Hotel Paradise
ahojte🙂sledujete?
No len neviem či to Nela náhodou s tým prenechaním Viktora Tereze neprepískla... Mali by totiž vyberať chlapi a neviem či sa vôbec niekto postaví za Nelu....
@zuzana1985
myslim,že sa skor postaví niketo za Nelu a mali by vyhodit Terezu,jo te hrozná ženská 😒
Dnesne Video a Obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
@labelo tak som si pozrela všetky štyri časti, čo som meškala 😀 . najviac sa mi páči, ako sa tam každý z nich búcha do pŕs, aký je úprimný 😅 . no jednoznačne najpodrezanejší jazyk má jana, ktorá už nevie, komu by čo na koho povedala, samozrejme, z čistej úprimnosti a spravodlivosti 😀 ... a to, že ju teraz "balí" viktor, vôbec si netrúfam ani odhadnúť dôsledky, ktorí z nich dvoch je väčší cynik... 😝 . trošku sa mi zlepšil uhol pohľadu na vlada, asi preto, že ho toľko neukazujú 😀 . čo sa týka terezy, pripadá mi veľmi podobnou postavičkou, akou bola vierka... 😖 , akurát, že táto je extrovert, inak sú rovnako šľahnuté 🙄 . zdá sa mi to tam medzi dievčatami nejaké zamotané, pomaly sa strácam, ktorá chce vlastne ktorú vyradiť... či janu, či klaudiu, alebo predsa len pošlú domov tú pološialenú terezu... no hlavne nech ostane nela, a inak už mi niki neprekáža, to jej večné obsiahle rozpitvávanie každej drobnosti ma už viackrát pobavilo, takže som jej odpustila 😅 😀 . no a chlapci, tak stále mi nesedí viktor, to je také trvalé 😀 , no a vlado je taký trúd. a hentí traja ma dokážu svojimi rečami pobaviť, takže zatiaľ ok, ale inak, chcelo by to tam nejakého poriadneho chlapa, niekoho pekného a vtipného 😅 .
@zuzana1985 tiež som sa zľakla, či to nela dobre domyslela, že chce byť sama na izbe tých pár dní, ale nakoniec vyzerá, že si ju vezme tomáš, keďže už nechce byť s janou...
ako ste to pochopili včera ked Klaudia dostala ten list ? tam bolo napisane,že ma oznacit jedno dievca,ktore by malo ist domov a toto dievca moze zachranit len chlapec,ktory by sa obetoval a isiel namiesto nej domov,ja som to pochopila,že ked oznacila Terezu,že ide ona domov na 100%,lebo neviem,kto by bol taký blbý a išiel namiesto nej,ale oni sa potom s Nelou a Niky dohadovali,ako vyhodia Klaudiu,tak preto sa pýtam.
@labelo no presne pre toto som písala, že sa už strácam v tom, kto vlastne má vypdnúť, lebo sa to tam riadne zamotáva všelijakými "podpravidlami"... ja som to najprv pochopila tiež tak, ale keď sa tam potom dohadovali, tak rozmýšľam, či to len naoko pre terezu alebo naozaj... hmmm.
@labelo
@adelaida33 tiez som to tak pochopila, vybrala terezu a ked sa obetuje chalan, tak ten pôjde domov/ no neviem, kto by to dobrovolne urobil/..ale zas..tereza ako nova ma imunitu..tak som zvedava ako to nakoniec bude
nema uz imunitu, lebo sa sparovala s Viktorom, takze stratila imunitu
@labelo @josie3331 @traktor ja si to pamätám presne takto:
samotné sťahovanie terezy k viktorovi a nelino na samotku neukazovali, ale dávali potom niekoľko vstupov rozhovorov terezy s viktorom, a to boli spolu v kúpelni, takže už v tom čase bývali spolu. no a dievčatá, ked chodili prosíkať nelu, aby sa pridala na párty, aj ked si niko nechce dať dolu nohavice ( 😀 ), tak to už za ňou chodili na tú novú, samostatnú izbu.
ale mne sa to strašne zamotáva s tou imunitou: áno, moderátor na začiatku povedal, že nela nenápadne zbaví terezu imunity tým, že jej "podaruje" viktora... predpokladám, že tereza toto pravidlo nepozná a stále si myslí, že ma imunitu. na druhej strane, neviem, či tá imunita ostane nele, lebo pasovanie klaudie za anjela, bolo okomentované ako "istá výhoda pri nasledujúcom párovaní" (žeby imunita?). neviem, či je tereza taká vypatlaná alebo drzá, že si diktuje, že teraz treba vyhodiť janu a potom klaudiu a naopak. alebo fakt chce nela a niki "byť partiu" s takou lúzerkou... alebo to bude tak, ako sa naivne domnieva klaudia, že na "istý odchod" označila v úlohe anjela terezu, lebo sa domov dookola pýta... čo tiež celkom nechápem tieto jej pochody 😖 a tiež ako aj vy nepredpokladám, žeby sa nejaký chlap obetoval a šiel miesto nej, hahaha 😀 .
no, dievčatá, vysvetľujte mi to 😅
@adelaida33
jaj vidis kukam na to a to som si nevšimla 😀,mas pravdu Nela bola vlastne sama na tej izbe ,
ja si myslim,že to bude tak,že ako to bolo v tom liste,že Tereza je už vybrana a pojde domov,podla mna dali Klaudii tým anjelom akože imunitu,nakolko sa tereza prestahovala k Viktorovi a stratila ju...
inak ten Rocky ale ide s tou Nataliou,Tomáš len závidí 😀
som zvedava koho si tajtra vyberie Viktor,žeby Janku? 😒
@labelo 😀 to preto, lebo pozeráš v noci a už ti od únavy klipkajú viečka na gauči 😉 😉 😉 .
no jednoznačne viktor janu zachráni, aj podľa mňa, on mi pripadá, že do páru s ňou vkladá svoje najväčšie šance zostať tam až do konca. myslíš, že domov pôjde tereza? no dúfam, aj ked, tam je už možne všetko... 😝
Dnesne video a obsah http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novin...
tak som sa teraz docitala,že stab sa rozhodol ponechat imunitu Tereze,tak asi vypadne Klaudia,lebo ju potom nebolo na zaberoch vidiet,najprv som chcela,aby Klaudia vypadla,ale aby vypadla tereza som chcela este viac 😀 škoda 😒
@labelo fakt?? 😒 joooj 🙄 ja ju tiež nemusím 😝 . no tereza sa viackrát vyjadrila, že chce vyhodiť janu a klaudiu, hmmm, ale naozaj by prvá mala vypadnúť ona sama 😀 .
a baby neviem ci som ja zle pozerala, ale ked dostali tu ulohu diskutovat s chalanmi o tom, co sa im navzajom nepaci, Terezu som nevidela..alebo som si len nevsimla?kde bola?
@ivanka85 Terezu asi niekam odpratali nebola tam po vyradovani.Pisali ze museli u nej zasahovat aj lekari tak ci koli tym bolestiam ju nestiahli.Ale dnes v ukazkach uz bola.Tak neviem co sa vcera porobilo ale nebola tam vcera.
@mamartinka mozno sa este dozvieme viac
@ivanka85 @mamartinka veruže ju tam nebolo vidno, už ani vtedy, keď hrali tie hry, čo vymyslela niki. asi jej zasa nebolo dobre 😖 😖 😖

@adelaida33
rocky ju praveze vobec nechcel on hovoril o nej,že sa ho Natalia snaží stale znasilnit 😀 ,ale on ju nechce a tak s Tomasom a Niky v ramci nudy hovorili o tom,že tomas sa ponukol,žeby sa mohli vymenit,že on by Nataliu chcel a potom rocky len tak hovoril jane,že by sa mohli vymenit no a Jana toho vyuzila vyslepičila to Natalii a tu to urazilo,že ju podhadzju Tomasovi a začalo kolo hadok ,ktore skončili sexom rocky a natalia,ale ja si mysli,že mal sex snou len,aby ju ukludnil a nehadali sa už 😀
ta nová tereza to je nieco strasne jak se sebavedoma a cosi tam bude dnes hadka s Klaudiou lebo Tereza povedal,že bola na potrate a Kladiu ju obvini,že zabila dieta niečo v tom zmysle,tak sa tam budu kvoli tomu zase hadat
vlada ani nedavali do obrazu,Nela nic v pohode a Niky si poplakala,na nu to akosi dolahlo
teraz spekuluju tie dve Nela a Niky,že Tereze Nela nechá Viktora tým ona stratí imunitu a nela bude na izbe zatial sama a viktor sa trocha ocuclaval s Janou 😀