Idete voliť Hnutie Republika?
Ak áno tak prečo?
Ja s nimi súhlasím a páči sa mi ich volebný program.
Co konkrétne sa ti páči na ich programe? prosím ťa výpiš to. Len na rýchlo som si prebehla ich program a to čo dom videla je na 98% populizmus, ponúkajú len sľuby bez koncepčnych riešení..V štýle " nikto vám nemôže dať to, čo Vám ja môžem slubit..."
Fúú, toto voliť 🙈 Dnes bol v o 5 minút 12 ... základný plat 8000€ s bonusmi 20 000€, to mu nevadí byť v EÚ
Ani ja nie. Vyzerajú ako primitívi a primitívi aj sú. Okrem teda toho, že majú agresívnu agendu a trepú hlúposti. Ostatné tu v diskusii už zaznelo.
Ja som nedavno pocuvala podcast ako financuju predvolebnu kampan, skus si vypocut
@daniela2202 musím dlhoročného bývalého premiéra tejto krajiny poznať osobne, aby som ako občan mohla o ňom povedať, že je hajzel? A ešte manipulátor a mafián? Ver, že nie...
Nackov/Fašistov nevolím, našťastie ani nik z môjho okolia s takouto ideológiou nesympatizuje.
@domiklik ta posledná veta pravda,,, dlho to hovorím vystúpiť z EU ale drží sa tam, nejde mi to dokopy
Kto je ich expert na vedu a vyskum? Aky je ich nazor na kompetencie univerzitnych senatov? Kto je ich expert na zahranicnu politiku? Aky nazor maju na ochranu biodiverzity? Ako chcu nahradit program ERAZMUS po vystupeni SR z EU?
Ja len, že prečo sú tak Kotlebovci aj Republika proti EU a vystúpenia z NATO…. Lebo Putinovi by to veľmi vyhovovalo, aby sme ostali nechranení aj od EU, aj od NATO. A títo kolaboranti budú hrať pieseň podľa nôt z Ruska a za pár chechtákov zradia svoju vlasť. Iba blázon by toto volil. Vlastizradcovia.
Stále som sa nedozvedela co konkrétne sa ti na ich programe paci🤔
Téma založená len na rozduchanie vášní, ze?! 🙄
@aaaa1111 no to určite ja nie 🤪 ako naša rodinná príslušnícka hovorí co robí na SR ambasáde v zahraničí,, keď vyhrajú potom bude krvavý plač až 🤷♀️ mňa napríklad zatiaľ nik neoslovil, každý kto sa tam dostane sa otočí naopak
Nikdy, pozri si dejiny Rakuska a Nemecka a podrobne si precitaj o fasizme a ako to vyzeralo este nez sa dostali k moci a rozputali vojnu. Potom bude jasne, ze co to je zac. Neofasizmus je vsade by som povedala, ale na Slovensku je to pomerne nova vec
@katkami123 Vsak jasne, nakolko Rakusko je neutralne, tak by za dva dni mali Slovensko a neskor aj Rakusko pod palcom. To by velmi zle dopadlo. Radsej nechcem domysliet

Stačí mi chvíľu počúvať ich vyjadrovanie na úrovni hupacieho koňa a viac mi netreba. Možno keby viac čítali a vzdelávali sa ako opalovali v soláriu, bolo by z nič niečo. Ďalšie 🐵🐵 Kotleba, Mazurek ani netreba viac rozoberať.
Ale ja sa v tejto krajine už nedivím ničomu, keď vidím že ľudia sú ešte stále ochotní voliť aj Smer...