Influencer prenikol do škôl: Aké sú následky?
Dievčatá videli ste to v správach teraz o tom "influencerovi" co sa dostal do skol len tak aj do školskej jedálne? Na nete som zatiaľ nič konkrétne nenasla a teda ani jeho nepoznám co to je za influencera...k bezpečnosti a co si o tom myslím radšej nič písať nejdem lebo pekne by to nebolo....
Videla som na IG a dost ma to desi. V jedalni mu dali aj obed na cip- ktory si pozical asi od deviataka za 5€. Je to des. Deti nie su v skole vobec v bezpeci. No on to bral ako srandu a nie nejaku ukazku, ako malo su deti strazene. Normalne sa najedol a asi nikomu nebolo cudne ze medzi detmi sedi 25 rocny typek.
@zuzinka888 a na ulici si v bezpeci? V dnesnej dobe nie je nikto nikde v bezpeci.
Ktory influencer to bol?
no ja som prekvapena teda... akoze hej, je rozdiel nejaka skola s 300 detmi na dedine kde kucharka nepozna mozno 2-3 deti a ine v skole v meste kde je 600 deti... ale predsa...
nikomu tam nevadil 25rocny tipek? Ved hadam ucitelov poznaju...
@katkaseiner hej a ako sa vobec dostal do tej skoly?
Zasa sa tu niečo hrotí do extrému. Jeden blázon natočí video a ideme školy ohnať betónovým múrom.
Na druhu stranu tu bežne ženy píšu, ako nechávajú súboje 5 ročné deti behať s kamarátmi po sídlisku, že však občas pozrú z okna.
Pozrite na školy v USA. Detektor kovov, SBS a ak niekomu prepne, katastrofa sa i tak stane.
Zasa odtiaľ potiaľ i so strachom.
@abbey1 tým ze to dali do správ tak je to návod pre ďalšieho blázna...
Blázni zjavne návody nepotrebujú. Viď tohto. Komu by napadla taká hlúposť.
Áno, nemalo by sa stať. V školách býva dozor v jedálni, s prvým stupňom chodí na obed družinárka či triedna učiteľka. Video som nevidela, školu poznám, i deti z nej, i učiteľov.
Mali ho vykoonúť a jednu vychovnú. Ale robiť z toho haló v médiách je tiež trošku čudné.
Tým ze to dali do správ vystrašili rodičov ktorý budú teraz tlačiť na bezpečnost
Snáď vás to neprekvapuje ze sa tam dostal, ja by som bol prekvapený keby sa do školy nedostal.
Áno dobre urobil že poukázal na nedbanlivosť školy pri dodržiavaní bezpečnosti

Naobeduje sa a potom v klude spravi co mu napadne... Mne sa napríklad ani nepaci ze u nas v ms chodia deti otvarat dvere ked rodicia chodia pre deti uz poobede a vtedy ani zamknute nie je ... Chapem ze ucitelka je tam sama na x-deti (rodicia zvonia aj par sekund po sebe) ale je to niekolko metrov ku dveram od triedy cize keby dieta niekto cudzi schytil ani si nepipne...