Incident na Hlavnej stanici v Bratislave
Ahojte,rada by som informovala maminky ktore sa s detmi zvyknu vyskytovat v Ba na Hlavnej stanici aby si davali na deticky pozor.Ja som na tejto stanici vystupovala v sobotu z vlaku s mojimi detmi,prechadzala som cez zastavku MHD smerom dolu ked ma zacala otravovat jedna hnusna ciganka(sorry,niesom rasista ale pre tuto osobu by som pouzila aj ine pomenovanie keby som mohla).Pytala odo mna peniaze a ked som jej povedala ze jej nic nedam zacala sa obsmetat okolo mojich deti,chytala ich za vlasky a stale opakovala ake mam krasne deti,tak som jej dorazne povedala nech sa neopovazi dotykat mojich deti a kedze som okrem deti mala aj kufor snazila som sa s nimi co najrychlejsie od tejto osoby odist.Ked sme presli peso na zastavku MHD na Predstanicne namestie dcerka mi povedala ze ju ta ciganka postipala.rychlo som skontrolovala aj maleho a on mal cerstvy skrabanec na krciku 😠 😠 😠 .To bola odplata za to ze som jej odmietla dat peniaze,ublizila mojim detom.Chcela by som vas tymto varovat,aby sa nieco podobne nestalo aj vasim detickam.Ta osoba mala asi 30 rokov,snazila sa byt az prehnane mila aj ked pytala peniaze,samozrejme bola spinava a smradlava a obdalec ju cakal asi rovnako stary muz.
@tea333 to sa ľahko hovorí, len ked je človek v takej situácii, tak je zaskočený a nevie reagovať. to vedia aj tie svine, preto sa správajú neštandartne.
a kopnúť ju, no neviem, tie svine by to tak nenechali, ešte by ju zavreli za rasistický útok, prípadne by ju napadli jej kumpáni. oni sa zgrupujú a hoci žobrú po samom, tak z každej strany majú v blízkosti nejakého kumpána.
@dada1212 ja uz som bola v roznych situaciach s takymito individuami, ale najlepsie je zacat kricat, vyvolat co najvacsi rozruch, upozornit ludi okolo ze sa nieco deje. ok, mozno by som ju nekopla, ale minimalne by som o hodinu neskor poslala niekoho, aby ju kopol za mna 😉 a inak kopnut, buchnut mozes, ved utocila na tvoje dieta.
kym nemas v ruke zbran, je to ok.
no ja osobne neznasam ked mi maleho obchytava hoc aka stara zena, hoc suseda, neznasam to 🙄 a rovno po tvari...ktovie kedy si naposledypo zachode ruky umyvala...mozno som paranoidna, ale aj toto mi vadi 😝
lahko sa hovri ze ako dovlila dotknut sa , nemusela vidiet. mne sa pred 6rokmi stalo ked som sla zo skoly nastupovala som do autobusu a otocim sa ciganka v ruke mala nieco zelene autekala prec ale zrazu saotocila a ze padli vam kluce a ja som chcela kricat ze zlodejka ani som neotvorla usta obkolesilo ma 7 giganov kazdeho veku a plna zastavka ludi len sa otacala chrbtom. je to hnusne ale poviem mi sme blby narod nevieme drzat pokope ale oni ano.. bala som sa ze pojdu za mnou kde byvam aebo nahodou ma podrezu a co potom.
a zabudla som toto sa mi stalo na Racku, zastavka MHD pred hlavnou stanicou
@brumka mas pravdu debilny narod nevieme drzat po kope nikto sa nezastane druheho lebo kazdí sa bojí o svoj krk velakrat sa stalo ze zastali si druheho a oni potom nato doplatili najviac dokonca aj smrtou
@katecameron @tea333 presne som vedela ze si tu niektore do mna rypnete... 😉
Takze,deti som mala vedla seba,na chrbte ruksak,v jednej ruke kufor na kolieskach ktoreho sa drzala dcerka a druhou rukou som drzala maleho za rucicku.Ked som jej povedala ze ziadne eurace jej nedam,v sekunde bola za mnou a chytala deti a to som v dalsej sekunde uz na nu kricala nech sa ich neopovazi chytat....fakt myslite ze by som na nu zautocila?nastvem ju a detom ublizi viac?a jej cigansky partak cakal na nu 2 metre od nas.....kopla by som ju a on by ma mohol tak doriadit ze by som sa nepostavila...alebo moje deti....nepisala som sem preto ze som chcela radu ale preto aby sa to nestalo aj inej mamicke.....
Toto sa bežne stávalo (neviem či sa ešte stáva) v Trnave nielen na vlakovej stanici, ale aj na autobusovej.. Niekoľkokrát tam ľudí aj okradli, dokonca chceli zaútočiť na moju sestru.. Našťastie som bola pri nej a mala som pri sebe plynovku, ktorá myslím v takýchto prípadoch naženie väčší strach jak krik...
Nakoľko ľudia sú v dnešnej dobe k cudzím slepí a hluchí... Nikto nikomu nepomôže...Dokonca sa prizerajú okrádaniu...
Nechcem povedať, že som rasistka, lebo fakt sa nájdu aj výnimky a čestní ľudia i keď cigáni...
Ale ... Neznášam tieto typy, ktoré chodia, žobrú neváhajú zaútočiť...
Inak, tiež ma prekliali 😀 Dokonca 4krát 😀 😀 Lebo som im nedovolila okradnúť pár ľudí na zastávke 😀
@tea333 s tým krikom súhlasím, s kopnutím nie, lebo oni budú popierať, že si bránila dieťa. budú tvrdiť, že si ich napadla bezdôvodne, budú mať ako svedkov svojich kumpánov a ty budeš so svojím tvrdením sama, lebo okoloidúci si to bud vôbec nevšimnú, prípadne ak aj všimnú,bohužial ťažko sa nájde niekto ochotný, kto ti dosvedčí tvoju verziu.
@mummy01 ale ved ja vobec do teba nerypem ani nevravím ze si ju mala skopat to by som neurobila ani ja ver tomu keby som mala pri sebe deti mozno to inak vyznelo ako som to napísala vazne nebolo mojim umyslom rypat skor si to predstavujem co by som urobila ja v danej situacii chapem ze to bolo necakane a rychle niekedy sa neda reagovat hlavne kd to clovek necaka MOMENT PREKVAPENIA
@fidka79 ano suhlasíma viem to ze by som s detmi inak reagovala tak sa do mna zbytocne nenanasajte plne som toho vedoma a tak som aj napísala
to je vsetko
@katecameron no ved teraz ked si to premietam spätne to uz vyzera inak,ale vtedy sa inak reagovat nedalo.Jedina chyba bola ze som si nevsimala ludi okolo,kebyze ju zbadam skor tak sa jej vyhnem....
@mummy01 ved ja ti verím je jednoduchsie predchadzat a vyhnut sa pofidernym ludom uz si clovek nabuduce da pozor ja tiez kd vidím pofidernych deti taham ku sebe a hlavne ciganov nuz nic pozitívne nas necaka cigani sa rozmnoizuju rychlostou svetla chudak nase deti mam podozrenie ze toto nedopúadne dobre
Nie je celkom pravda, že policajti sú až takí bezmocní. V Piešťanoch pred Tescom býva už 6 alebo aj 7 rokov taká, a vyslovene niekedy až prenasleduje starších ľudí, ti pred ňou utekajú s nákupným košíkom. Vraj aj skúša kľučky na autách. Ja som jej pred tými 6 rokmi pár krát peniaze dala, ale 1-2€ a keď tam je 6 rokov, tak to už dlho, aj 4 roky jej hovorím, že ale za tú dobu ste si mohli nájsť prácu. Jedna mladá rómka v tom Tescu normálne upratuje. Prečo by nemohla pracovať ona? A že potrebuje pre svoje deti...no tak niekto študoval a pracoval, aby tie deti mohol mať, prípadne aj sama, a tak ich ešte nemá, a niekto si narobí niekoľko detí a ani nepracuje. A sa ma pýtala, že či má kradnúť. Hovorím "nie, pracovať." Raz som tých policajtov zavolala, a oni nie aby zaparkovali na konci parkoviska a išli k tej dáme pešo, ale jak pripečení krúžili autom po parkovisku - jasne, že sa išla schovať dnu. Veď keď nechcú tú prácu robiť, nech ju nerobia, lebo takto si ten výsluhový dôchodok nezaslúžia. Páči sa mi, ako tu jedna dáma popisovala, ako to robia v KE na stanici. Aj v tých Piešťanoch v Lidli SBSkar na príkaz vedúcej predajne takýchto vyhadzuje, a to je správne, lebo vedia, že ich auto vysadí a takto zarábajú.

jezkove oci mozno sa mi lahko píse ale kus nechapem preco si dovolila aby sa ti deti chytala no mozno si omu nevedela zabranit ale do buducnosti si das pozor ja som mala tiez nepríjemnu skusenost z ciganou nastastie bez detí to by bolo horsie tiez ma zacala otravovat za peniaze lenze ja som sa tak rozculila a zacala na nu doslova vrieskat ze rychlo zutekala 😀 tak ma totizto dozrala ltt nechytala po papuly no mozno keby som tam mala decka tak tiez inak reagujem no hnoj je to