj tak záhadou, že ešte stále tam je 😝 . a ktorý Michal? Rocky či ten šušlavý, čo ste písali, či už aj dajaký nový tam je?

labelo
2. jún 2012

@adelaida33
čau Nikola mi lezie na nervy s tým,že nevie čo chce , ona chce zachranovat Viktora,Nika a Michala a nevie si vybrat 😝 a furt vsetko riesi a nele povedala,že rieši hovadiny,ako ona by tam riešila závažné veci....
na nika sa dohovarali Gino s Martinom a Mirkom,ale vyhodit ho chce len Gino a vcera povedala Nela,že aj ona by ho vyhodila... 🙂 som zvedava co nato Nikola, ked sa to dozvie,že sa ho chcu zbavit,ale Mirek ten nový povedal,že chce vyhodiť Gina,tak dufam,že sa tak aj stane 😀

bambola
2. jún 2012

@labelo nikola je hlavne podsivka a niezeby chcela vsetkych zachranit ale ona si vybera kto bude pre nu najvhodnejsi co sa dalej do hry tyka. to len ona tak prezentuje ako zachranu. je to vidno posledne diely ako kazdemu tlaci nieco ine.

a ja budem opacna, ale ja tam gina chcem 🙂

labelo
3. jún 2012

Zazana Placková v pondelok v Sudnej sieni 😕 som zvedava čo tam predvedie 😀

adelaida33
3. jún 2012

@labelo tak to musííím pozerať 😀

jajka78
3. jún 2012

aj ja chcem Gina 🙂 a vsimli ste si ako Nela pri uvadzani scenok Niko, Nikola a Miso napodobnovala gestikulaciu a mimiku moderatorky Gavriely? asi sa chce stat moderatorkou 😀 😝

mamartinka
4. jún 2012

Dnes Zuzana Plackova v sudnej sieni http://www.joj.sk/sudna-sien/sudna-sien-novinky...