Ide vám Pokec?
Dobrý deň divná otázka ale taktiež niekomu nejde pokec ? Ako mobilná aplikácia tak aj internetová ? Chcem len vedieť či mám niečo s mobilom ale nie vďaka. ;)
@arcticcode ja mám pokec iba na e-mail keďže mám na neho registráciu FB ;) netreba sa hneď smiať....
@arcticcode hej existuje, a dokonca dobre zaraba 🙄
@andulka8888 nejde pokec, ani ziadne ine azet weby. Cize ani aktuality, najmama, diva, sport. Sk,..
Ja pokec nemam ale je to azet a viem, ze azet nejde ani akuality, cele to ma nejaky vypadok. Chcela som si tam ist precitat nejake clanky a nejde to. Hadam im to nabehne dnes zase
Ako nechápem prečo by niekto nemohol mať aj v tejto dobe pokec? Ja ho mám tiež a chodia mi tam všetky maily... A hej hapruje to nejak, nedá sa mi tam prihlásiť
@gertrudka222 Maily ti nechodia na pokec, ale na azet. Mať a chodiť dnes na pokec, to je jak mať a chodiť na ICQ :D
@arcticcode ty o sebe hovoris, ze si itckar, ze? Pokec je stale jedina a najuspesnejsia zoznamovacia platforma na slovensku, milanovi dubcovi stale zaraba velke prachy. Skus si tipnut, kolko developerov na pokeci robi. Cize nechapem, co ti je na to smiesne.
@arcticcode mať a chodiť dnes na pokec, to je presne ako mať a chodiť vykecávať na MK😁
@queen_mary Ja viem koľkí robia v azete, aj pár bývalých kolegov tam robí. Nesťažujú sa, skôr naopak. Len mi to proste príde fest old school. Ako keby si používala internet explorer. Sory no. Nemožem si pomôcť.
@denae Hejže :D
Kolko premudrelych nazorov na ktore sa autor vobec nepytal. Ma pokec poruchu ci nema.....tot otazka. Kazdeho osobna vec ci pokec uziva alebo neuziva....to iste s fcb, mk, atd...
@arcticcode aj ja mam azet mail, inde nemám, založila som si ho ako 17 ročná a všetko som si dala poslať vždy tam 😉 aplikácie nemám v mobile žiadne čiže iný nepotrebujem

@andulka8888 To si robiš kozy, že fakt dnes ešte existuje pokec a že tam fakt aj dakto chodi? :D
Ale inak nejde ani mne, takže majú dačo so serverom