icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

lenka20
31. jan 2008

tak co babiky, akoooooooooo 😕
lauritka, pointka - ja som sa dobre zasmiala na tych vitaminoch, ked som objednavala to chilli tak som kukla aj ostatne a bol tam selen - pre dobry vyvin plodu v tehu a dole upozornenie, ze sa to nema uzivat v tehotenstve 😀 dobre, co 😀
ja budem brat chilli asi tiez az od 1.DC a teraz asi len obcas- na zvyknutie si.
KET-acky tak uz nam dajte vediet co je nove, kvetka, zuzla, zulka-dufam, ze plati info zo vcera 😉
paaaaa

zulka29
autor
31. jan 2008

Dobre ranko, tak ja uz sedim v GF a cakam 🙂 prajem nam uspesny den, hlavne Juja, zuzla, kvetka 😉

steva
31. jan 2008

zulka29 vela vela stastia prajem 😵 😵 😵 😵

tanitta
31. jan 2008

Caute ketky raketky;)...
leni si ma obehlaaaaa.....
Zulka....daj nam vediet ked sa vratisssss ako prebehlo etko........
Zuzla.... kedy mas este volat??? ... ozvi sa co najskor .. si tu nechty dohryzem 😅 ... paaaa

tanitta
31. jan 2008

Baby..neviem ci ste si vsimli... helik verejnil statistiky za r.2007... priemer uspesnosti 46,6% 😨

lenka20
31. jan 2008

zuzla mi este neposlala tu slubenu sms, zuzlik, ozvi saaaaaa 😕
zulka tak o takomto case uz mas krpcov asi v brusku, vsak moja, tfuj tfuj tfuj nech sa im v brusku paci 🙂
kvetka ma volat dnes rano a jujka asi dnes poobede 😕
tanitka - pojdem kuknut - no, ak do tej statistiky zaratali aj nas tehulky - netehulky, tak tym cislam verim. niektore mesiace vlani isli hodne nad 50%

lenka20
31. jan 2008

ahojky - mam super spravicky od zuzli - embrijka to prezili a su krasne a dnes pojdu do bruska 2 surodenci 😵 😵
zuzla vas vsetky pozdravuje 😉

juja
31. jan 2008

Čaute raKETky 🙂

Lenka - to je supeeeeer správa od Zuzli 😵 😵 bože, až mi slzy vyhŕkli, tak som sa potešila 🙂

Kočky držkajte sa!!!

Ja mám volať zajtra o 7,30 takže asi bude bezsenná noc 😀 Ozvem sa teda až v pondelok, lebo zajtra mám dovolenku.

libeth
31. jan 2008

babulky co mate dnes KETko, moc vam drzim palceky 😵
Zulka, myslim na teba a verim, ze to vide. Drz sa, a daj vediet ako to dopadlo. Drzim paluchy 😵 😀

zulka29
autor
31. jan 2008

ahojte, tak ja už som doma, spapala som feferonkovy salatik 😀 😎 a idem si pospinkať kym slape Diazepam 😀

Vsetko prebehlo ok, vlozili mi 3 embryjka, z toho jedno bolo len 4 bunkove, takže slabšie, tak a teraz14 dnova cakacia lehota...ufff...

lenka20
31. jan 2008

zulicek gratulujem k embryskom v brusku a uz hadam po stykrat ti prajem krasne // 😵
jujka tak ty este 1 den musis vydrzat - nech mas tiez len take krasne spravicky ako tie dve nase sikulky zuzlozulky 😵
a co je s kvetkou 😕 kvetka akooooooooo

tanitta
31. jan 2008

Zulka...a naco si mala diazepam? .. dnes a zajtra viac polihuj.. a hlavne nech vycikas tie//;)...
Zuzla... stastnu cestu;).. davajte pozor.. a vela stastia 😉 ... paaaaaaaa

lenka20
31. jan 2008

tanitka vsetkym ginfivackam davaju diazepam pred ET 😉

pointka
31. jan 2008

lenka a vies aj preco ten diazepam?

lenka20
31. jan 2008

ahoj pointka -no, kedysi o tom kocky pisali, vraj aby sa uvolnilo brusko - pri aj po ET sa nemaju stahovat brusne svaly - a celkovo asi sa im lepsie manipuluje s tou sondickou ked je zena celkom uvolnena, aj ked ja tomu velmi nerozumiem, diazepam je predsa dost silny liek a tehulky by to nemali no a v den ET si uz tehulka, takze som rada, ze nam heliosackam nic take nedavaju 😉 lepsie ti to mozno vysvetlia kocky z temy ginfiv - alebo zulka ked sa vyspinkaaaa 🙂

pointka
31. jan 2008

aha... no ano, neviem, ci by som ho chcela, keby nam ho v iscare davali. presne ako vravis, je to dost silny a nechutny liek. dik za info.

savia
31. jan 2008

Ahojte babenky,
tak moje KET sa koná 8.2.2008 🙂 🙂 🙂

pointka
31. jan 2008

drzim palce!
Ake lieky beries?

savia
31. jan 2008

Dakujem,
beriem Estrimax 3x1 a od budúceho týždňa Utrogestan 2x2

juja
31. jan 2008

Tak ja sa dnes s Vami lúčim raKETky 🙂

Idem už domkov, lebo ma dnes o 15tej ešte čaká môj nový gynekológ. Tak sa musím ísť domkov "načančať" 😀
Vyšetrovať ma dnes nebude, len spíšeme tie prvotné obkecávačky a pod... A potom pôjdem ešte s drahým na prechádzku do mesta - v centre dnes máme fašiangový sprievod tak pôjdeme kuknúť, ak nebude zima.

Dúfam, že to zajtra dopadne dobre, budem sa hlásiť v pondelok čo a ako bolo...
Inak aj mne by ten diazepam asi pomohol, ja keď si ľahnem na kozu, tak som celá napätá 😒Už som si síce mohla aj za tú dobu zvyknúť 😀 No, uvidíme zajtra...myslite na mňa babky ...

Kvetka, Zuzla, Zulka - pekne si tie pokladíky v pelíšku opatrujte a o 14 dní nech z nich máte krásne // 😵

chruminka
31. jan 2008

pointka ahoj ty chodis do toho centra Iscare v BA?

pointka
31. jan 2008

chruminka ano tam chodim.

savia
31. jan 2008

Zuzli, Zulka,
opatrujte sa a tiež Vám prajem vytúžené // 😉 😉 🙂

pointka
31. jan 2008

Savia Estrimax je asi to co Estrofem predpokladam 🙂
Cize vlastne pred KET stacia len tieto lieky?

chruminka
31. jan 2008

pointka sa pytam,lebo mi to odporucila kamoska a priatel tam ide na spermiogram.....

savia
31. jan 2008

pointka,máš pravdu,
Estrimax je to isté ako Estrofem a azda to bude stačiť na to, aby sa snehuliaci zabývali. Beriem ešte calibrum baby plan a Femigard. Takže uvidíme výsledok... 😉

pointka
31. jan 2008

Femigard je co?

Chruminka, ja som s ISCARE velmi spokojna, vela bab nie je, ale ja sa nemozem stazovat na nic.

chruminka
31. jan 2008

Veru aj ja som sa pytala na ten Femigard ale zatial neviem.

A ja som este v tom centre Iscare nebola,ale asi budem musiet ist aj ja..... ☹

savia
31. jan 2008

Femigard je bylinný prípravok a priaznivým účinkom na ženský organizmus. Obsahuje myší chvost,harmanček, púpavu,medovku a puškvorec. Beriem ho asi 3 týždne a mrcha mi prišla presne na deň.Myslím, že to ovplyvnil práve femigard, možno... 😉

zulka29
autor
31. jan 2008

a nepojde ten kon dnes? 😠