Mala som sen s mŕtvym

10. máj 2021

Ahojte, nečakám žiadne rady, možno by som si len rada prečítala vaše sny s nebožtíkmi.tiez sa vám snívajú sny s nepríjemným pocitom z nich?

Snívalo sa mi s otcom. Ešte na mojej základnej škole, bola som v nej však ako dospelá. So spolužiakmi, tiež dospelými. Celé detstvo ma šikanovali, v sne boli však ku mne milý. V sne som vyšla na poschodie a tam ležal na podlahe môj otec, len v spodnej bielizni,pociťovala som obrovskú hanbu. Prišla som k nemu a v sne som si uvedomovala že veď otec je mŕtvy, nemá tu čo robiť, v tom ku mne začal prehovárať že on nie je mŕtvy že len oddychuje, a začal vstávať na nohy. Veľmi som sa ho v tom sne zľakla, utekala som pred ním a zatvorila dvere. Prešiel cez ne ako duch. Chcel mi niečo povedať no ja som sa ho bála a utekala som na druhú stranu školy a odtiaľ som mu volala sanitku, že zomiera aj keď v telefóne na ubezpečoval nejaký pán, že je len opitý....(otec bol skutočne alkoholik) keď som sa zobudila tak taký otrasný pocit zo sna som už dlho nemala.

mogaa
10. máj 2021

daj odslúžiť omšu, zapál za neho sviečku....jediné čo naozaj môžeš urobiť je spomínať na neho s láskou, zapáliť mu sviečku a pomodliť sa za neho, dať odslúžiť za neho omšu....ešte mu treba odpustiť a rovnako ho poprosiť o odpustenie všetkého zlého, možno poďakovať za všetku lásku ktorú ti kedy dal....

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
10. máj 2021

neboj, bol to len sen 🙂 zly pocit mas preto lebo mozog nerozlisuje sny, myslienky a realitu. Je to pre neho subeh myslienok a preto ked sa niekedy zobudis, tak mas pocit, ze sa to skutocne stalo. Preto sa hovori, ze si mas uspech zelat - kreslit mind maps, predstavovat si to ap., a ono to fakt pride. Pretoze ked si predstavis ze nieco vlastnis a mas z toho euforiu, tak mozog si fakt mysli ze sa to deje. Tvoj otec nezije. Nic to neznamena. Daj si caj a oddychni si. Vsetko je ok.

jankapepe
10. máj 2021

@cocolino234 to čo mŕtvy v sne hovorí ,,je pravda....stane sa to....,,
Škoda že autorka utekala a nechcela počuť čo jej otec chce povedať.
Žeby nechcela počuť pravdu? Celé mi to príde ako jednoduché nevysporiadanie sa s minulosťou. Podvedomie by aj chcelo len mu treba pomôcť.