icon

Idete na Duchoň Roadshow v Martine i napriek počasiu?

26. júl 2025

Ahojte. Chystá sa niekto? Čo sa týka počasia, asi nič moc to nebude. V amfiteátri sú drevené lavičky? To bude asi všetko mokré. Rozmýšľame,či ísť, alebo necháme prepadnúť vstupenky.

deti95060810
26. júl 2025

jasné že choď, však ak sa ti nebude páčiť tak odídeš.
popr. sa opýtaj na tejto stránke žien - skupina https://www.modrykonik.sk/group/55/

autor
26. júl 2025
@deti95060810

jasné že choď, však ak sa ti nebude páčiť tak odídeš.
popr. sa opýtaj na tejto stránke žien - skupina https://www.modrykonik.sk/group/55/

@deti95060810 Tu nejde o to, či sa mi bude/nebude páčiť. Ide o počasie. Nebudem predsa cestovať hore-dole.

deti95060810
26. júl 2025

to ideš odkiaľ... zatiaľ neprší a to som MT. a asi ani nebude.
pozri shmu

autor
26. júl 2025
@deti95060810

to ideš odkiaľ... zatiaľ neprší a to som MT. a asi ani nebude.
pozri shmu

@deti95060810 Pozerám radary, o 17-tej ukazuje dážď a aj o 19-tej.

domka222
26. júl 2025

Mne ukazuje najbližšie až na zajtra búrky. Niečo malé po polnoci

autor
26. júl 2025
@domka222

Mne ukazuje najbližšie až na zajtra búrky. Niečo malé po polnoci

@domka222 No uvidíme. Škoda toho počasia. Mohli to presunúť na iný termín.

janetinka27
26. júl 2025
@anonym_autor

@domka222 No uvidíme. Škoda toho počasia. Mohli to presunúť na iný termín.

@anonym_autor ahoj, v amfiku som viackrat zazila v lete taketo pocasie, raz sme uz stali pred branou a prisiel vietor, ciernava.my si nosime prsiplaste, deku.

autor
26. júl 2025
@janetinka27

@anonym_autor ahoj, v amfiku som viackrat zazila v lete taketo pocasie, raz sme uz stali pred branou a prisiel vietor, ciernava.my si nosime prsiplaste, deku.

@janetinka27 Plánujem dáždniky. Pršiplášte nemáme. Len sedieť na tých mokrých lavičkách, to nič moc za tú cenu.

janetinka27
26. júl 2025
@anonym_autor

@janetinka27 Plánujem dáždniky. Pršiplášte nemáme. Len sedieť na tých mokrých lavičkách, to nič moc za tú cenu.

@anonym_autor ono to tak v leye casto byva, ze tam sprchne, treba nieco pod zadok,.napr aj igelitka a na to deka abo stolickovy podsedak, inak atmosfera je tam super. Minuly rok sme vychytali paradne pocasie na haberu,ale zas bol natresk a obyc listky boli len na sikmy travnik,ale to nevnimas, hudba ta prevalcuje v kazdej polohe