Hrozný sen
dnes som zaspala okolo 11 a pred polhodinou som sa zobudila na strasny sen ze som porodila mrtve dieta a uplne bezne som ho upratala do perinaku a nemala som potrebu o tom nikomu povedat aj s mojim muzom ......😀😀😀😀😀 presiel tyzden a sme to odkladali ze zavolame sanitku potom a potom presli dalsie tyzdne a sme sa bali ze pojdeme do vazenia lebo uz je tam dlho 😀😀😀😀😀 mi uz zadrbava ukludnite ma ze mate dakto nechutnejsie sny
Nič si z toho nerob, mozog si skrátka vymýšľa extra kraviny, keď je v šetriacom režime.😀
mne sa snivavalo casto podobne, ale skor so steniatkami. napriklad, ze som nejake zavrela do suflika a po case som sa ho uz bala otvorit, v akom stave ho najdem. a podobne. myslim si, ze je to ventilacia urciteho uvedomovania si zodpovednosti. steniatka som inak nikdy nemala
Ak si pred spanim nepozerala nejaky divny film, tak to pravdepodiobne symbolizuje nejaku situaciu z tvojho zivota. Nic ta nenapada, nepripomina ti to nieco? Neviem o tebe nic, tak sa mi tazko hada, ale nemas napriklad v zivote teraz nieco, co sa neriesi a malo by sa? Alebo nieco, co odumrelo? Ale to ozaj tak naslepo strielam.

Je to len sen... Nič iné v tom nehľadaj. Nočná mora, alebo ako to nazvať, ale skutočne to nená nič s realitou.