icon

IP kamera - skúsenosti

31. okt 2021

Ahojte, aké mate skúsenosti s IP kamerou? Keď ju mam zapnutu a niesom doma, tak mi stále výbehu je detekcia pohybu a už vôbec neviem co to znamená. Citlivosť mam na najmenšom, už mi to robí druhá, kamera, od inej značky. Robí to cez deň, v noci,... Nerobí to každú chvíľku, robí to tak ze chvíľku to robí potom je chvíľku kľud a potom to zas chvíľu robí a potom zas aj pol dna je kľud.. Nemám doma žiadne zvieratá.. A ani pavúk mi nebeha po kemare 😂😂😂 už má strašia že mám doma ducha 😂😂 neverím na duchov takže.. No ale neviem si to vysvetliť. Dkaujem za vaše názory skúsenosti. V

bloger
•
31. okt 2021

nemohla by to byť myš?

autor
•
31. okt 2021

@bloger tu kameru nemám na zemi a doma v byte myší nemám 😂 v podstate na kamere nie je nič vidno, a nech je v hocijakej miestnosti to tam je.. Teraz už napríklad 2 hodiny sa uz nič nedeje. Prvý krát som mala kameru v detskej izbe teraz ju mam v obyvačke na poličke.

niekto2hy
•
31. okt 2021

Slnko tam svieti?

autor
•
31. okt 2021

@niekto2hy nie, mam všetko pozastieranie a v noci nesvieti.. A už je to druhá kamera co mi to doma robí až ma to už desí.. Nič sa tam nehýbe, nič tam nie je vidno. Citlivosť mam úplne na najnižšom bode..

bloger
•
31. okt 2021

Tak možno bude nejaká chyba v tej kamere ak máš na to záruku zájdi nech sa ti na to pozrú. Alebo ju skús presunúť do inej miestnosti či to bude robiť?

niekto2hy
•
31. okt 2021

@bloger Najlepsie do kupelne....😎

bloger
•
31. okt 2021

@niekto2hy tak som to nemyslel

certica22
•
31. okt 2021

Tiež nám to robí...bývate v byte či dome?

autor
•
31. okt 2021

@certica22 v byte bývame a aj ste prišla na to prečo vám to robí?

autor
•
31. okt 2021

@bloger hej hej mam ju hneď na výmenu takže to mi problém nerobí.. Ale robí to už druhá kamera od inej značky. Tak som z toho trosku taka zdesena..
@niekto2hy tam teda ešte nebola 😂 ale môžem skúsiť

lualjosa
•
31. okt 2021

@nikusik0107 vinna muska, komar, svetla prechadzajuceho auta z ulice, tiene stromov, toto napr. spusta alarm u mna, ci den, ci noc

certica22
•
31. okt 2021

My v byte pravdepodobne keď susedia nad nami chodili búchali nejak zaznemenavalo otrasy prvýkrát sme boli mimo bytu a som sa zľakla či niekto nieje v byte ale neskôr saa zapinala dosť často tak pravdepodobne to bude tým....ja som ju odpajala keď sme šli mimo bytu aby mi stále netukalo keďže používali sme ju v noci pri malom len 🙂

autor
•
2. nov 2021

@lualjosa tak u mňa to ani jediné nie pravdivé ale každému ďakujem za odpoveď