icon

Hypnóza a minulé životy

24. feb 2023

Verite tom? Citam knihu o vyskume psychologicky ktora sa tomu venovala.Ale neviem,zda sa mi to skor ako fantazie ludi, nie ich prezite zivoty.Vy ste ako na tom?

divokykonik
24. feb 2023

Neverím na minulé životy.

autor
24. feb 2023

@divokykonik ja ti neviem,ja v tom nie som rozhodnuta,niektore vypovede deti,co zazili minule zivoty su zvlastne.

svetlonos
24. feb 2023

Ahoj,
na yt je zopar velmi zaujimavych videi, napriklad o pani, ktora si svoje minule zivoty pamätala. Vedela, ze umrela a mala deti, vedela ich mena, vedela co sa stalo aj ako umrela. Vedela detaily o svojich detoch aj urcite presne vety, ktore jej povedali ci ona im. Pamätala si na zazitky s nimi, o ktorych vedela len ona a tie deti. Zacala patrat, normalne este zili. Samozrejme ona bola mlada a oni u stari, ale skonstatovali na pocudovanie vsetci, ze ona je skutocne ich matkou. Vedela kde maju materske znamienka a podobne veci. Oni ju spoznali z rozpravania o nich, prihodach co spolu prezili.
Dalsi pribeh bol o chlapcovi, ktori velmi skoro 3-4 rocny zacal hovorit ako sa vola ( uplne ine meno) a ako mal nehodu v lietadle, neviem ci nie vo vojne alebo podobne. On sa budil zo sna s placom ako tam aj iny ludia pozomierali. S tym chlapcom sa nikdy nikto o vojnach nebavil, zil v inom state a telku nepozeral do skolky nechodil. Nemal mat odkial tie info. Vedel tiez detaily so svojho minuleho zivota.
Patrali po tom, az zistili, ze ta udalost, ktoru chlapec velmi detailne opisoval sa skutocne stala, nasli aj jeho hrob. Sedelo aj meno aj vsetky udaje, ktore chlapec porozpraval.
Dalsi pribeh tiez hovorilo taketo male dieta do 5 rokov myslim, ako zil pred tym aku mal rodinu. Povedal mena aj priezviska, a ze ho konkretny clovek zavrazdil.
Zistili, ze mena aj udalosti z chlapcovho rozpravania sa zhoduju s rodinou o par dedin dalej. On popisal presne ako sa skutok stal, kto kde preco ako a cim ho zabil aj kde ukryl tu zbran. Policia otvorila pripad znova a ziskali skutocne dokazy, ze pomenovany vrah skutocne jeho vrahom aj bol. Prisli na to len vdaka detailnemu opisu toho znovunarodeneho.
A je toho viac. Ta prva pani takto vypatrala viacero svojich zivotov, vzdy sa jej pravdivo potvrdilo, ze to tak bolo a boli to jej pribuzni atd.
Su veci, a je ich neurekom, ktore nemusime absolutne chapat ale je to napriek tomu tak.
To je ako s elektrikou, nemusis vobec rozumiet ako funguje a preco, no zapnes vypinac a svetlo svieti, hotovo. To je jednoducho fakt, ktory vidis 🙂
Ja viem, ze minule zivoty existuju, no urcite by som nikoho o tom nepresviedcala, kto tomu jednoducho neveri. Ved na co aj? Kazdy ma pravo a narok verit v to, co uzna za vhodne. A tiez by ma ktokolvek marne presviedcal o tom, ze clovek zomrie a hotovo, po tom nie je nic, ani dusa ani duch.
No ako som pochopila, nikoho by som nepresviedcala uz (za mlada ano :D )
Ved ani mne urcite veci hlava neberie a ani nechce. Takisto aj u ostatnych a je to uplne v poriadku.

autor
25. feb 2023

@svetlonos aj tu je podobna tema na mk nedavno,ze dcera ci syn si pamata min zivot,tu na Sk.A nasli aj jeho predchadzajucich rodicov,a naozaj sa to stalo ako maly opisoval.

lotaskuno888
Odpoveď bola odstránená
saraxyz
25. feb 2023

Áno verím. Pozri si film Včerajšie deti. Je podľa skutočnej udalosti

dankanka
25. feb 2023

Nemas link na tu mk temu?

marca12
25. feb 2023

Ja verim na minule zivoty,nieco na tom bude.

autor
25. feb 2023

@marca12 ja zacam o tom uvazovat,predstava sa mi viacej paci,znova sa narodit ako umriet a zit v raji.Ale ,ale tiez nie som o nicom na 100% rozhodnuta.
Akurat ta hypnoza je tiez zaujima ale ktovie ci ti ludia v hypnoze vraveli skutocne o ich minulych zivotoch alebo len fantazirovali.

slovakboy
25. feb 2023

Ja verím v prvom rade vede a neverím poverám a všetkým tým hlúpostiam čo dokázali ľudia vymyslieť v rámci náboženstiev a bludov. Ale nemôžem nevidieť že existujú seriózni svedkovia z nášho pohladu zazračnych udalostí. Je a bolo veľa liečiteľov so skutočným darom liečiť. Samoliečiteľské schopnosti a zázračne uzdravenia. Vedecky sa nedaju vysvetlit ale sú. Rovnako ľudia ktorí dokážu nie na 100% ale s pravdepodobnosťou vyššou ako je náhoda predpovedať budúcnosť aj vidieť minulosť a skryté miesta. Vraj ako to opisujú sa dokážu napojiť na akýsi časovyopriestorovy tok ktiry im tieto veci vyjaví. A samozrejme je kopec podvodov určite viac ako reálnych liečiteľov. Verím že existuje niečo ešte iné ako len logika a intelekt, ktoré nás doviedli ohromne ďaleko no nevedia prekročiť určite hranice tohto vesmíru. No a niektoré bytosti to dokážu. Ako a prečo neviem. Treba brat všetko s rezervou.

autor
25. feb 2023

@slovakboy raveze ja neoznam ziadneho liecitela ktory by vyliecil alebo vestca.Ja zasa v tomto verim vede a nie liecitelom.Skor by som verila detom co si pamataju minule zivoty a vedia ich aj autenticky opisat.

slovakboy
25. feb 2023
https://www.youtube.com/watch?v=hHED32KotoM

Ako sa dá spochybniť toto?

autor
25. feb 2023

@slovakboy nejdem si to pozerat,ja verim medicine aa vede,nie sarlatanom.

svetlonos
26. feb 2023

Ano, aj ja si na niektore pamätam a viem ze to nie je fantazia. Zili sme ako deti v dobe, kedy boli programy v telke velmi obmedzene a nikdy som ako male dieta take veci, udalosti nevidela ani nepocula 🙂 A neboli to ani sny. Proste to boli moje zivoty.
Tak ale chapem aj ludi, ktori veria len rukolapnym dokazom 🙂

slovakboy
27. feb 2023

A čo hovoríš na lekárov, ktorí priznali že ten liečiteľ im vyliečil nevyliečiteľne chorých pacientov v terminálnom štádiu? Tiež sú to šarlatáni?
Veda a medicína je mocná ale veľa toho vysvetliť ešte nevie.

autor
27. feb 2023

@slovakboy no ja nikoho,takeho nepoznam.A ludia toho mozu narozpravat tiez.Ja co mam skusenosti,suseda chodila po liecitelke s rakovinou prsnika,a tak aj dopadla ,umrela.To je pre mna fakt,nie to,co niekto povie,alebo niekto pozrie na youtube.

slovakboy
27. feb 2023

Áno presne. Takých liečiteľov je asi väčšina. Ja len chcem povedať, že hoci neveeim žiadnym nevedeckými metódam, samotna veda uznáva že ešte z ďaleka nie je na hranici poznania. A proste niečo je. Nevieme prečo ale je. A potom je aj kopec výmyslov a klamstiev.

mijunik
27. feb 2023

@svetlonos jej, to je zaujímavé. Verím v reinkarnáciu, nemám síce źiadne “navyše” schopnosti, necítim ani, keď sa na mňa niekto pozerá, hoci to vraj ľudia cítia, ale v reinkarnáciu a iné “medzi nebom a zemou veci” verím.

mijunik
27. feb 2023

@svetlonos a ako si pamätáš minulé životy? Je to nejako tak ako keď si spomínaš na dávnejšu minulosť? A pamätáš si napr. aj nejaké slová z jazyka, ktorým si hovorila?

autor
28. feb 2023

@svetlonos to aj my sme zili v dobe ekdy programy v telke boli obmedzene.

svetlonos
28. feb 2023

@mijunik
ahoj, nie iny jazyk som nevnimala. skor ked si pamatam cele vety a rozhovory. Kedze sombtymi jazykmi vtedy hovorila, viem presne o com rozhovor bol. Pamatam si 4 rozne krajiny ( len utrzky z tych zivotov) ale nie bezpodmienecne jazyk.
Teraz napriklad hovorim nemecky, trochu anglicky a jasne slovensky. Kolkokrat si ani neviem spomenut, v ktorom jazyku som pozerala urcity film 🙂 ale viem presne kto co v nom povedal, chapes? Jednoducho preto, ze tie jazyky pouzivam.

svetlonos
28. feb 2023

Autorka,
nie vzdy sa kazde male dieta rozpamäta. Moja sestra a bratranci, sesternice s mojim rozpravanim tiez nevedeli nic zacat. Casto x sa clovek rozpamäta aj situacne. Napriklad ked stretnes nejakeho cloveka alebo zazijes nejaku situaciu. Vtedy citis/vies ze toho cloveka poznas i ked si ho v tomto zivote nikdy nevidela ani o nom nepocula. A v tom momente, nejaky cas predtym ci po tom stretnuti si spomenies na minulost.

katulienkax
28. feb 2023

nevieme co je tento fyzicky vesmir. Niektori vysvetluju spomienky z minulych zivotov ako schopnost niektorych ludi citat globalnu pamat, ze niekde v nejakom paralelnom priestore su uchovane spomienky ludstva a niekto alebo dieta to vie v hlave precitat a moze sa to javit ako minuly zivot. Neda sa vedecky dokazat ci to bol minuly zivot dotycnej osoby alebo len telepaticky spomina na nieco uchovane v globalnej pamati alebo cita myslienky nejakych inych osob

autor
28. feb 2023

@katulienkax aj to je moznost,vies o tom poslat link?

autor
28. feb 2023

Singulrita,vyzna sa niejto v tom,uprostred ciernej diery.Co to znamena?