icon

Hotel Paradise

ivanka85
7. mar 2012

ahojte🙂sledujete?

adelaida33
31. mar 2012

@labelo aj niko?? som myslela, že viktor a leo.

cherry1981
31. mar 2012

@labelo Ako vies? ja som myslela, ze nakoniec Leo ostane 😕 No uvidime necham sa prekvapit 😀

labelo
31. mar 2012

@cherry1981
bolo to vidno v tej ukazke na konci kto tam ostal,Leo a Viktro sa postavili za Niku a ta si vybrala a asi na truc Nele Viktora,dobrých vyhadzuju a ostavaju tam samí nechutní čechačci 😀 tam už je slovak len Romeo,mám pocit že to robvia naschvyl s tými slovakmi,tu Zuzu vyhodili uplne bezdovodne

jajka78
31. mar 2012

stab si to meni ako sa mu zachce, podla seba, nasmeruju si to ako im to sedi, koho tam chcu.
mozno to i Zuza zahrala, vedela kolko tam moze ostat, dlhsi cas uz asi nie.
lebo mi to pride uplne detinske aby nechcela ist pre kamerami len kvoli tomu ze nema ozehlene vlasy a je prave zobudena, ved aj inokedy byvala neupravena , mne to dajako nesedi...

ivanka85
autor
31. mar 2012

Zuza si mohla dat na hlavu klobuk a neriesit vlasy🙂

labelo
1. apr 2012

@jajka78
no šak aj som si myslela vyššie som pisala,že Zuza tam bola nasadena na istu dobu,len ma stve,že sa zbavuju slovakov

lenka3007
1. apr 2012

baby ja nechapem ten vyhadzov Zuzany. Ved ju tam predsa nasadili prave pre tu jej velku "hubu", ze si povie, co chce, kedy chce a ako chce a teraz ju za to vyhodili....

adelaida33
3. apr 2012

dobre to tam mixujú... zdá sa, že nikto neostane "v pohode" a hráčsky chladný, keďže teraz, návratom klaudie, rozdrvia aj cieľavedomú a machiavellistickú janu, aj "akožedobrého" romea. som zvedavá, ako to bude teraz s nikom, ktorý sa cíti asi ako poriadny chudák... , podľa mňa by sa mal dať dokopy s nelou a tvorili by silnú kamarátsku hráčsku dvojicu - obaja by mali pokoj a istotu, kým ona chce lea a on má teraz čo dlhovať leovi... zaujíma ma, ako sa štáb rozhodne rozbiť "vzťah" michala a lenky..., žeby nemuseli a spraví to niko? som zvedavá, do koho sa "zamiluje" tá nová dievčina natália. ešte sa to tam poriadna premixne. najvypočítavejší je tam teraz jednoznačne viktor. a veľké neustále sa stupňujúce nesympatie má u mňa jednoznačne niki, hrooozne mi začína ísť na nervy 😀 😅 .

ciusinka
3. apr 2012

@adelaida33 Ahoj, odkial prosim ta vies, ze sa tam vrati Klaudia?

traktor
3. apr 2012

@ciusinka davali to na konci, ..ze co bude v dalsej casti 😉

adelaida33
3. apr 2012

@ciusinka dnes ráno som si pozerala včerajšiu časť a bolo to v záverečnej upútavke na dnešnú časť.

ciusinka
3. apr 2012

@traktor Ahaaaa, ja som to nepozerala, to je na mna uz moc neskoro, ja uz som o 22:00 v inej dimenzii 😀 tak to som rada, ze sa tam vrati a mohla by najblizsie vypadnut Nela, nech si ide za svojim Leom 😀

ciusinka
3. apr 2012

@adelaida33 aha, super, dakujem 😉

habibi78
3. apr 2012

...vyzera to, ze si dnes pozriem reprizu... 😉

adelaida33
3. apr 2012

@ciusinka 😀 ani ja nevládzem pozerať večer, vždy až na druhý deň doobedu pozerám/počúvam popri varení 😉

ciusinka
3. apr 2012

@adelaida33 Ja som to zo zaciatku este ako tak pozeravala, ved ako ked sa clovek nad tym zamysli, tak nic ine v tej telke ani nedavali..Ale ako to presunuli na 22:30, tak to uz ee..A hlavne ma tam niektori ludia rozculuju, tak uz si vacsinou len precitam na nete clanky o tom 🙂 mna strasne rozculuje Nela, ked vidim tu jej odutu hubu, tak mam sto chuti jej jednu vypalit 😀 ona je tam podla mna z nich taka najvacsia intriganka a zakeracka, do kazdeho len "šťúra", kazdemu chce hovorit, koho si ma vybrat..no hroza..Stale len aky mala ona tazky zivot a ona ma pravo sa tvarit tak ako sa tvari..ach jaj..Aj Niki mi uz ide na nervy, daco tak nesvojpravne som uz davno nevidela..Podla mna ona nema ani svoj nazor, nevie, co si mysliet..Aspon, ze vtedy vyhodila tu Dianu, lebo ani v to som nedufala..Ale aj tak najlepsia bola ta Vierka, to bola strasna tragedia, sme s muzom pozerali s otvorenymi ustami ked ona nieco plodila zo seba 😀

Ale celkovo mi na tom vadi to, ze tam nerobia nic ine, len sa valaju a cely tyzden riesia a kalkuluju, kto si koho vyberie a ked si vyberie toho, tak potom si ten vyberie toho..a toto staaale dookola..

adelaida33
3. apr 2012

@ciusinka 😀 tak mne zas tá nela nevadí..., asi som "zvyknutá" na "odutú gambu" z paneláku (angie) 😀 . ale zato nikol si to odo mňa vyžerie za všetkých 😅 . neskutočne ma irituje toľká tupota v jednej mladej žienke 🙄 . je neskutočne ovplyvniteľná a nechcelo sa mi ani veriť, že je až taká krátkozraká, že ju ešte aj ružový viktor zmanipuloval. evidentne jej do očí naklamal, aká je super, úžasná, dobrá, úprimná a blábláblá a ona mu to zhltla aj s navijakom... 😖 . a vierka? 😅 , to bol naozaj jeden z tých psychoextrémov. nechcem byť paranoidná, ale ja by som skutočne ani oka nezažmúrila, keby som s ňou musela byť sama celú noc v miestnosti 😕 😕 😕 , mne pripadala tak, že sa od nej dá čakať ozaj všeličo...
no ale som zvedavá, ako sa to dnes "roztočí" medzi janou, romeom a klaudiou... teda kuknem si to zajtra 😀 .

ciusinka
3. apr 2012

@adelaida33 Musim priznat, ze odkedy je tam ten viktor to uz skoro vobec nepozeram, lebo to uz zacali davat neskoro, takze na neho nemam ziadny nazor..ale ta Niki je strasne teliatko, to sa uplne prejavilo vtedy, ked jej Zuza zobrala Nika, ale Niki dostala imunitu, ked bola cely den zavreta sama v izbe..Tak tie jej monology, to stalo fakt za to, co ma robit, no ona vobec nevie..Paneboze! Asponze potom vyradila tu Dianu, lebo tu som nemohla vystat..No ta Viera bola fakt psycho, ja som videla s nou len jednu cast, teda vlastne tu vyradovaciu vtedy, co tam lezala s Tomasom v posteli s nohami dosiroka rozkrocenymi a rozpravala mu, ako sa jej ma viac chytat a ako ta sutaz je o sexe 😀 no to bola strasna tragedia 😀 mne z nich pripada najnormalnejsi Romeo, teda som zvedava, co sa tam udeje teraz po Klaudiinom navrate, ja by som chcela, aby boli oni dvaja spolu 😉

adelaida33
3. apr 2012

@ciusinka inak z toho, že tam celé dni nič nerobia (okrem večerných programov), im musí totálne prepínať... 😖

lenka3007
3. apr 2012

baby, ja som prve casti moc nevidela.. ako vlastne ma ta sutaz skoncit? ako sa bude rozhodovat o vitazovi "ničnerobenia" ved stale je tam rovnaky pocet sutaziacich...

adelaida33
3. apr 2012

@lenka3007 ja viem len toľko, že v záverečných dňoch už nebudú prichádzať noví ľudia, že to prichádzanie/odchádzanie má trvať niekoľko týždňov a potom sa budú navzájom vyhadzovať páry, lebo víťazom má byť pár, nie jednotlivec. ale to ako, prečo, na základe čoho sa budú vylučovať, to neviem...

ciusinka
4. apr 2012

@adelaida33 Hej ved to som citala pred par dnami rozhovor s tym Matom vypadnutym (co bol s Dianou) a ten hovoril, ze nudu tam museli zahanat chlastom, lebo ze tam sa nic nerobilo..Inac z toho by ma porazilo, keby som bola v Dominikanskej a nemozem ist ani do mora 😖

adelaida33
4. apr 2012

a už je aj z romea nerozhodný mladík 😅 , som zvedavá, ako sa nakoniec vyvŕbi, resp. čo na to obe dievčatá... a nestihla som celú záverečnú upútavku, prečo sa budú hádať ostatné, myslím, že tam bola nela, niki a lenka, hm, neviete niekto?

josie3331
4. apr 2012

@adelaida33 tipujem kvoli nejakej chobotine 😀 samizda ta lenka nieco povedala na nikolu a ona to asi nevie prezit alebo take nieco 😀

inac ten romeo sa tak snazi nikomu neublizit, az nakoniec ublizi vsetkym a zostane sam

adelaida33
4. apr 2012

@josie3331 dakujem. tak to by sa na ňu aj podobalo 😀 , ona je taká chudinka, stále to má iba ona ťažké... 😀 . veru, s tým romeom máš pravdu, nakoniec bude za totálneho hlupáka 😝 .

adelaida33
5. apr 2012

celkom ma prekvapilo, že si romeo vybral janu, a nie klaudiu. a vás? ale tak nakoniec - kto vidí do hláv súťažiacich... 😖 😝

josie3331
5. apr 2012

@adelaida33 ja mam uz taky pocit, ze im tam trosku preskakuje a robia vsetci somariny 😀

adelaida33
5. apr 2012

@josie3331 súhlasím 😀 , podľa mňa im všetkým zahrabávalo od začiatku, to bola akoby nepísaná vstupenka, a už sa to len bude stupňovať... lebo takto zavretým by po čase prepínalo všetkým 😖

adelaida33
5. apr 2012

@josie3331 videla si záverečnú upútavku na dnešnú časť? vraj leo napísal nele list, že sa stretol na nejakej párty s dianou a "roztočili" to spolu 😝 .

mamartinka
5. apr 2012