icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

labelo
27. mar 2012

@adelaida33
zuza je s Romeom, bola len chvilu s Nikom a pri parovani si Romeo Zuzanu vybral

adelaida33
27. mar 2012

tak som konečne dopozerala včerajšiu časť - teda viera je dobre psycho 😕 , že znásilní tomáša a pod. reči, dzigi na mozgy 😖 . vypadla diana, ako sme všetci čakali, ale normálne mi prišlo ľúto michala, ako za ňou plakal. no a aby som nezabudla, tá niki, tá je nielen ovplyvniteľná, ale podľa mňa je aj dosť labilná 🙄 .

labelo
27. mar 2012

@adelaida33
ja som zvedava ako sa to tam dnes zamota 🙂 som zvedava kto vypadne

adelaida33
27. mar 2012

@labelo aj ja som zvedavá, ale asi kuknem až zajtra, nevydržím byť hore, kým to začne. a počkaj, ako vypadne? dnes má zasa niekto vypadnúť?

labelo
27. mar 2012

@adelaida33
bolo pisane v novinach
"Okrem toho dnes niekto bude musieť náhle opustiť raj mimo poradia. Kto to bude podľa vás?"
ja len dufam,že to bude ,Viera lebo ona ich tam pozabija všetkých 😀
ani ja nevydrzim byt tak dlho hore,ale umna je zvedavost silnejsia, tak robím čo možem,niekedy u toho zaspím

adelaida33
27. mar 2012

@labelo myslíš, že z obavy o fyzické zdravie hráčov ju pošlú domov mimo poradia? 😅 ja som tiež zvedavček, ale až taký nie 😉 .

josie3331
27. mar 2012

podla mna vypadne, lebo vyhodila tomasa z izby... mozno

adelaida33
28. mar 2012

@labelo @josie3331 obe ste mali dobré tipy 😅 , vypadla viera, aj ked tie jej reči pri balení a odchode... 😕 . no a ten nový "superman", zasa neviem meno, má vcelku dobré úsudky, ale teda ako chlap mi je nesympatický 😝 .

labelo
28. mar 2012

@adelaida33
vcera som zaspala 😀 kukam teraz,ale ta Viera to je riadne psycho,ona není normálna 😝 a ten novy je otrasny majster sveta ja som niekto a vy ste ho... 😀 je mi strasne nesympaticky

adelaida33
28. mar 2012

@labelo 😀 aj mne 😝 , ozaj pôsobí dosť namyslene, ale tak tam má každý nejaký megakomplex, ktorý si prišiel vyliečiť takto pred národmi 😅 . inak som poriadne zvedavá, koho si dnes vyberie na rande, lebo všetci chlapci sú z neho rozkývaný, totálne sa cítia ohrození, akoby fakt prišiel superman 😀 . a všimla si si v upútavke na dnes, aký je michal bojovník proti pretvárke? normálne sa začína sám týmto vysekávať z kolektívu...

lolitka25
28. mar 2012

Ahojte, podla mna Nela a Jana by mali odist - su strasne falosne a Nela mi lezie na nervy so svojim skaredym ksichtom a zachmurenym pohladom a Jana ako gula ocami a tvari sa - ako male decko...
Ja sa na tej celej sou neskutocne bavi - ti ludia su fakt hlupi 😀 😀 😀

adelaida33
28. mar 2012

@labelo oprava: rozkývaní 😅

labelo
28. mar 2012

@adelaida33
ja som na strane Michala podla mna má pravdu,každy tam Vieru ohovarak,že je z inej dimenzie hlavne Romeo a ked odchadzala tvarili sa ako jej najlepsi priatelia,
mylsim,že Viktor vyberie Janu a myslim,že aj Jana pri parovani zradi Michala aj napriek tomu,že on ju zachranil a ta Nikola-to je hrozna baba ona ma taktiku,že stale niekoho niekomu podsuva a mysli si,že odtial ani nemože vypadnut,sprvu mi bola sympaticka,ale už mi lezie na nervy 😀

adelaida33
28. mar 2012

@labelo pravdu má, ale nie som si istá, či mu to v rámci fungovania v tom "kolektíve" pomôže, on je taký vlk samotár či čo... no a súhlasím aj s tým, že zjavne aj jana ho okašle, ak bude príležitosť, jej by som teda neverila ani nos medzi očami 😀 .

adelaida33
29. mar 2012

som v šoku, že si romeo vybral janu 😕 . dnes by mala byť okolo toho nejaká diskusia a možno len hádka, tak som zvedavá, čo ho k tomu viedlo...

labelo
29. mar 2012

@adelaida33
teraz som dokukala,nejak sa v tom stracam,oni sa tam menia ako špinave ponožky 😀 a ako si tam urychlili príchody tých nových
ja som tiež kukala,že Romeo a Jana a dokonca,že k sebe niečo citia ,ked sa kuka Klaudia neviem ....

adelaida33
29. mar 2012

@labelo veru ako ponožky 😀 . tiež niekedy "nestíham" očami gúľať 😕 , čo sa menia pravidlá... asi aby sa nikto nenudil 😅 . romeo sa zdal vyrovnaný (spriazený s klaudiou), no teraz je asi zamilovaný... predsa len, už prešlo zopár dní, či dokonca týždeň-dva, tak to už bolo dlho 😝 .

josie3331
29. mar 2012

a co tam plakal....myslite, ze ten odkaz adresoval klaudii? asi aj on zatuzil mat tam niekoho blizsieho....

ja nechapem, co sa tam furt boja o Lea, sak je automaticke, ze si nikto nevyberie tomasa...ved kto by si ho preboha vybral 😀

cherry1981
30. mar 2012

@josie3331 Nie koly mame ze mu je za nou smutno

miskakyska
30. mar 2012

@zuzana76 presne tak..v dnešnej dobe kde ľudia žiju od vyplaty k výplate,.hentakych darmožráčov niekto podporuje..fuuj!..a nech si vraví kto chce,čo chce!..tí čo ich podporujete uvedomujete si,že koľke prachy čo do nich vrážaju...a že není peňazí..houbis!..fiflenam a machrom čo sa im robiť nechce im TV platí luxus.dovolenku..

adelaida33
30. mar 2012

@josie3331 no pozeraj, ešte sa o tomáša aj pobijú 😀 . z chlapcov vidím na vypadnutie viktora, ale asi nepôjde, kedže z dievčat pôjde domov zuzana kvôli vulgárnemu vyjadrovaniu...

labelo
30. mar 2012

@adelaida33
mne to s tou Zuzou zda akoby to mali naplanovane,že tam bude len urcitu dobu,že tam bola nachvilu nasadena,ved kto sa tam nevyjadruje vulgarne-uplne vseci
no to mas pravdu o Tomasa bude bitka 😀, ale im vsetkym sklaplo ked zistili,že bude mať imunitu

labelo
30. mar 2012

a vsimas ako sa zbavuju slovakov?

ivanka85
autor
30. mar 2012

mozno este spravia sou a poslu naspat Klaudiu, ked sa teraz maju Romeo a Jana tak k sebe🙂)

josie3331
30. mar 2012

@ivanka85 podla mna sa Klaudia vrati na 100% 😀

@adelaida33 no ja netusim kto vypadne...ale zaujimave ze uz to nebyva co diel to jeden den, ale sa vypadnutie posunulo na piatok...

mamartinka
30. mar 2012

Zuza dnes vypadne.

labelo
31. mar 2012

no som zvedava,ktorý dvaja chalani vypadnu...

labelo
31. mar 2012

a neviete dokedy to bude chodiť?

labelo
31. mar 2012

už viem vypadne Niko a Leo

adelaida33
31. mar 2012

@labelo myslím do júna...