Hrozia mi problémy za účasť na Kriedovej revolúcii?
Dnes som sa zapojila. Odkazy neobsahovali vyhrážky ani vulgarizmy, bolo ich pár. A zrazu mi suseda hovorí, že sa nemám diviť, keď mi na dvere zaklopu policajti. Neviem, čo si o tom myslieť, či niečo čakať... Príde mi to ako sprostosť - veď sa zapojili stovky študentov, ale vŕta mi to hlavou. S pani sa veľmi nepoznám, neviem aký má politický názor... Snažila som sa jej vysvetliť, že nikomu neubližujem, ale ona iba opakovala, ale ona len opakovala, že sa nemám čudovať...
@viestta nech sa paci,
trosku reality:
https://www.noviny.sk/zahranicie/213472-policaj...
a tiez:
https://korzar.sme.sk/kosice/c/policajti-brutal...
alebo aj:
https://www.noviny.sk/krimi/162698-policajta-kt...
a samozrejme:
https://www.noviny.sk/537271-v-suvislosti-so-za...
...si myslis, ze to su vsetko iba vymyslene rozpravky?
@anonym_df575d ano, mas pravdu, stalo sa. Ale kde je zdravy rozum ak ma niekto taketo paranoje?
@anonym_df575d ano, mas pravdu, stalo sa. Ale kde je zdravy rozum ak ma niekto taketo paranoje?
@viestta no ved pis tomu, komu som odpovedala, on ma predsa paranoje, ze suseda je STBcaka.
Ja poukazujem na to,ze su aj ine moznosti. su rozne osudy ludi.
@viestta no ved pis tomu, komu som odpovedala, on ma predsa paranoje, ze suseda je STBcaka.
Ja poukazujem na to,ze su aj ine moznosti. su rozne osudy ludi.
@anonym_df575d pozri sa, suseda, ktora tymto zamestnava policiu celkom v poriadku tiez nebude. Mozno je clenka uderky zo Sumracnej, mozno je len iniciativny blbec...
@anonym_autor chodila som na protesty aj keď mi hrozil za to vyhadzov z práce. Prepáč,ale snáď sa nepotentuješ teraz. Môže ti tak akurát fúkať práškový cukor. Keď sa všetci budú báť čo bude tak sa to tu naozaj nikdy nezmení. Je ťažké vyjsť zo svojej komfortnej zóny ale teraz je to naozaj potrebné. A tu pani by som vôbec neriešila. Ona bola vychovaná v tom že prejaviť svoj názor sa nesmie. Ale policajti môžu tak akurát trt. Aj zlodejom do 700€ môžu trt 🤣🤣🤣 tak za napíš kriedou už úplne že nič 🤣🤣🤣 to chce kľud a nohy v teple
@amdornik vyznam protestov je, ze ludia vyjadria svoj nesuhlas s momentalnym smerovanim krajiny. V podstate je to ich reakcia na nebezpecenstvo. Su tri mozne reakcie - fight (boj), flight (utek), freeze (paralyza). Kazdy z nas na nebezpecenstvo reaguje v zavislosti od nasej povahy, vychovy, podmienok. Ludia na protestoch potrebuju za svoje prava bojovat, ludia, ktori ich beru za zbytocne, reaguju na nebezpecenstvo pocitom bezmocnosti a pasivitou, zmierenim sa s tym, ze na vyvoj situacie aj tak nemaju vplyv. Existuje teoria motylieho efektu podla ktorej aj male zmeny v systeme (nedrzat hubu a krok) mozu mat velky vplyv na vyvoj udalosti.
@carolynka ja tomu rozumiem. len oni si z toho budú robiť dobrý deň. rozumieš aj ty tomu, čo som napísala? súčasnej garnitúre sme my, čestní občania, na smiech. je im fuk, kto bude a kde protestovať. bohužiaľ, pokojné protesty touto garnitúrou vôbec nezamávajú, naopak, budú sa z protestujúcich smiať, ako to robili aj doteraz. ja nesúhlasím s tým, čo sa tu deje, ale nemyslím si, že pokojný protest niečo vyrieši. vezmi si len, koľkí boli v uliciach proti gašparovi a jeho malému gašparkovi. čo dosiahli? že ten idiot s kamarátmi za chrbtom sa týmto ľuďom otvorene vysmial! hanba, že? preto uvádzam, že kým sa neudeje niečo väčšie, protesty nebudú mať zmysel. bohužiaľ. nemáme uvedomelú vládu, ktorá by pochopila, kedy stačilo. máme na čele hovädá, ktoré sa nám vysmievajú, ktoré si z toho nič nerobia, ba ešte to použijú proti opozícii, lebo ona za to môže, že protesty. ona burcuje ľudí, ona vytvára na slovensku nepokoje a dva tábory, ktoré sa nenávidia... chápeš, čo tým chcem povedať?
@carolynka ja tomu rozumiem. len oni si z toho budú robiť dobrý deň. rozumieš aj ty tomu, čo som napísala? súčasnej garnitúre sme my, čestní občania, na smiech. je im fuk, kto bude a kde protestovať. bohužiaľ, pokojné protesty touto garnitúrou vôbec nezamávajú, naopak, budú sa z protestujúcich smiať, ako to robili aj doteraz. ja nesúhlasím s tým, čo sa tu deje, ale nemyslím si, že pokojný protest niečo vyrieši. vezmi si len, koľkí boli v uliciach proti gašparovi a jeho malému gašparkovi. čo dosiahli? že ten idiot s kamarátmi za chrbtom sa týmto ľuďom otvorene vysmial! hanba, že? preto uvádzam, že kým sa neudeje niečo väčšie, protesty nebudú mať zmysel. bohužiaľ. nemáme uvedomelú vládu, ktorá by pochopila, kedy stačilo. máme na čele hovädá, ktoré sa nám vysmievajú, ktoré si z toho nič nerobia, ba ešte to použijú proti opozícii, lebo ona za to môže, že protesty. ona burcuje ľudí, ona vytvára na slovensku nepokoje a dva tábory, ktoré sa nenávidia... chápeš, čo tým chcem povedať?
@amdornik chapem, co chces povedat, neviem ci chapes co som ja povedala. Ludia, ktori su na protestoch su tam kvoli sebe, lebo pre nich to nieco znamena.
@amdornik chapem, co chces povedat, neviem ci chapes co som ja povedala. Ludia, ktori su na protestoch su tam kvoli sebe, lebo pre nich to nieco znamena.
@carolynka áno, ja rozumiem aj tebe, neboj. 😉 aj všetkým, čo idú. mám ešte nedospelé dieťa a chodí s kamoškami zo školy tiež. mimochodom, dala som tu aj tú diskusiu, kde študenti napísali otvorený list vláde - to je tiež "robota" ľudí z jej školy. takže ja toto všetko podporujem a sama dúfam, že sa niečo zmení. osobne sa nezúčastním, zdravotné problémy. mať tak 20 rokov menej, viac sily, žiadne dieťa, tak tam idem aj s lopatou a krompáčom. takto budem čučať doma, pôjde asi dieťa... nech ide. ja som za. ale opakujem, obávam sa výsledku: budú sa nám rehotať do ksichtu...
@anonym_df575d ty na com ficis? Lebo taketo konstrukty, to nemoze byt len tak...
@viestta toto je ozaj sialene, ze ty veris, ze je urcite stbacka a komunistka
a vsetky ostatne realne moznosti su podla teba konstrukty...
Otazka je na com ficis ty, nie ja.... ked uznavas len jednu jedinu moznost a suseda, ktoru ani nepoznas, je urcite podla teba byvala STB....
A vobec si neuvedomujes,ze existuju aj ine ludske osudy.... a ked na to niekto poukaze, ze realita je komplexnejsia a moznosti je viac,
tak hned reagujes, ze na com ficis... akoby si patrila do nejakej sekty kde je iba jedna jedina pravda a nesmie sa jej odporovat a pouzivat kriticke myslenie...
@dora281 ty tu robíš propagandu zionistom - globalistom ? Si jeden z nich, že chodíš si trieskať hlavu o múr do Izraela a podporuješ genocídu ?
@viestta toto je ozaj sialene, ze ty veris, ze je urcite stbacka a komunistka
a vsetky ostatne realne moznosti su podla teba konstrukty...
Otazka je na com ficis ty, nie ja.... ked uznavas len jednu jedinu moznost a suseda, ktoru ani nepoznas, je urcite podla teba byvala STB....
A vobec si neuvedomujes,ze existuju aj ine ludske osudy.... a ked na to niekto poukaze, ze realita je komplexnejsia a moznosti je viac,
tak hned reagujes, ze na com ficis... akoby si patrila do nejakej sekty kde je iba jedna jedina pravda a nesmie sa jej odporovat a pouzivat kriticke myslenie...
@anonym_df575d ako si dosla na to, ze verim, ze suseda je byvala STBcka a komunistka. To uz je uplne iny level konstruktu. Konstruktom je tez to, ze sa zakladatelka boji brutalneho zasahu policajtov. Iste, kazdy normalny clovek nerad pride do konfrontacie s policiou, ale ked vie, ze nic nespravil, tak nic sa nedeje, bude to len neprijemna skusenost ale nie tragedia. A o tom, ze nic zle nespravila sme jej potvrdili viaceri.
@amdornik lenže nerobiť vôbec nič je omnoho horšie.
A áno, to je problém tohto národa, že aj keď sme nespokojní, radšej len nadávame potichu doma.
A nechce sa mi veriť, že hocikto pri zdravých zmysloch môže byť spokojný...
Samozrejme, potom je tu skupina priamo napojená na chobotnicu, ktorá má z vlády mafie osobný zisk a tí tiež spokojní sú.
@amdornik lenže nerobiť vôbec nič je omnoho horšie.
A áno, to je problém tohto národa, že aj keď sme nespokojní, radšej len nadávame potichu doma.
A nechce sa mi veriť, že hocikto pri zdravých zmysloch môže byť spokojný...
Samozrejme, potom je tu skupina priamo napojená na chobotnicu, ktorá má z vlády mafie osobný zisk a tí tiež spokojní sú.
@beronsche ja s tebou súhlasím, úplne. To nevylučuje však fakt, že oni si z toho nič nerobia. Nemajú chrbtovú kosť...
Mna zaraza, kolko je tych co napisu "aj tak sa nic nezmeni". Takze nepovieme nic, nenapiseme nic a budeme sa tisko prizerat co sa deje a tvarit sa, ze vsetko je v poriadku. Takych tato vlada potrebuje. Mlciacu vacsinu, ktora to vzdala. Takym sa dobre vladne...
@viestta takze mlciaca vacsina to vzdala hej? Ake jednoduche zaradit ludi ktori necitia potrebu protestovat. To ze sa im zije dobre si ani nepripustila? Ved naco, aj tak su hlupi ze?
@viestta takze mlciaca vacsina to vzdala hej? Ake jednoduche zaradit ludi ktori necitia potrebu protestovat. To ze sa im zije dobre si ani nepripustila? Ved naco, aj tak su hlupi ze?
@anonym_584f45 ... Pozor. Tu, keď napíšeš, že sa máš dobre v tejto krajine, tak si automaticky ficovolic, zlodej, ojebabravac a klamar. Lebo nikto sa tu nemôže mať dobre. 🤷🏻♀️
@anonym_df575d
A ty sa coho bojis? ze sucasna komunisticka vlada ide prosit do Moskvy ako v 1968.
@anonym_88aa4d no, tohto sa ja napríklad celkom obávam
@anonym_584f45 ... Pozor. Tu, keď napíšeš, že sa máš dobre v tejto krajine, tak si automaticky ficovolic, zlodej, ojebabravac a klamar. Lebo nikto sa tu nemôže mať dobre. 🤷🏻♀️
@doriiis ano, preto uz pisem do politickych diskusii ako anonym. Netuzim po osocovani a nadavkach, ze ked volim Fica tak mam ist do Ruska. Aj ked som Fica nikdy nevolila, uz tym ze si dovolim mat sa dobre a neist protestovat som bud hlupy zufalec alebo rusofil.
@doriiis ano, preto uz pisem do politickych diskusii ako anonym. Netuzim po osocovani a nadavkach, ze ked volim Fica tak mam ist do Ruska. Aj ked som Fica nikdy nevolila, uz tym ze si dovolim mat sa dobre a neist protestovat som bud hlupy zufalec alebo rusofil.
@anonym_584f45 ... Áno, mám to takisto.
@anonym_584f45 ak to nevzdala tak preco mlci a prizera sa a povie, ze aj tak sa nic nezmeni?
@anonym_584f45 ty tu sortujes ľudí. Ty píšeš že sú hlúpi,nie viestta. Ty tých ľudí nalepkujes
@anonym_584f45 ja nikoho nenalepkujem ale mám na teba pár otázok: si spokojná s konsolidáciou? Nevadí ti že sa míňajú neskutočne veľké peniaze na oslavy a predražené nákupy kým ľudia platia stále viac? Nevadí ti rozvrat kultúry? Si spokojná so slovníkom Fica keď nadáva novinárom a opozičným politikom? Stotožňujes sa s tým?
Len poprosím žiaden acohentizmus. Vdaka
@dora281 ty máš upečený mozog a vymyslenej propagande s deťmi v mikrovlnke nikto neverí. Dlhé roky sa im darilo klamať verejnosť, lebo vlastnili a cenzurovali TV a noviny, robili zo seba obete a pritom všetky vojny na blízkom východe, Afrike, Ukrajine.. začal Izrael.
Tvoj nežný ti fajčia deti ty pedo, lebo vo vašej satanistickej Kabale je to bežné ako aj incest, preto všetci pedos utekajú pred odsúdením do Izraela. O židovskej moci a nadradenosti voči iným náboženstvám písanými v Talmude ani nehovorím.

@anonym_df575d ty na com ficis? Lebo taketo konstrukty, to nemoze byt len tak...
@viestta nech sa paci,
trosku reality:
https://www.noviny.sk/zahranicie/213472-policaj...
a tiez:
https://korzar.sme.sk/kosice/c/policajti-brutal...
alebo aj:
https://www.noviny.sk/krimi/162698-policajta-kt...
a samozrejme:
https://www.noviny.sk/537271-v-suvislosti-so-za...
...si myslis, ze to su vsetko iba vymyslene rozpravky?