Hrozia mi problémy za účasť na Kriedovej revolúcii?
Dnes som sa zapojila. Odkazy neobsahovali vyhrážky ani vulgarizmy, bolo ich pár. A zrazu mi suseda hovorí, že sa nemám diviť, keď mi na dvere zaklopu policajti. Neviem, čo si o tom myslieť, či niečo čakať... Príde mi to ako sprostosť - veď sa zapojili stovky študentov, ale vŕta mi to hlavou. S pani sa veľmi nepoznám, neviem aký má politický názor... Snažila som sa jej vysvetliť, že nikomu neubližujem, ale ona iba opakovala, ale ona len opakovala, že sa nemám čudovať...
Že kriedova revolúcia 😂😂😂 niekomu tu už dobre kuruje
Ak ta nahlasila/odfotila a natrela, moze byt, ze ta bude riesit policia.. su take pripady, holt..
@anonym_autor ja neviem, ale áno, treba sa opičiť. Išla som s deťmi po meste a som sa cítila ako na detskom ihrisku na deň detí, kedy všetko pokreslili obrázkami.
Áno, detstvo sme mali krásne, je pekné že si to pripomíname kriedami 😂
jasné že ťa nabonzovala. za odmenu jej oblej dvere močovkou.
Nic si z nej nerob, kym ta pridu policajti resit (keby aj prisli), dazd zmyje. Akurat vies, co za pripad mas za susedu...
Ak ta nahlasila/odfotila a natrela, moze byt, ze ta bude riesit policia.. su take pripady, holt..
@anonym_69ce9e
Policia nemoze nic robit lebo krieda je DOCASNA ! nie ako grafity na stene co su permanentne.
Fico je oberkkt a pevne verim, ze zhnije v base, ale zas nejak som nepobrala tie kriedove napisy teraz vsade. Vsetkymi desiatimi kvitujem studentom, ktori sa ozvali. Aj tym studentom, ktori napisali kriedou tie napisy pred skolou - ale ich napisy mali zmysel, bola to super moznost, aby si ich hranaty vtedy pred skolou precital. Ale tieto vsade random napisy teraz, co ja viem...
Inak teda, nie, suseda kludne moze zavolat policajtov, ale problem z toho nebude.
@anonym_autor nebude sa nic diat...muselo by to byt poskodenie nejakeho vacsieho objektu alebo pamiatky
@anonym_autor to moze byt uplne osobna vec. Suseda ma svoju minulost.
Ja som pocas davnejsieho protestu akurat bola v autobuse a pozerala som von oknom na ludi co smerovali na protest. A zrazu dvaja mladi muzi vedla mna:
"Vidis? to je ako revolucia v 1989, kam idu na namestie..."
"By som ich postrielal!!!.."
A smiech.
Zamrazilo ma, ze preco ti dvaja mladi muzi su za diktaturu, za strielanie nenasilnych protestujucich, proti slobode slova..........
a potom ale z ich rozhovoru dalej o skole vyplynulo, ze su iba stredoskolaci 😀
😀 😀 😀
Vobec nevedeli co hovoria. Opakovali reci dospelych. Nerozumeju politike vobec.
Ktovie co si suseda myslela,
mozno sa proste iba sama boji, celkovo, ze hocijaky protest, aj kriedovy, moze dopadnut
tragediou, to je vsetko.
@anonym_autor To bude stará komunistka, eštebáčka. Oznámiť ťa polícii môže. Otázne je, či sa tým vôbec budú zapodievať. Ak aj áno, niečo spíšu a odidu.
@anonym_autor to moze byt uplne osobna vec. Suseda ma svoju minulost.
Ja som pocas davnejsieho protestu akurat bola v autobuse a pozerala som von oknom na ludi co smerovali na protest. A zrazu dvaja mladi muzi vedla mna:
"Vidis? to je ako revolucia v 1989, kam idu na namestie..."
"By som ich postrielal!!!.."
A smiech.
Zamrazilo ma, ze preco ti dvaja mladi muzi su za diktaturu, za strielanie nenasilnych protestujucich, proti slobode slova..........
a potom ale z ich rozhovoru dalej o skole vyplynulo, ze su iba stredoskolaci 😀
😀 😀 😀
Vobec nevedeli co hovoria. Opakovali reci dospelych. Nerozumeju politike vobec.
Ktovie co si suseda myslela,
mozno sa proste iba sama boji, celkovo, ze hocijaky protest, aj kriedovy, moze dopadnut
tragediou, to je vsetko.
@anonym_df575d
A ty sa coho bojis? ze sucasna komunisticka vlada ide prosit do Moskvy ako v 1968.
@anonym_df575d
A ty sa coho bojis? ze sucasna komunisticka vlada ide prosit do Moskvy ako v 1968.
@anonym_88aa4d nenapisala som, ze sa niecoho bojim. Asi omylom odpovedas na nespravny prispevok inemu cloveku....
@anonym_autor To bude stará komunistka, eštebáčka. Oznámiť ťa polícii môže. Otázne je, či sa tým vôbec budú zapodievať. Ak aj áno, niečo spíšu a odidu.
@chrobak7 alebo mozno je kapitalistka, ale v roku 2002 jej zmlatili policajti syna, ked sprejoval na stenu, tak odvtedy ma z policie strach a kazdy, kto pise kriedou a sprejom, je v jej
ociach terc a mozna obet.
alebo mozno je centristka, alebo aj budhistka, a ma hrozu z policie lebo jej cernossku kamaratku v USA zabili policajti z Minnesoty, a vyhovorili sa, ze si mysleli, ze ma drogy.
Ja by som im povedala aby riešili tie krádeže v obchodoch. A ja by som im ešte pripomenula,že mali riešiť vyhrážky jedného dementa.
Že kriedova revolúcia 😂😂😂 niekomu tu už dobre kuruje
@chrobak7 alebo mozno je kapitalistka, ale v roku 2002 jej zmlatili policajti syna, ked sprejoval na stenu, tak odvtedy ma z policie strach a kazdy, kto pise kriedou a sprejom, je v jej
ociach terc a mozna obet.
alebo mozno je centristka, alebo aj budhistka, a ma hrozu z policie lebo jej cernossku kamaratku v USA zabili policajti z Minnesoty, a vyhovorili sa, ze si mysleli, ze ma drogy.
@anonym_df575d ty na com ficis? Lebo taketo konstrukty, to nemoze byt len tak...
nic ti nemozu (lebo si neposkodila ziadny majetok) a navyse nestihaju riesit ani kradeze (a ine zavaznejsie veci), nieto este kriedy na chodniku. (vlastna skusenost s ukradnutym bajkom.) nic sa neboj.
Prosím ta… ja som podávala TO na známeho páchateľa za trestný čin. Si myslíš že to nieco pomohlo? Zistili že trestný čin naozaj spáchal, dokonca aj 14dalsich ľudí podviedol a vieš čo sa stalo? Nič. Si nemysli že nejakú kriedu ma chodníku bude niekto riešiť. Akurát že už vieš čo za …susedku to máte
Myslim ze takychto premotivovanych “ja milujem Fica” babiek bude tento vikend volat na policiu viac a myslim ze policajti sa na to vyprdnu. To by nemali sancu fyzicky vsetkych obchadzat.
Policajti neriešia vážnejšie prípady, nie nejakú blbú poznámku načmáranú kriedov. To by mohli ísť z bytu, do bytu.
Oni zamietajú trestné aj také, čo im dáš s dôkazmi a príde Ti, akutok sa nestal, nie je to trestný čin.
@anonym_autor Ako nič v zlom, ale ja keď vidím tie primitivne hurá akcie, kde každý masovo opakuje , neviem či sa smiať, či plakať. Však sa ľudia preberte, ste dospelí a správate sa ako retardovane opice, ktoré samostatne nie sú schopne vyjadriť svoje myslienky, dojmy, iba ak ich niekto akože inspiruje. Je to trápne, detské a primitivne
@anonym_autor a co si take napisala ze ju to tak nastartovalo? Inak moj nazor na tieto pociny je taky ze u studakov je to mile gesto,ale inak sa tym vyriesi 0,0 problemu. To uz skor sa zucastnit nejakej demostracie,protestu ale napisat nieco na chodnik co zmyje ranna rosa a tvarit sa ako revolucionar? C'mon
@anonym_autor
Tvoja suseda žije ešte v hlbokom socializme, kedy platila poučka:
1. Nemyslí
2. Ak myslíš, tak nehovor
3. Ak myslíš a hovoríš, tak nepíš
4. Ak myslíš, hovoríš a píšeš, tak nepodpisuj
5. Ak myslíš, hovoríš, píšeš a podpisuješ, tak sa nečuduj..
Mas hlupu susedku, ktora je zrejme fanusicka sucasnej vlady. To je jej vec, ale ze sa do teba obuva za neskodne a nevulgarne napisy kriedou na chodniku, je cez ciaru. Ten chodnik vonku nie je jej o nic viac ako tvoj. Okrem toho mas pravo na svoj nazor a tetke sa to moze akurat tak nepacit. S tymi policajtmi nebudme smiesni. Snad nam tu este uplne nepreplo. Nie sme v rusku ani v Severnej Korei.
@anonym_df575d ty na com ficis? Lebo taketo konstrukty, to nemoze byt len tak...
Tak snad si to napisala s nejakym umyslom a nemala by si mat strach z policie, ked si za tym stojis. Ci si to napisala len aby si si to odfotila na socialne siete?
@viestta preco by musela na niecom ficat? Nemozme vediet s akym umyslom jej to suseda hovorila
@anonym_autor hej, asi taka revolucia ako labubu mania. Ako hovoril moj dedo, kazde cudo 3 dni trva.
Ale to je dobré znamenie, že chudáci smeráci sa trasú už aj pred obyčajnými nápismi kriedou.
Tak snad si to napisala s nejakym umyslom a nemala by si mat strach z policie, ked si za tym stojis. Ci si to napisala len aby si si to odfotila na socialne siete?
@viestta preco by musela na niecom ficat? Nemozme vediet s akym umyslom jej to suseda hovorila
@hederamonstera tebesa tie konstrukty co napisala zdaju byt v poriadku? Mne nie
Nemôžu ti absolútne nic

Čítala som vyjadrenie právnika, že tieto kriedove odkazy môžu byť vyhodnotené ako priestupok.Mozno myslela to.