icon

Hrozný sen

18. aug 2022

dnes som zaspala okolo 11 a pred polhodinou som sa zobudila na strasny sen ze som porodila mrtve dieta a uplne bezne som ho upratala do perinaku a nemala som potrebu o tom nikomu povedat aj s mojim muzom ......😀😀😀😀😀 presiel tyzden a sme to odkladali ze zavolame sanitku potom a potom presli dalsie tyzdne a sme sa bali ze pojdeme do vazenia lebo uz je tam dlho 😀😀😀😀😀 mi uz zadrbava ukludnite ma ze mate dakto nechutnejsie sny

jaskolka
18. aug 2022

Je to len sen... Nič iné v tom nehľadaj. Nočná mora, alebo ako to nazvať, ale skutočne to nená nič s realitou.

suge
18. aug 2022

Nič si z toho nerob, mozog si skrátka vymýšľa extra kraviny, keď je v šetriacom režime.😀

kiwi3
18. aug 2022

mne sa snivavalo casto podobne, ale skor so steniatkami. napriklad, ze som nejake zavrela do suflika a po case som sa ho uz bala otvorit, v akom stave ho najdem. a podobne. myslim si, ze je to ventilacia urciteho uvedomovania si zodpovednosti. steniatka som inak nikdy nemala

marianarem
18. aug 2022

Ak si pred spanim nepozerala nejaky divny film, tak to pravdepodiobne symbolizuje nejaku situaciu z tvojho zivota. Nic ta nenapada, nepripomina ti to nieco? Neviem o tebe nic, tak sa mi tazko hada, ale nemas napriklad v zivote teraz nieco, co sa neriesi a malo by sa? Alebo nieco, co odumrelo? Ale to ozaj tak naslepo strielam.