icon

Hrozí naozaj na Slovensku vojna?

14. jún 2024

Včera som sa po pól roku stretla s kamarátkou a ona mi hovorila ako to tu nevyzerá vôbec dobre a sú predbežne zbalený keď to prepukne hneď vyrazia preč…
Ja som zostala v šoku.. pravda že nesledujem túto situáciu ale to je až také zle??? A dnes na obed v našom meste sirény.. hovorím si úžasne 🤣

Strana
z2
autor
14. jún 2024

@pralinka25 ahaa tak to asi nedomysleli .. no každopádne ja toto nesledujem a o to viac som bola v šoku čo mi to hovorí.. že tu možno bude vojna??
Ako hovorila že je šanca veľká že nič nebude ale momentálne to dobre nevyzerá

bu1bu
14. jún 2024

@candii a preco prisli v 68 do spriateleneho statu? Poskytnut “ bratsku pomoc” s prodemokratickymi reformami. Teraz by “ navstivili” znepriateleny clensky stat NATO. Fico a Pelle sice trcia Putinovi zo zadnice ale to zmrda z Kremla nezaujima, mame nieco zaujimavejsie… blby narod, ktory je ( nejakym historickym omylom) clenskym statom NATO a EU.
A to som ste slusna…

bu1bu
14. jún 2024

preklep:,to som este slusna ( tam malo byt)

annm81
14. jún 2024

Dnes nehrozí. V najbližších rokoch nie. Takže preventívne byť zbalená nemusíš. Čo bude o desať, pätnásť rokov je otázne a bude sa to odvíjať od toho, ako bude prebiehať vojna na Ukrajine. Čoho sa treba aktuálne reálne báť, sú rôzne útoky na infraštruktúru a podobne. Niečo z toho sme si už aj my, alebo naše blízke okolie vyskúšalo - podpaľačské útoky, údajné bomby na školách.

denithestrange1993
14. jún 2024

Vsak su rozni ludia,aj taki co maju vybudovany kryt v pripade ohrozenia,to ale neznamena ze sa teraz mas bat vojny. A ze v piatok na obed zvonia sireny a ty sa zlaknes tak na to nemam slov. To uz vedia aj male deti kedy byva skuska siren.

galioska
14. jún 2024

@bu1bu 👌🏻

lucyliu
14. jún 2024

netreba sa nicoho bat, ved sme si zvolili mier, od zajtra zavladne a chlapi sa konecne mozu prezliect z maskacov, uz im nehrozi, ze budu musiet ist bojovat.

terry658
14. jún 2024

Ak bude vojna tak len občianska. Spoločnosť je extrémne polarizovaná. Atmosféra v krajine je hrozná. Človek už ani nemôže povedať koho volil aby na neho neútočili. Dokonca aj toto fórum je plné nenávistných politických reči a provokácií.

fido69
14. jún 2024

Slovensku hrozí únik mozgov. Ale keď čítam dnešné témy na MK, tak mám dojem, že už všetky unikli. 😁

maranco
14. jún 2024

Evakuačný batoh treba mať nachystaný, môže nastať prírodná katastrofa, alebo iná nehoda kedy sa treba rýchlo evakuovať.

martinka13
15. jún 2024

@ferdomravec21 tak tento vtip ma pobavil. Že vláda mieru 😀

martinka13
15. jún 2024

@bu1bu krásne napísané...

elenajezova
15. jún 2024

Piatok, obed, skúška siren určite podľa mňa...

dominikamacakova
15. jún 2024

@pralinka25 nie si sama... Mám 32 rokov a prvý krát v živote som počula sirény 😂

dominikamacakova
15. jún 2024

@terry658 občianska vojna určite nebude 😀 Táto polarizácia a nenávisť je iba vo fórach. Každý sa s každým normálne baví -naživo

ahhola
15. jún 2024

5 odsek. Nenazratost a baženie po netastoch tych, co ich maju. Tot vsjo. 👽

napetra
16. jún 2024

@bu1bu 👍vystihla si to dokonale.

Strana
z2