icon

Idem chudnúť....nájdem parťáčku?

ifsi
29. apr 2019

Ahojte,už dlho som sa na toto pripravovala a prišla jar, pre mna pizitivnejšie podmienky tak idem na vec... konečne, budem štihlejšia a šťastnejšia 😁... mamina 3 detí.
Pomohlo by mi keby niekto bol na tom podobne ako ja a keby som mala s kym vymeniť skúsenosť, porovnať výsledky, priznať si zlyhania atď.

ifsi
autor
30. apr 2019

@sindy1830 tak môžeš rovno poradiť prvy spravny krok.... ono poradiť je fajn, ale odolať a prinútiť sa cvičiť musím sama

reni666
30. apr 2019

@ifsi ja som vlani keď som bola ešte chudá tak som si stiahla aplikáciu na cvičenie a za mesiac sa mi začali riskovať tehličky, je to veľmi dobrá aplikácia každý deň 10-15 minút cvičenia a sú tam aj rôzne recepty na diétne jedlá atď. Ja začnem asi s tým aj keď veľa energie nemám a ešte sladké slané mastné nejem, sladké vody nemám rada Max jeden pohár za týždeň, musím ešte menej chleba jesť a zemiakov :D
Kamarátka mi hovorila že keď len jedlom chudnem bez cvičenia tak mi zostane vysieť koža. Ale čas sa fotko nemám :(

reni666
30. apr 2019

@magdamagda112 máš úplnú pravdu ráno zase začínam cvičiť 👍👍👍

ifsi
autor
30. apr 2019

@reni666 aka tobola aplikácia...... ved to ze ta energia je problém primojich 3detoch,ale musím

reni666
30. apr 2019

@ifsi lode weight sa to volá
Inak aj teraz namiesto modrého koníka by sme mohli cvičiť :D

ifsi
autor
30. apr 2019

@reni666 presne ma to napadlo, ale ani nie, tu som tak minutku dve a zasa nieci robim

andreasmola
30. apr 2019

Dievčatà pevnà vôľa nič iné ak nieste dostatočne rozhodnuté tak zlihate.. Ak chces schudnes aj 20kíl je to o strave hlavne...

andreasmola
30. apr 2019

70% strava a 30% cvicenie nestaci iba cvičiť strava upne bez slatkosti bez peciva, ale mozes ovsene vlocky na ranajki z ovocim,, rizsa, slatke zemiaky mozes tiez, ale pozor ovocie iba na ranajky.

andreasmola
30. apr 2019

@zuzka2xx
@andrejka159 najlepsie je ak sa pridà aj chlap bude jednoduchsie aj varenie.. Napiste mi prvej ako sa stravujete ranajky, obed, večera vsetko mi napíšte.. Ak ste dostatocne odhodlane pojde to prve tyzdne aj kilo za týždeň! Je to velka zmena budete musiet vážiť vecer varit obed aby ste neziedli hned vsetko co vidíte... Prve tyzdne su taské potom to bude už rutina..

reni666
30. apr 2019

@ifsi lose weight :D teraz som si všimla že som zle napísala

reni666
30. apr 2019

@andreasmola to varenie je na tom najťažšie, lebo môj muž chce furt mäso a sladké. Pred 6rokmi keď sme sa dali do kopy mal 70kg svaly, tehličky a teraz 92kg a veľké brucho. Vždy ho nahováram aby sa pridal aj on ale on vydrží max 1 deň.

rik01lulaka
30. apr 2019

Nie vždy ide o výhovorky...ja už som v štádiu,že sa viac menej vyhováram, ale naozaj ja ten čas na cvičenie neviem kedy zaradiť. Ráno nie je stihu...to chystám staršiu do školky, potom obed navarím a venujem sa aspon trochu druhej a ona je taký mojkáč,že sa len zliepa po mne, prvá tej som pustila rozprávky a bolo, ale tuto nezaujimaju...potom ide spať, samozrejme na prsku takže to si aspon posurfujem a pokoníkujem, inak na tieto veci nie je čas...teda môj problém je veľmi zliepavé dieťa, a ani nie tak nedostatok času ako deľba času a plánovanie, rozdelenie času....tento problém trápi aj muža takže priberáme obaja. Neviem či si niektorá vie predstaviť ako to myslím...
Milujem chodiť na bike, to je najlepší sposob chudnutia u mna. Problém je aj to dostať sa cez začiatok, potom je voľa celkom dobrá, dochvíľe kríze...Začiatky sú najhoršie...
Ale teda ako som sa rozhodla ja na začiatok...dnes o šiestej mi začína nedeľný pôstny deň ( slovania majú 9 dnový týžden a tri z nich su pôstne) takže začneme s mm dodržiavať toto, zmenšenie porcií a postupný prechod na to paleo. Cvičenie skúsim niekam zaradiť pol hodina s Jill hádam niečo stihnem...
Len neviem či to máte niektorá z vás, že všetok stres zajedáte...a pre mňa sú deti jeden mega stres ☹

@ifsi super tak hádam aj o chudnutie nám pôjde pri tých drobcoch 🙂

andrejka159
30. apr 2019

@andreasmola Ja sa teraz opäť snažím nabehnúť na svoj “starý” režim. Bez cukru a muky. Veľa zeleniny, čistej vody. Minimalizujem všetky sprostosti. Takto som dala dole 15 kg. Lenže som otehotnela a ja jednoducho trpim nevoľnosťami. Čiže ak som chcela fungovať pri 2 deťoch.. biele pečivo to istilo - ak som so nedala rožok vracala som celý boží deň (ha ha slovu ranné nevoľnosti). Osud situáciu zariadil inak a po MA nasledovala kyretaž. Trosku to “opúšťanie” z celej situácie ... ale neopustam sa, idem ďalej. Teraz sa snažím svoje telo dostať do normálu aj hormonálne a popri tom sa snažím vrátiť k mojim správnym návykom. Môj obed dnes 🙂

rik01lulaka
30. apr 2019

@andrejka159 taký super paleo obedík :-P

ifsi
autor
30. apr 2019

@rik01lulaka ako píšeš mňa už ruky bolia čo stale mam na rukach skoro 12kg chlapa a potom nestíham svoju pracu a keď zaspi tak dobieham...

ifsi
autor
30. apr 2019

žienky funguje u vás niečo ako stiahnutie žalúdku?.. niekde som čítala že sa to neda, ale ja mam pocit akoby to fungovalo... preto zvazujem deň na vode. Kedysi dávno som držala mliečnu diétu a tam tiež prvy deň bol na mlieku. Čo vy na to?

martusik2305
30. apr 2019

Aj ja sa chcem pridať síce som už začala v marci... Pred otehotnenim som mala 78 a pribrala som až na 96 🙄 teraz po 2 rokoch sa to upokojilo a mohla som chodiť do fitka a viac sa venovať sebe ale žiaľ stále mi to nejde dole teraz mam 85...už celý mesiac sa to nepohlo ani o 1kg 😭

martusik2305
30. apr 2019

@ifsi tomu ja moc neverím skôr som za pohyb a obmedzenia bielej múky a samozrejme prílohy žiadne..... Je to veľa o sebazapierani

rik01lulaka
30. apr 2019

@ifsi áno, sú to vlastne hladovky...a su veľmi prospešné. V podstate ako som písala, že ja budem mať hladovky niekoľko krát v týždni.
Len samozrejme po hladovke sa nesmieš nažrať ako sviňa...skôr tak ako píše
@martusik2305 veľa zeleniny, a žiadne sacharidy(pečivo, prílohy), ja v paleu nejem ani strukoviny ani zemiaky..

rik01lulaka
30. apr 2019

@ifsi no ja ju našťastie nemusím nosiť tiuk tuk, ale teda musí ma mať blízko, najlepšie na zliepanie...a ja robím všetko s ňou, pri nej...mne totiž deň končí o siedmej bo idem s ňou spat pretože prsko musí byť

lubik87
30. apr 2019

@rik01lulaka hladovky niekoľko krát v týždni 😶to podľa mňa riskujes veľmi šok telový a potom bude jojoefekt..telo si začne ukladať tuky aj z vody a pustiť ich nebude chcieť ...neviem kde si o Tom čítala ale podľa mňa je to riadna sprostosť...raz do dvoch týždňov je to ok ale viac krát do týždňa 🙄neviem...
@ifsi samozrejme že existuje stiahnutie žalúdku čím viac pchas tým je väčší akonáhle budú porcie menšie a pocit hladu po najedeni zapity vodou obsah sa zmenší...vôbec nevymýšľaj teraz na začiatku hladovky ..začni pozvoľna vyrad pečivo a cukor .potom pridaj múku po dvoch týždňoch alebo začni s delenou stravou nejedz prílohy len šalát k mäsu atď

rik01lulaka
1. máj 2019

@lubik87 píšem o tom čo mám vyskúšane, ale tak samozrejme vždy sú dva tábory. Treba si o hladovke prečítať aj články z "druhého tábora" a nie hneď zavádzať zdravotnými problémami či jojo efektom...
Hladovky držte podľa odporúčaní, ja tuto niekoľko dňovú idem držať v rámci slovanského ponimania sveta...

lubik87
1. máj 2019

@rik01lulaka nikoho nezavadzam ( bože či tu neznášam to slovo) mám toho prečítaného dosť .ty sa musíš uvedomiť kde.pises pretože väčšina žien ak si tu dá hladovku 3 krát do týždňa tak ich buď vyruti alebo zožerú aj dvere od chladničky . A v konečnom dôsledku aj tak priberú..a kde vidím diétu ohľadom toho že nejedz aspoň 10dni v mesiaci tak to ani neotvaram to máš pravdu také neovládam 🙂

ifsi
autor
1. máj 2019

@martusik2305 hm keby sa mne vaha mesiac nepohla tak už mam asi čokoladu v ruke🙄

martusik2305
1. máj 2019

@ifsi no veru mam 😂

rik01lulaka
1. máj 2019

@lubik87 ja som svoj príspevok nepísala uražlivo...uvedomujem si kde píšem a takisto sú si toho vedomé aj ženy ktoré čítajú diskusiu a nie sú hlúpe, že všetko zožerú...proste sú to informácie, ktoré majú možnosť spracovať a ja som nikde nepísala o tom, že hladovať niekoľko dní a schudneš, ale o tom ako je hladovka prospešná a na nete je dosť článkov o tom ako ju držať a prečo je prospešná...daľej som napísala aj to, že ja konkrétne túto hladovku idem držať vrámci slovanského ponimania. A teda prepáč za slovko zavádzanie ak ťa to až tak urazilo.

lubik87
1. máj 2019

@rik01lulaka nie neurazila len ho fakt nemám rada lebo vyjadruje úplne niečo iné ako keď napíšeš svoj názor a poznatky ..zavádza sa zámerne. Neurazila si ma určite nie neboj :D jasné že je hladovka prospešná ale je to skôr ohľadom očisty tela ..ohľadom tých žien nebola by som si ista veľa.len prečíta a nenapíše 🙂

rik01lulaka
1. máj 2019

@lubik87..za mňa najlepšie začať chudnutie hladovkou, čo inému vyhovuje, druhému nemusí...no tak to už s niektorými ženami/ľuďmi ťažko keď si prečítajú a idú na slepo...a do budúcna si dám pozor na slovíčka 😉

ifsi
autor
1. máj 2019

ako žienky dietujete, hladujete alebo športujete? Ja som si dnes naplanovala hladovku, nedodrzala som ju uplne, na obed som ukradla par zemiakov detom a podobe sme pracovali nazahrade a zbierala som žihlavu na sirup tak aby som bola v poho dala som si biely jogurt.... celkom som s dneškom spokojná. Najviac sa mi pačilo že som si aj zacvičila.... škoda že iba vo sne 😁😜

annaanna
2. máj 2019

@ifsi ja