Iphone verzus Samsung
Najlepší fotomobil ktorý je podľa vás?
@lucylucka ak iphone iba preto, ze je to cool, tak nie.. ak preto, lebo mas doma macbook, ipad - resp. aspon mas v plane si zaobstarat, tak vtedy je iphone volba aj detom Apple vyrazne zjednodusuje zivot a uprimne, je mi jedno co si o mne myslia, apple kupujem nie preto aby som mala akoze prestiz (co zial kopec ludi robi) ale preto lebo uz ocakavam od zariadeni isty standard a odmietam vkuse nieco riesit, ze nefunguje....
I phone pretože som mala veľa telefónov ale len SE ( iPhone) mi vydržal 7 rokov
Samsung 🤷♀️ na samsung som prešla ešte v čase Note3. Cez s7edge, s9+ atď. Za mňa najlepší model bol Note20ultra, žiaľ už nedostane ďalšiu podporu. 21-22 ultra som mala, perfektne telefóny. 23ultra mam momentálne a som max spokojná. IPhone som tiež vyskúšala ale nesedel mi.
Mozno iphone. Ale s nicim inym ho nesparujes, len s iphonom. Ak mas okolo seba samsumgy a chces im poslat kvalitne foto cez buetooth, nepojde to
@simiis iPhone, môže mať ten foťák samsungový aj 100x viac mpx, ale aj tak tá fotka nebude tak pekná ako na iPhone.
@zorkahorka to by mi nevadilo lebo ja ani nepamätám kedy som niekomu niečo posielala cez bluetooth.Ja posielam obrázky a podobne veci cez net.
@zelenakobyla123 asi 2t dozadu som videla video kde porovnavali najnovsi samsung a iphone. Netusim aky model,samsung vyhral na plnej ciare.
Ja zase iPhone áno za nič:D ani by ma nenapadlo už po rokoch vôbec naň siahnuť pri výbere mobilu. Fotky vôbec nie sú terno oproti dobrému foťáku inde a cena je tiež úplne inde. Naozaj iba ak ide o spaľovanie Apple zariadení by som o tom uvažovala. Ale ako sa vyššie píše, koľko ľudí toľko chutí.
@t1nusa aky samsung aky xiaomi? Už 10 rokov ma všetci iphonisti pytaju, aby som im robil fotky ja.. bolo jedno aku vlajku Androidu som mal, vždy chceli fotky odomna.. žena ma iphone 13 pro, ja s23 Ultra,.. nepusti moj fon z ruky.. na každom vylete to je " ty maš Samsung ty to odfot" .. priatelia a rodina s iphonami to iste..konkurencia VŽDY fotila lepšie.. a to s prehladom.. pracoval som ako predajca fonov v O2, Telekome, a mobil online.. som vlastne expertom na fony s 12 rocnou praxou, testovanie fonov bolo vela krat v popise mojej prace....
@zelenakobyla123 to maš z kade? :D nerozširuj dezinformacie prosim ta :D je to uplny až paradox, kedže samsungy mali aj budu mat vždy lepšie fotaky.. o tom nieje ani reč
@drago12587 Xiaomi Redmi Note, číslo už si nespomeniem a Samsung som mala dávnejšie to už si tiež nepamätám, hovorím len z vlastnej skúsenosti čo sa mne osobne viac páči a s čím som spokojná, neznamená to, že aj všetci ostatní to musia mať rovnako 😊 prax je síce pekná, ale ani to nemusí zaručiť rovnaký názor u všetkých, mne sa najviac páči iPhone a už by som sa k inej značke nevrátila

Kazdemu sadne nieco ine do kramu slovo najlepsi v tomto kontexte nedava zmysel. Opytaj sa to troch ludi a dostanes 4 a pol odpovede. Kup si movil podla toho co ty od neho ocakavas, co teba na predchodcovi s*ralo a aky budget na to mas.