icon

Írsko nevie využiť rozpočtový prebytok 8,6 miliardy EUR

Rozmýšľam , kde udelali soudruzy chybu .. tam asi nevladla radicova a neovládal tu krajinu soros 20 rokov (v 70.rokoch to bol chudobiec )

martul
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 Jednoduchá mária nevie ani písať, ale rozdúchavať vášne to áno?

martul
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 a mimochodom, meno máš veľmi výstižné.

veverickav
4. sep 2024

Za nadbytkom vládnych financií stoja stúpajúce príjmy z daní právnických osôb od globálnych spoločností so sídlom v Írsku, prevažne z oblasti technológií a farmaceutiky.

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

@martul zamyslela som sa , skús aj ty 😉

martul
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 nad tvojimi nezmyslami? Nikdy.

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

@martul ste to vy pán Tomáš z markizy ? Sociálny demokrat 😂😂 chudobným bral , bohatým dával

dzescebuly
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 áno Radičová, jasné 🤨🤔a matroš máš odkiaľ? dobrý díler 😁

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

@dzescebuly tak neviem Fico jej všetko kladie za vinu , tak nieco na tom asi bude , ved on za nič nemôže 😏

danica2711
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 jasné, keď to povedal Fico, musí to byť pravda, on nikdy neklame, veď aj diaľnicu do Košíc máme už od roku 2010, a akú parádnu, štvorprúdovú!

hiro
4. sep 2024

Irsko si vybrali Google, Facebook, Apple pre platenie dani v EU. Takze tak. Nie je to ziadny zazrak.

oslo1
4. sep 2024

Irsko ma najnizsie dane v EU, preto sa tam zaregistrovalo vacsina medzinarodnych firiem. Velmi dobry tah zo strany Irska.

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

@oslo1 veď to je super, či ?? Našli super možnosť ako prosperovať !! Na Slovensku riešime len debiliny ,žiadne vízie .. nič

moonlight1210
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 no a kvoli ludom ako ty, sem tak skoro nikto nepride, co nam dvihal ekomomiku.

martinka13
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 a možno len ovládajú pravopis.

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

@martinka13 sorry neovládam Česku gramatiku 🙄 ty ano ? Teším sa s tebou 🤦‍♂️ orientujem sa na iné jazyky

jednoduchomaria89
autor
4. sep 2024

Zbytočná diskusia 😂😂 slovenčinárky (mamičky 😒)si tu prišli nabrúsiť ega a riešiť niekoho gramatiku a preklepy ( ani bodkociarka o konkrétnom článku , ktorý poukazuje na rozvoj inej krajiny , ktorá bola v minulosti chudobná a ľudia z nej utekali ) 👍👍 už bude ten blahobyt , nezabudnite navolit sociálnych demokratov (komunistov ) a národniarov 🤢

eva8
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 som rada za info o Irsku. Vdaka 🙂

martinka13
4. sep 2024

@jednoduchomaria89 to nebude jediné, čo neovladaš zrejme...

mnamko
5. sep 2024

@jednoduchomaria89 toto som potrebovala vedieť,prihlas sa, pošlú tí ich

alienkami
5. sep 2024

Vyjadriť iróniu alebo sarkazmus v písanom texte nie je jednoduché. Tento príspevok je toho príkladom. Aj mne chvíľu trvalo, kým som pochopila ako to myslíš (pomohli mi tvoje odpovede v diskusii).