icon

Islamské mamičky II ozvite sa

safiah
14. sep 2008

assalamu aleikum

tak ak ma niekto nepredbehol tak sem sa 😝

bubba
13. dec 2008

v pohodeeeeeeeeeeeeeeeeeee budeme radi 😵

csilla76
13. dec 2008

ok jamila tak-tak prihlas sa a najdes nas tam vsetky 😵

na zajtra drzim palce neboj zvladnes to 😵 na dnes koncim idem spinkat..tak ..bru..... 😔

princessws
14. dec 2008

aaaaa cawtee baby 😉 nebola som tu dlhooooo .. nebolo ani casu... ako sa mavate ??? 🙂
a kde vas najdem na facebooku ??

leishmania
14. dec 2008

princessws ked najdes jednu najdes vsetky 😀

sisulik
14. dec 2008

salam aleikom..safi pisala...dosli, dost ju ta nahla zmena vycerpava..iny rezim..kedze sme mali aj eid tak maju este aj viac navstev..takze spat chodia po polnoci..zatial..hehe..ale vas pozdravuje 😀

leishmania
14. dec 2008

no som rada ze sa ozvala 🙂 s dvojkami si asi clovek na ziadnej "dovolenke" neoddychne....

este ivka nam na fb chyba

csilla76
14. dec 2008

som rada ze mame novinky o tetuske safinke a jej rodinke 🙂 to verim ze ta nahla zmena vycerpava....potom sa ozve ked bude casu 🙂

sugika
14. dec 2008

Ahojte babenky, ako sa mate?vidim ze Safinkovci su fajn, tam ma to tesi, a ostatne baby daju vediet na facebooku 😀 ze?len som akurat rozmyslala ze Maryam zase zmizla, bola tu istu dobu a potom zase nechodi. Sisu nevies kde je? 🙂

princessws
15. dec 2008

baby som sa tam zaregistrovala a teraz neviem co tam 🙂 ako vas tam vyhladam... co tam mam napisat ??? poradteee 😀

mexx
15. dec 2008

Caute babky, co je tu nove? 😕 Vsade naokolo sa len zdobi a vypeka, tak som zvedava, ci to tak vyzera aj tu... 😉

suzi4
15. dec 2008

Slm baby!

Hlásim sa opäť z BA! Srdečne všetky pozdravujem!

sugika
16. dec 2008

Ahojte tetusky ako sa mame?Vidim ze ked vsetci na facebooku ste, co?tak tu nefici vobec. Suzi pod sa pridat 😉 Inak vsetko po starom, ostatne info na facebooku 😀

princessws
16. dec 2008

aaa uuuuz mi povedzte ako vas tam najdeeeeem 😀

sugika
16. dec 2008

No ide to cez mailove adresy 🙂 alebo podla mena, ale tu mame len nick tak tazko 😀 pridaj jednu z nas a budes mat celu partiu

sisulik
16. dec 2008

salam aleikom babenky..tak uz pisete pomenej na MK co? hehe..setrite papiere?

suzi..vitaj naspat...;)

leishmania
16. dec 2008

princessws ved som ti poslala do IP jak nas najdes hned vetdy 🙂

bubba
16. dec 2008

hm,asi pronces nema vase emailove adresy alebo mena 😀 😀 😀

leishmania
16. dec 2008

ja som jej dala zopar mien 😀

jamila
16. dec 2008

ahojtéééééé

už som pobalená a cestovná horúčka je v plnom prúde 🙂

no do 20 kg som sa veru v žiadnom prípade nedala 😅

Želám Vám pekné prežitie vianočných sviatkov a šťastný nový rok 😉

nawal
17. dec 2008

jamilka prajem ti kraaaaaasnu dovolenku 😵

karolinkafe
17. dec 2008

Stastnu cestu Jamila. A uzi si to s drahym, juj to musis byt nedockava 😵
My cestujeme zajtra 😅 uz sa tak tesiiiiim.

csilla76
17. dec 2008

ahojte 🙂 jamila stastnu cestu ti zelám,drahy a jeho rodinka ta isto nedockavo ocakavaju 😵

karolinka vy idete na SR.ze?aj vám stastnu cestu,rodicia sa na vás uz istotne velmi tesia 😵

bubba
17. dec 2008

karol tak bon voyage vam zelaaaaaam 😵 😵 😵

ivka19
18. dec 2008

ahoj babulky,ako sa mate,dufam,ze vsetci ok 😉

karo,stastnu cestu a uzite si nase, krasne vianoce 😵

sugika
21. dec 2008

Ahojte tetusky, tak co kde ste?Uz len na facebook treba chodit?Viem ze na Blizkom vychode teraz neide vobec net, vsak ale sme vsetci uz v EU okrem Safinky takze co????

Ivka vsetko naj naj naj k narodeninam, prajem ti aby sa ti sny splnili a aby si bola vzdy stastna, aj ked je to trosku oneskorene teraz. Dufam ze ste oslavovali vyborne a mala si krasne narodky. 😵

ivka19
21. dec 2008

ahojky

sugika moja zlata,dakujem,ze si si na mna spomenula,oslavovali sme len my traja,ale stalo to zato 😀 😵 a co ty ako si zijes 😉
a kde ste ostatne,teda safi ,jamila su ospravedlnene 😵 ,csilluska,nawal,bubi,leish,to uz asi vsetke len na facebooku co ☹

sugika
21. dec 2008

No ani na facebooku dnes nik nie je, pod sa zaregistrovat a pridaj sa k nam 🙂 Safinka asi ani keby vedela nemohla pisat bo tam v okoli uz 2 dni skoro nic neide poriadne, ze vraj ani mobilne siete nie su ok. Jamilu neviem, asi to uz Alzirsko netyka,ale urcite su stastne s polovickami 😵 A som si pozrella nove fotky Raniyky, no super s tym Mikulasom 😀 ale vies co, zacina sa podobat definitivne na tatina, raz som ti povedala ze mamina, ale tatinooooo 😀 takze sup sup na facebook, ta tam cakam(e) 😝

bubba
23. dec 2008

trosku blbe v tejto teme...ale....tym co sa ich to tyka a tym co sa ich to netyka zelam to iste

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

ivka19
23. dec 2008

bubi,dakujeme 😉 aj ja prajem krasne vianoce a stastny novy rok vsetkym,nech sa vam dari a nech sa vam spnia tajne tuzby a sny 😵

bubba
23. dec 2008

ivka a ty si mala aj narodeninky_????wo w tak gratulirujem oneskorene 😵 😵 😵 a co sa nedas aj ty na ten fb??