Idete zajtra na koncert Rammstein?
@akiana prepac ale naco sa mu trepu na tu akciu, vedia ze asi uplne normalny nie je a napriek tomu skusaju taku akciu, preto si myslim, ze ze ide im o prachy
@katulienkax Aj keby im islo o prachy, stale to nie je ospravedlnenie na to, aby skoncili nadrogovane, dobite a znasilnene. Navyse o ake prachy? Tam nikto nesiel s tym, ze pojdem na party a spevak mi da 1000 eur do vrecka. Oni sa tam proste isli zabavit, tak ako aj ty, ked hocikedy ides na nejaku party, a dopadli niektore takto strasne. Neexistuje ospravedlnenie na to, co im ten zvrhlik urobil a je smutne, ze zeny napadaju ine zeny za traumu, ktoru zazili.
nie som fanúšikom tohto žánru ale pre tých čo áno, zážitok to musí byť úžasný
@luxus10 Je mi smutno a som zhrozena z toho, ze pre zeny podla teba (a vacsiny dalsich ludi) maju dve moznosti: bud cely zivot sediet doma a nic nezazit, alebo ked uz to raz risknu a niekto ich tam znasilni, tak je to aj tak ich vina, mali sediet doma a nic nezazit. Ziadna party, ziadna diskoteka, lebo tam vsade ciha nejaky predator pripraveny ta prizabit a znasilnit. A vies ty co? Bude to tak aj nadalej, pretoze predatorov taki ako ty chrania, zatial co obetiam nadavaju.
@luxus10 otrasny nazor mas, neda sa nereagovat. Cize aj zena v minisukni si je sama na vine ak ju znasilnia, vlastne celkovo v sukni, nie? Nemala by sa do burky zahalit?(nie ze by jej to pomohlo). Cize radsej nikam nechodit lebo inak si je sama na vine. Ty si nikdy nebola v bare, restike alebo len trapnom bufete? Ano, aj tam ti mozu dat nieco do drinku a skoncis bohvie ako ...
@zooeynka najlepšie ani von nevísť, lebo veď aj auto ma môže zraziť. Zatvoriť doma, nežiť. Niektorým fakt prepína.
Neviem, preco by sexualni predatori vobec mali prestat s tym, co robia. Chrani ich spolocnost, chrania ich sudy, chrania ich policajti, chrania ich zeny, tych slavnych chrania peniaze a fanusikovia. Ved im je sveta zit! Mozu sa naplno venovat svojim uchylkam, lebo vedia, ze vinu budu v ociach verejnosti niest ich obete. Krasny svet chystame pre nase dcery a vnucky.
V idealnom svete by na ich koncert(nie len na svk) neprisiel vobec nikto. (A to pisem ako clovek co na ich koncert bol ked boli v BA v 2011 asi....)
Ja nejdem, toto absolútne nie je moja šálka kávy, ten spev mi pripomína rev zranenej šelmy (mám aj hudobné vzdelanie, takže hádam aj trochu hudobný sluch). A ďalšia vec, neznášam takéto masové udalosti.
@akiana naivne predpokladam, ze policia sa musi zacat zaoberat kazdym nahlasenim obzvlast, ak sa jedna o taky zavazny cin ako je zdrogovanie a znasilnenie. Nuz, kym nie je nikto pravoplatne odsudeny, plati prezumpcia neviny. Asi len cas a vysetrovanie ukaze, ci to bolo naozaj tak ako to opisuju. Som zvedava.
@lalala94 No a minimalne dovtedy by som nevynasala sudy ako niektori tu, ze ta dobila a zdrogovana baba je len ohrdnuta zena, a sama si za to moze, a neviem, co. Na zaklade dostupnych informacii vieme, ze mala po celom tele modriny, ze bola nutena do sexu a ze mala v drinku drogy.
@akiana tak to, ze znasilnena zena si za to moze sama je blby argument vzdy, o tom asi nemusime viest diskusiu. Na druhej strane taketo obvinenia treba vzdy dobre overit a je uplne jedno, ci sa jedna o znameho alebo neznameho muza, lebo krive obvinenie sa s nim bude niest do konca zivota. Uvidime co z toho bude.
@lalala94 Statistiky a vyskumy su reflexia faktov, inak by nemalo zmysel, ich robit. Keby som bola muz a skoncim medzi tymi 2%, tak smola. Ale to neznamena, ze teraz musime diskreditovat vsetky vypovede obeti. Keby som bola medzi tymi 2%, strana, ktora ma obvinuje, by asi nemala modriny a drogy v krvi,
@akiana keby si bola muž a skončíš medzi tými 2%, tak by si to určite nebrala tak, že "tak smola". Toto je veľmi alibistický postoj, pretože ak by si v tej menšine skončila, tak by si mala do konca života zničenú povesť v súkromí aj v práci, v rodine aj medzi priateľmi. To nie je vôbec ok. A inak, nikto tu ani netvrdí, že sa majú spochybňovať výpovede obetí (alebo teda minimálne ja nie). Nech sa každý jeden takýto podnet poriadne vyšetrí. Ak sa príde na to, že je to pravda, nech je vinník odsúdený a dostane adekvátny trest, ale nech sa tu nevynášajú dopredu súdy tak ako to robíš ty a iné prispievateľky, ktoré by tu už hnali hlava-nehlava mužov do basy bez informácií a dôkazov (to, že baba mala modriny a drogy v krvi žiaľ, nie je úplne dôkaz znásilenia). A končím za seba túto diskusiu, ja nevidím vo všetkých ženách len nevinné obete a vo všetkých mužoch násilníkov. Tak ako bolo x-prípadov, kedy boli ženy surovo znásilnené, tak bolo aj y-prípadov, kedy si ženy takéto skutky povymýšľali či už ako pomstu mužovi alebo kvôli peniazom. Vrátim sa k svojmu prvému príspevku - kým nie je právoplatne odsúdený, platí prezumpcia neviny, teda nevidím žiadny dôvod na odsudzovanie alebo bojkotovanie koncertu ako tu niekto spomínal. Bodka.

@luxus10 No presne, lebo pozvanka na party sa rovna pozvanka na znasilnenie a nedobrovolne nadrogovanie. Ked vladnu stale taketo nazory, tak sa vobec necudujme, ze spolocnost prekypuje sexualnymi nasilnikmi a ich obete neberie nikto vazne.