Ide o bezpečnú jazdu
Chcel som vás opítat ...cca už rok vlastným auto a vodičský a ešte stále mám taký problém ked chcem radiť späť dajme tomu zo štvorky do trojki alebo do dvojky alebo hociako ale späť tak zdohne mi auto , nie stále ale esťe to sa stáva , kedy viem kedy mám spät bezpečne a plynulo zaradiť späť , za odpovede dakujem.
@nykkushka pekne som pítal na otazku s otazkou neodpovedáme , slušne som pítal očakávám taký istý postup , keď nedokážes komunikovať ako človek radšej nedrž kontakt žiadným človekom , Ďakujem za pochopenie!
@janai1 ďakujem , tak dajme tomu keď na 4-ke mám otáčkomer na 2-ke tak ked riadým späť do trojký vyskočí mi na 3-ku na otáčkomer , takto mám pochopiť?
Divne ze ked podriadujes tak ti zdochne, vtedy praveze otacky stupnu a podla mna je nemozne aby auto zdochlo a to aj keby si rychlo pustil spojku..ci co jazdis bez plynu?Nechapem akoze
môj ty boh, to sa nedá čítať, otazka tak trochu mimo, už si si našiel pracu ?
Kriste…..strasna gramatika
Veď si trosku pribrzdí, aby si nemal vysoké otáčky a potom podrad nižšie
@klarissa25 keď sa nedá čitať načo čítáš si nejaký upír a musiš provokať ludi keď niekto má otázku alebo potrebuje pomoc , a hej našiel ... Nauč sa vedomi komunikovať a správať...
@pribinak ospravedlnujem za gramatiku (autocorect) ...
Ďakujem za odpoved a pomoc..
@nikolas444 neviem ako sa to dá, že keď ideš povedzme 50 km/h a radíš zo 4 na 3, aby zdochol motor, asi si čarodejník, lebo podľa mňa sa to nedá. A tiež nerozumiem ako si prešiel otázkami na testoch v autoškole, niektoré sú riadne záludné a jedno slovo mení význam celej vety a teda aj určenie správnej odpovede je ťažšie.
@nikolas444 automat
@nikolas444 si si istý, že vlastníš skutočný vodičský preukaz? Ako si si prečítal otázky a odpovedal na ne? 🤔
@nikolas444 nejak si moc nepríjemný a arogantný
@nikolas444 no vzhladom na to ako sa vyjadruješ sa ani nečudujem že si mal problém najsť si pracu, treba sa vedieť spravať trochu...
@nikolas444 radšej si zaplať ešte pár jázd s inštruktorom, aby videl, kde robíš chybu a ako to máš napraviť skôr, ako spôsobís nejakú nehodu na ceste. Určite Ti najlepšie poradí ten, kto bude vidieť, ako jazdis.
@nikolas444 autocorrect by ti opravil opitat sa na opYtat 😉
Kup si kondicne jazdy a skusaj j instruktorom. Alebo najdi kamarata co si sadne vedla teba a bude ti "diktovat". Pri preradzovani treba lahke nohy na plyne a spojke, musis to len natrenovat
@nikolas444 rozmyslam aky autocorrect opravi opytat na opitat...😱
Odpoved: bud nevies radit rychlosti a mal by si sa vratit do autoskoly, alebo mas poruchu a najlepsie ti poradia v servise
@nikolas444 zaplať si aspoň jednu kondičnu jazdu, trvá cca 2hod a nie je to žiadna extra palka. Za ten čas si ujasni a vyskúšaj s inštruktorom všetko čo potrebujes vedieť. Lebo táto tvoja otázka je nemožná v praxi aby sa stala. Ani teoreticky ani prakticky neviem o čom píšeš 🤷😄
@nikolas444 ked podradis pri vysokej rychlosti, tak auto nahle poskoci, ale nema co zdochnut...to len pri rozjazde sa stava.
Zaklad je 40-60-80km/h-...pri cca tychto rychlostiach radis na 3-4-5 stupen a je jedno, ci radis vyssie ci nizsie. Rozdiel moze byt este benzin ci nafta...naftaky znesu nizsie otacky, tak sa preradzuje na 30-50-70...3-4-5 stupen
Z toho čo opisuješ, sa mi skôr zdá, že zle radíš, možno si myslíš, že dáš 3ku, ale dáš 5, a to by vysvetľovalo, že ti auto skape. Lebo mat 4ku s dvoma tisíckami je Ok, ale na 5ku je to malo a zvlášť pri benzíne, napr….
@euka210 dakujem krasne
@nikpa ani vizualne a to mam tri vodicaky 😃
@nikolas444 to na foto si ty alebo stiahnuté z netu?
Kup si automat a nebudeš mat problem s prehadzovanim rychlosti alebo kondične jazdy

Nie sú toto veci, ktoré si sa mal naučiť v autoškole?