Internetová učebnica na jazyky

kikulienka19
19. apr 2014

Ahojte, chcela som sa opýtať, či ste si niektorá objednali cez internet knihu Stroj na jazyky. Premýšľam nad ňou, ale chcela by som vedieť, či to nebudú len vyhodené peniaze a či niekomu naozaj pomohla. Ďakujem za odpovede.

zaba21
20. apr 2014

Mne sa velmi osvedcilo pocuvanie nahravok v poradi anglicky, slovensky, anglicky. Chodila som do kurzov, ale mala som problem s porozumenim . Je to velmi dobre ako doplnok k inym formam vyucby. Mam to v mp3 a pustam si to rano pri ceste do prace, aspon mi ta polhodina v mhd skor ubehne. Skus si to vyhladat - anglictina na pocuvanie 1 a 2. Da sa to kupit aj s knihou, ale aj cisto len nahravka. Stiahla som si aj ine nahravky, ale boli len po anglicky a slovensky a to mi tak nevyhovovalo.

rastorychly
5. aug 2014

Ja môžem odporučiť učebnicu angličtiny Slovíčkareň s audio CD. Je veľmi pekne spracovaná, naučí 500 slovíčok a základnú gramatiku: www.slovickaren.sk
Ak sa chceš učiť cez internet, skús kurz Angličtina Online od Speaking Friends:
https://www.speakingfriends.com/anglictina-pre-...

Ja milujem akúkoľvek angličtinu pre samoukov - či už v podobe knižky alebo interaktívne na počítači. Človek ušetrí peniaze (štandartné kurzy sú veľmi drahé) aj čas (cestovania tam a späť).