IPhone 16 Pro alebo Pro Max? Ktorý si vybrať?
Ktory by ste brali? Pro Max ma vacsiu pamat ale je aj vacsi, neviem ci sa mi bude s nim dobre manipulovat.
@minenkak preco?
Včera som bola v istore- max je obrovsky
@minenkak chod si chytit do obchodu. Pro su za mna super. Mala som 11pro a teraz mam 15 pro. Ale nie max tie su pre mna velke do ruky. Preto je lepsie si to ist ohmatať.
Musíš do obchodu a ohmatat si ho. Ja mam rada väčšie telefóny, išla by som do pro max. Ale to je len moja osobná preferencia.
prave som si objednala Pro, Max je obrovsky 🙂
Pracuješ s počítačom v škole v práci,robíš projekty?
@betulinka1 ďakujem neprosím,už nikdy iphone
aj ja dumam co dalej ci vziat novy ale niesom spokojna, strasny je iphone, signal na nic vsade, muz a dcera maju samsung a idu vsade, signal vsade, tak dumam ze prehdem na samsung
Ja sa stále držím 13tky, lebo je posledný v mini 😅 takže ja som tiež za menší, 128GB je pre mňa pamäť viac než dostačujúca, ale ide o prefernecie, naozaj najlepšie pozrieť naživo, vyskúšať v ruke 🙂
@minenkak chápem, že nemusí sedieť každému, je to opreferencii a je to okej, ale ja robím celkom veľa na počítači, projekty, práce, prezentácie, nemám Mac a nemám žiadny problém s kombom s IPhonom, čo najviac potrebujem -mail, drive, teams - fičí úplne v pohode a inak mám mobil skôr na voľný čas ako prácu... ak je teda toto kam si smerovala otázkou
@minenkak nie, ale iny by som nechcela. Posledne roky mam len Iphone a som max spokojna. Android mi vobec nevyhovuje. Teraz mam 12 a som spoko len uz baterka tolko nevydrzi, ale tak mam ho uz par rokov
@galioska tak problem som s iphonom este takyto nemala, volakedy som mavala samsung ale mrzol stale, mne proste android nevyhovuje
No tak max sa ti do vačku nezmestí, mala som voľakedy XS Max a trčal z každého vačku 😃 teraz mám 14 pro a v pohode sa zmestí. A k tomu ten 16 pro max je ešte väčší ako tie max čo boli predtým, čiže radšej si pozri naživo
Ja mam 15 pro max a som spokojna.
Zvysok rodiny ma samsungy, iphone by nechceli.
@lneviemmeno dakujem, to by ma slak trafil 😂 ozaj ho pojdem okukat
@guudy dqkujem
@minenkak jeeeej tebe som odpisala 🤣🤣🤣chcela som autorke
@betulinka1 v pohode,som pochopila
Chod si pozrieť do obchodu ci by ti vyhovoval. za mna je obrovský. Vzdy som si kupovala mensie iphone
@betulinka1
@abdn16 asi sa tomu obchodu nevyhnem 😅 skočím si bo zajtra poobzerať
@lindous mala som 12mini, potom mi brat dal 12pro max - kvoli fotaku som ho vzala a teda do mensieho by som uz nesla --- ale to je aj o veku, na telefone skrolujem web, pozeram filmy v posteli a proste maly displej mi uz nevyhovuje - ja ostavam uz na pro max ;)
Každy rok to iste .. facebook, insta a veci čo robiš ty a 99.99% ludi šlape uplne rovnako ako na 11 tke.. fotaky su pre niekoho lepšie, pre ineho horšie.. ( su viac umele ako na staršich modeloch) .. je to len iphone.. tam sa zmeny nedeju, každemu može byt jedno, či ma 11, 13 alebo 16 :D ..
@drago12587 mne ide hlavne o to že tuto 12ku mám od kedy vyšla a baterka už toľko nedrží, a mám aj malú pamäť ktorá je už plná 😁 a keďže koli práci veľa fotim (pridávam foto na ista a pod) som chcela s väčšou pamäťou a lepšiu kameru 😉
@kaktusik007 môj syn ma tiež 12ku pro max, zdedil po mojej mame 😁 a ten sa mi zdá obrovský 😅

Ani jeden