Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
je to fakt,že je to len hra a my sa nad tým rozculujeme 😀 ale mne tam sedia Niki,Nela,Rocky,možem aj Daju,ale tých ostatných bléé preto ma stve,že vyhodili Nika,ale všetko to zapričinila Nikola 😀 ten Mišo šušlavý ten mi tak pije krv,ja ked ho len vidim už ma natahuje ako Rockyho,ako mu vcera povedal,že "já bych ti takovou křápl.... 😀 ten Mišo to je taký herec,ako sa vždy robí,že plače, otrasné ani to nevie zahrať......dufam,že na buduci raz poleti šušlavec jeden a Nikola už mu zasel lezie kdesi 😖
myslite, ze pride dnes este novy hrac?
@strawberry17
príde nová Lenka
ale je potrebne,ayb to vyharl niekto kto tam je od začiatku a nie nejaký šušlavý michal,ktorý tam ešte nič neurobil,len sa tam robí,že plače....som zvedava ako to bude ci bude vyhravat par alebo jednotlivec
@labelo ale predpokladam ze az zajtra ci v piatok.
jááj jak ma ten šušlavý Mišo vytača s tým umelým plačom 😠 dufam,že teraz poletí šušlavá lili a za nou šušlavý Michal 😒
a ta Nikola ako stale prizvukuje,že tam všetkých zachranuje iba ona,už jej mám tiež dosť....
ako si mi lezú už všeci na nervy 😀
@labelo 😀 😀 😀
Dnesny video diel,obsah a nova tvar Lenka http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
Lenka co dnes pride sa mi konecne zda zo vsetkych bab co tam su najsympatickejsia.
Lenka dnes večer dostane list, podľa ktorého má presne tridsať sekúnd na to, aby si vybrala spomedzi chalanov v raji partnera, pobalila sa a nasťahovala sa k nemu. Jeho partnerka, ktorá tým pádom zostane na ocot, sa však nenasťahuje na voľnú izbu, ale podľa základného pravidla raja sa bude musieť zbaliť a opustiť Hotel Paradise. Ktorého muža si vyberie a ktoré dievča tým pádom vyradí z hry sa dozviete v pondelok.
ty tie pravidla menia ako sa im chce 😀 som zvedava,ktora poletíííí 😀
myslite si,že sutaziaci išli domov,alebo behaju po Blave nez bude finale?
@bambola
to su ludia s nizkym IQ tak tí sa hanbit nebudu 😉nevidela si ako sa pretrcali po nabehnuti do SK v Eurovee na terase a este aj tam sa predvazdali a jeden s druhým ocucalvali,tí nemaju s týmto žiaden problem a ešte su aj na seba hrdý, ked sa pýtali Natali, ked vyliezla z hotela čo na ten jej sex rodičia ona sa smiala,že v pohode rodičia boli velmi spokojný ako tam hrala,ja tak videt svoje decko, tak ho vyplieskam 😀 ,ale šak ja by som tam svoje dieta ani nepustila..... 🙂
fuha tuším poleti Nela 😖 za nova Lenka je riadna mrcha,aka je drza a neprijemna.... 😝
zo začiatku nam liezli na nervy ti čo tam prišli tým akí su,ale toto čo tam chodi teraz za ksichty to je nieco...dufam,že tam Nelu vrátia 😀
@labelo ja sa prave obavam, ze tam Nelu vratia. inac neviem preco tolko hucali do Lenky, vsak Daniela sa s Nelou hadala a nadavali si do krav, Nikole chcela vyhodit Nika (ale to asi nikola nevie) a Rocky.... to je skoda reci, ten viem iba hucat, tak to chapem 😀
Noaco tak nepovedala koho vyhodi a co, keby bolo normalne parovanie, tak si to mozno inak premysli.
Lenka je aspon jedina co ma odvahu, vyhodila nejsilenjsieho hraca(podla nich), ostatni len rozpravaju a potom akosi zmaknu
Nela je inak sebavedoma ako rozprava ze Lily je skareda, potom vcera ze sa malo vyberat podla krasy...
akokeby ona bola nieco extra
ale i tak mam tusaka ze sa Nela vrati
myslim, si,že Nelu tam vratia nejako ešte v pondelok naspat,myslim,že nIkola ak by vypadla uplne by za nou aj trochu plakala 😀 a v ukažke neboli žiadne slzy 🙂
@jajka78 ina ja si myslim, ze Nela je strasne spatna, a este to podciarkuje tym oduvanym sa. postavu ma dobru, ale ksicht fakt nic moc. a na Lili ked si clovek zvykne tak sa mu aj pekna zacne zdat , teda aspon mne 🙂
Lenka ma odvahu, ja iba neviem pochopit , preco ostatni nechapu, ze to je hra a , ze sa kazdy ma snazi zbavit svojich superov, a tak to spravila aj Lenka. Vsak ju neposlala na popravu preboha. Ved sa stretnu. och joj.
@labelo ak si vsimnes tak zrovna nikolu bolo vidiet v ukazke len od chrbta 😉
@bambola ona hned na zaciatku ked nastupila vyzerala celkom k svetu ak sa mi mari, ked sa usmieva je sympatickejsia
ale ja nemam rada posudzovniae podla vzhladu a hlavne taki ktori nevyzeraju o nic lepsie, aj ja si myslim ze lili je krajsia ako nela ale nema az taku postavu ako ona
@bambola
nebolo ju vidno len odzadu, sak tam na konci v ukazke rozpravala a kricala na Lenku čo som si ja všimla 😉
ja viem,že ju nikto neposlal na popravu 😀,ale pride mi strasne nefer,že by napr. vyhrala Lenka,Dominika alebo ta suslava Liliana,ktoru bolo v zabere dokopy vidiet snad 15 minut celeho casu čo tam je v hoteli, ,ono je strasne jednoduche prist ku koncu a vyhrat 50 litrov a za nič....je to hra, tak by to mal vyhrat ten, kto tam hral,kto tam mal stresy, nervy,kto vie taktizovat a hrat a neviem čo ešte,ale aj tak celu sutaž vyhraje Nela alebo Viktor 🙂

http://www.cas.sk/clanok/225252/sok-v-hoteli-pa...