icon

Ide Slovensko dolu vodou?

28. okt 2024

zijem dlhodobo v zahranici.
chcel som sa vratit domov, ale ked vidim, co sa u nas deje..
asi ani nemam chut.
to je to fakt tak vazne?

Strana
z4
riyadh
28. okt 2024

@bbshop a to poznas, ze titul nie je patent na rozum? 😊

bbshop
28. okt 2024

@riyadh a ty poznáš, že toto čo ty neovladas sa niekde vyučuje? Vzdelanie je základ potom človek nepíše také blbosti, ktorým nerozumie a netuší ako to v danej oblasti funguje. Toto ťa škola života nenaučí.

bbshop
28. okt 2024

@riyadh či ty si z tých, ktorí sa aj s lekárom hádajú ako operovať? Neprekvapilo by ma to. Šak jeho titul a roky štúdia nič neznamenajú a tvoje vedomosti odnikadiaľ sa mu vyrovnajú.

zmrzlinka8
28. okt 2024

@zeldia jasné, pretože starí ľudia nemajú právo na svoj názor ešte pokiaľ žijú. majú šúchať nožičkami . dúfam, že aj ty budeš tak šúchať, ked budeš stará, a ked ti tvoje deti a vnuci zakážu voliť to, čo budeš chcieť a prikážu ti, čo musíš robiť. hnus takýto názor.
inak si ok?

avicii18
28. okt 2024

S ľuďmi to ide dole vodou.

eva8
29. okt 2024

Ked navstivis Sovensko, citis sa tu doma? Ak ano, vrat sa. Da sa tu zit.
Alebo si napis klasicky zoznam
+ a - .
Dolezita je rodina, vek, zazemie, praca

eva8
29. okt 2024

Poznam mladych, ktori po strednej chodievali do zahranicia si zarobit - rozne stavebne prace. Neaju ani 25, ale kupili si byt, nove auta vo velkomeste. Maju zaklad pre novu rodinu. Lenze kde sa zamestnaju na Slovensku?
Poznam mladych, ktori pracu na Sk povazuu za svoj konicek a zije sa im dobre, maju odinu, stavaju dom.
A poznam 40r., ktori nepracovali a len stazuju. Poznam poctivych, ktori pracuju, aj poctivych, ktori stratili pracu.
Su mladi ludia, ktori po par rokoch stravenych v zahranici studiom, pridu domov na Sk a nechapu, ako sa tu k sebe spravame, ake mame zmyslanie, aki sme nervozni. Ceny potravin aj byvania a energii neuveritelne vzrastli aj na "zapade" EU. V niektorych statoch vyhravaju radikalne strany. U nas, na Slovensku kvitne rasizmus aj bez pritomnosti tych, koho sa obavame.
Zit sa tu da, atmosferu vytvarame sami.
Treba si zvyknut, ze Slovakov pred volbami ovladli intrigy, klamstva, nie priame odpovede na otazky, ktorym nerozumeli.

mantilka
29. okt 2024

Nevracaj sa!

evazhoufova
29. okt 2024

@riyadh no čo nevyšlo v zahraničí?…

mell27
29. okt 2024

Nevracaj sa... Mňa tu drží už len dom, uvidíme dokedy. 😪

eva8
29. okt 2024

Napr. dnes Huliakovci trucuju/protestuju proti odvolavaniu ich nominantov a narodna rada nie je uznasaniaschopna

drago12587
29. okt 2024

Tiež som rozmyšlal či sa vratim na sr :D .. mal som tam byt, no prišiel som pozret kamošov po 2ch rokoch, všetci nervozni , agresivni, nadavali na politiku, pozerali ktory chleba je lacnejši, ... V meste plno plno ciganov, všade billboardy politikov.. bezdomovci ktori pytaju 0.50€ " na vlak" .. Slovakistan je pre mna velmi stresujuce miesto.. stari ludia sa doslova hrabali v košoch :D ..byt som predal a tuto možnost vylučujem.

mantilka
29. okt 2024

@mell27 toto je to, myslím že veľa ľudí, ktorí postavili dom nechcú začínať niekde odznova.

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
30. okt 2024

Huliak, ked je nahnevany na Danka a Tarabu, zahulaka ohladom 'svojich ludi', ze

sa „nemieni ďalej zúčastňovať na zaobchádzaní s ľuďmi ako s handrami“ https://www.ta3.com/clanok/964695/taraba-ma-poc...

Cize neprisli 3 poslanci z Narodnej koalicie na zasadanie NR a ta nebola uznasaniaschopna.

Trgedia je, ze cela koalicia zaobchadza s obcanmi SR ako s handrami.

zeldia
30. okt 2024

@zmrzlinka8 hnus je pýtať sa niekoho za cokolvek, či je ok? Ale nenávisť frustráciu hlúposť už na MK nikto nesleduje, či?

zmrzlinka8
30. okt 2024

@zeldia ja som si ju všimla v tvojom príspevku, ale aj v iných 😉🤷‍♀️

kleopatra012
1. nov 2024

@angela85 asi si milionárka

Strana
z4