Idete voliť Hnutie Republika?
Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.
nie, nebudem podporovat hnutia smerujuce k fasizmu a ani nikoho pravoplatne odsudeneho za nasilne trestne ciny
Nikdy
Nesúhlasím s ich programom, nebudem ich voliť.
by som musela mat zatmenie mysle, aby som toto volila 😵💫
nevolim ani pohrobkov komunistov ani pohrobkov fasistov
Prečo si myslite že sú to fasisti?
a co sa ti paci? odrtrhnutie od EU a nato? ved to je blaznovstvo... ze podporuju fasizmus? ze nepoznaju vlastnu historiu? ved na nich pozries a vidis, tam je v hlavach docista vyzametane...
@petamich inak ja si toto hovorím pri PS momentálne, chcem vedieť názor ostatných 😄
nikdy.......bojim sa vysledkov volieb uz teraz🙏
@kat_ nemyslím si, že podporujú fasizmus
lebo su zato aj pravoplatne odsudeni? ty si zacni zistovat co to je zac prepana🤦♀️
ale to je jedno, ci si to myslis, to su fakty... ved oni to maju sudne potvrdene
Nikdy
@amonet viem o LSNS, ale Republike som zatiaľ nič nepočula, necítala
@kat_ čo majú súdne potvrdene? Vieš sem dať aj niečo konkrétne?
Tí ľudia nie sú štátnici, nemajú na to byť ozajstným štátnikom, niečo ako Roosevelt, Merkelová... Tak volia tú ľahšiu a najprimitivnejsiu cestu útočiť na tie základné primitívne pudy u ľudí - strach, nenávisť. A pár jedincov sa chytí. Sú to presne tí, ktorí poklonkovali kedysi Jankovi Slotovi, keď mali ísť “do tankoch” proti Maďarom. Riešenia neponúkajú žiadne, ale hovorí sa o nich, tak ich ľudia zvolia. Takých strán máme viac. Navyše, Mazurek a Uhrík je pre mna morálny odpad. Teraz je zas zaujímavá téma migranti. Inak bolo by dobre si najskôr zistiť kto strany financuje. Kotlebu Rusi, Republiku tiež.
ved oni len zmenili nazov. pozri si clanky o černakovom vojakovi alebo videa v uniformach fasistickej gardy
Veď vzišli z ĽSNS... na 1488,- eurový šek nahovoril Kotlebu Uhrík...

minimalne Mazurek a Durica maju pravoplatne rozsudky, zvysok ani neviem, popravde oni su posledni, kto ma zaujima... ty ich chces volit, prekvapuje ma, ze take zakladne fakty neovladas
kandidatna listina 2.Suja 3. Ďurica co viac chces??
150 mazurek
a co sa ti paci na programe? vystupenie z nato? aby sme na zbrojenie v neutralite dali raz tolko penazi a zaviedli povinnu vojnu lebo odniekial vojakov treba? alebo to ze chce prosit pediatrov nech robia do smrti lebo nema kto?
Nie.
Originálne by mi muselo je**t aby som volila túto neschopná amorálnu žumpu... Uhrika, ktory chce vystúpiť z EU, ale peniaze z europarlamentu sú mu dobre... Grc

fasistov? nikdy