icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

mamartinka
4. jún 2012
strawberry17
4. jún 2012

tesim da dnes po 2 dnovej pauze na HP 😵 dufam, ze bude vyradovacka konecne 😅

bambola
4. jún 2012

@strawberry17 podla ukazok to vyzera zaujimavo, ale myslim, ze prave preto to natiahnu a bude vyradovacka najskor zajtra 🙄

lauritka
5. jún 2012

no tak zrazu aky je ROCKY obletovany, kazdy ho chce 😀 😀 😀

myslim, ze Nela a NIki uz definitivne pochovaju "kamaratstvo" ... trochu mi je luto Nika, on tu taktiku aj tak velmi nechape 😝 😅 Nika je tam najvacsi hrac. v mojich ociach. 😅 Ta vykalkuluje aj nemozne.
Len uz je to take prepletene, ze stracam aj ja nit. 😅

bambola
5. jún 2012

@lauritka stale som nepochopila preco si myslia, ze je rocky silny hrac 😕 je to tak ako povedal viktor, to, ze niekto dokaze ziapat, este neznamena, ze je silny hrac. rocky nevie taktizovat (a ani netaktizuje)
su tam asi 4 co obiehaju, vymyslaju, ostatni sa len vezu a su radi, ze prave na nich sa obratili a ich nechcu vyhodit.

lauritka
5. jún 2012

@bambola ved prave, skor by som povedala, ze Viktor je silny hrac, lebo ma aspon rozum.

Rocky sa tiez len vezie a len huhna.... Podla mna by skor niki bola silna s viktorom

ale ako vravim, uz som aj ja tak domotona z toho ich taktizovania, ze neviem kto s kym a kde 😀

dnika2
5. jún 2012

sevi a kohoze tam mas zo zs?:

mamartinka
5. jún 2012

Dnesny video diel a obsah vyradovania. http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...

labelo
5. jún 2012

vsimli ste si,že celu sutaž ma v režii štáb?ked zistia koho ma niekto v plane vyhodit,tak zmenia pravidla parovania bolo to tak aj minule, ked mala vyhadzovat Domonika a mohla ist domov Nela a teraz je to iste s Mirkom,oni su tak blbý,že pred kamerami rozpravaju koho chcu vyhodit a stab teraz ked zistil ,že poleti Gino,tak zmenil pravidla a to už Gina zachranili druhy raz 😒 a nechapem preco tak taktizuju už teraz asi sa blizi koniec....už tam asi nikto nový nepride?

labelo
5. jún 2012

ta Nikola je riadne vypocitava mrcha 😠 ked zistila,že by Nela a Rocky boli spolu ,tak ich chce rozbit,lebo vie,že tým padom by ona nevyhrala....

lauritka
5. jún 2012

@labelo nela ju vyskolila 😀

lauritka
5. jún 2012

@labelo inac aj mna to napadlo, ze to robia schvalne.. aby zamotali situaciu. 😝

labelo
5. jún 2012

co myslite kto dnes vyletí? 😀 ja myslim,že Mirek-Nela,Rocky-Nikola,Niko-Lili,Martin-Dominika,Gino-Daniela a neviem kde pojde Mišo 😀 ale posledný ide Viktor,tak ten to tam zase zmanipuluje 😀

bambola
5. jún 2012

@labelo niko, za lili bude stat niko a michal, a vyzera to, ze si vybere michala

lauritka
5. jún 2012

no tiez mam pocit, ze pojde Nico-chudak, on je taky prosty svalovec. 🙂

labelo
5. jún 2012

@bambola
ale Lili povedala Nikovi,že ked bude za nou on a Gino tak nevie,ale ked bude za nou Niko a hocikto iný,tak si nechá určite Nika

labelo
5. jún 2012

takže ide dnes Niko 😖 už som to zistila 😀 ale neviem,ktorá ho vyhodí to som nezistila 😀

labelo
5. jún 2012

normalne ma ta Lili nasr.... ked vyhodila Nika,šak mu slubovala,že si ho nechá 😀 ten sušlavý Michal by mal už vypadnut

adelaida33
6. jún 2012

tak kto vypadol???

bodka13
6. jún 2012
jajka78
6. jún 2012

ja ked vidim toho suslaveho Rockyho ktory pozna len ty vole, v jednej vete aj 10x, nechapem ako ho mozu povazovat za silneho hraca, ved len z toho vyjadrovania je vidiet ze jeho intelig. na spodnej hranici, len ziape 😝 a vcera by sa bol i pobil keby nebo na kamere

adelaida33
6. jún 2012

@bodka13 dík. hmmm 😒 , nie po mojej chuti, ale tak niekto vypadnúť musí stále... 😝

lauritka
6. jún 2012

no dopadlo to tak, ako sa dalo ocakavat. 😉 😉 😉 😉

akurat naozaj nemaju co vycitat ani Michalovi, ktory sa len snazil si zachranit zadok. 😅

bodka13
6. jún 2012

myslím,že tam nemá nikto nič nikomu vyčítať - je to hra o prachy a nie o priateľstvo 😉

adelaida33
6. jún 2012

@bodka13 presne tak, oni si nemajú čo vyčítať..., ale my im áno 😀 😀 😀 😉 😉 😉

mamartinka
6. jún 2012