Hotel - penzión s wellness na Veľkú noc
My chodíme do Chorvátska. Na Slovensku je všetko megapredrazene a preplnene. Možno ešte maďarské termaly by som pozrela.
Moj typ je http://penzioneuropa.eu - naozaj super super super jedlo, rozumne ceny, krasny penzion a nedaleko mate hory, mozete zbehnut do aquaparkov v polsku alebo aj na slovensku, alebo na spisky hrad alebo inde.
Hm .V porovnaní so susedmi,na Slovensku nie je nič cenovo "prijateľné"
Za tú sumu..no ja som mala veľmi dobre skúsenosti s Penzióm Zdiaranka(Ždiar)
Penzión Strachanovka(Jánska dolina)
Hotel Hubert (Tatry)
Aqua resort Alžbeta( LM)
Dosť často v ponuke aj na Zlavomate
@rdi ahoj, chodievame na sever, respektíve boli sme 2x a tento rok sa chystáme zasa. prvý rok sme boli v hoteli Corinthia na Krku, ten žial tento rok počas veľkej noci je zatvorený. Minulý rok v hoteli Hedera v Rabaci, tiež výborné a tento rok sa chystáme bud hotel Zora v Primoštene, alebo hotel Remisens Marina v Močšenicka Draga. prípadne ešte Sol Umag.
Vyberáme vždy taký lepší hotel, ktorý by sme si v lete asi ani nemohli dovoliť a aby mal vnutorný bazén.
A boli sme 2x cez Satur, máloktorá Ck to ponúka, ale dá sa nájsť. Alebo potom cez nemecké a rakúske CK.

Napisem ti,co mi povedali ked som hladala pred dvoma tyzdnami, ze preco som sa tak neskoro spamatala! Hladla som v kuse tri dni a bola to jedna velka bieda,pokial som nechcela aby sme sa za to dali to co za letnu dovolenku. Celkovo ponuka biedna. Nakoniec ideme do hotela Amalia, Nova Lesna. 5 clenna rodina na tri noci, s polpenziou za 472. Ale to mame dve prepojene izby. Nasi znami idu do 4 izbovej za 412. Cenovo som nic lepsie nenasla. Este skus Polsko.