icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

kikina666
13. apr 2008

no babenky, ja utekam sa okupkakat a varit segedinsky, aj tam su vitaminy v kapuste tak hadam aj to pomoze 🙂 neskor sa ozvem

kikina666
13. apr 2008

katy2 ale bude, aj ty ho budes mat, teda ty sa uz mozes vytesovat, ver mi, 😉

juja
13. apr 2008

Ahojte raketky 🙂 ...chcem Vás len rýchlo pozdraviť a bežím ďalej variť...vepřo-knedlo-zelo 😀

Pipka super, že bol výsledok OK, tak už sa nemusíš stresovať ...už si len pekne vychutnávaj tehotenstvo...držkajte sa baby 😵

Dráčik no vitaj domka...tak ty len pekne domka polihuj, oddychuj a šetri sa ...... po pôrode sa ani nezastavíš pri tých dvoch drobcoch 😵 🙂

Kikinka neboj KETko bude síce asi trošku neskôr, ale bude....sliznica pekne dorastie a šup zmrzlinky do teplúčka.... mamine do bruška 😉 🙂 (a tie otázniky v pase si si stále neopravila!? 😀 )

Tanitka tak ako sa dnes majú embryšká? ....už vieš kedy máš ET?

Zulka a ty ako??? 🙂 ...už sa niečo deje? 😀 (som hrozná, ja viem, lenže ja som tak straaaašne zvedavá, tak mi to odpusti, ....prosíííím 😉 )

tanitta
13. apr 2008

Ahojky...
Jujka..ano viem 😉 .. vsteky embrijka sa maju k svetu... zajtra et 😵 ....

juja
13. apr 2008

Tanitka to je supeeer 😵 😵 ...sú bojovníci ako aj ich mamina 😉 .... a koľkých si dáte vložiť?

katy2
13. apr 2008

tanitta, drzim palce na ET 😵 nech sa ta uz drobci viac nepustia.... 😵 😵 😵

juja
13. apr 2008

Katy tebe sa už tiež blíži termín testovania...pomalička, ale isto 😉 🙂 ...ako sa cítiš? budeš skúšať testovať aj doma, alebo počkáš na krvičku? 😉

katy2
13. apr 2008

juja, este je to strasne daleko. zatial vobec nic necitim, vobec, vobec nic.... s tym testovanim uvidim, ako sa to bude vyvijat....

juja
13. apr 2008

....jéžiš Katy, ja som trdlo....píšem na notebooku a v pase som si zle prečítala - trošku sa mi to odráža - ja som myslela, že testuješ už 15 a ty až 25....ale rýchlo to ubehne neboj 😉 dúfam, že sa doma šetríš a máš kľudový režim 🙂 ...budeš do testu doma, alebo pôjdeš do práce?

tanitta
13. apr 2008

Vdaka babulky;)..
rozhodnem sa az zajtra .. ale najradsej by som bola za vsetky 3....kedze su kvalitne dr viac ako 2 si myslim ze nebude chciet....takze uvidime az zajtra podla situacie ako budu vizerat...😵.. pa pekny den. prajem😉

mapa73
13. apr 2008

Ahojte kočky 🙂
čítam tu veľa pozitívnych správičiek 🙂

Katy, držkám palčeky, nech sú na konci kráse // 😉

Tani, priprav sa, že od zajtra si tehu 🙂 🙂

Kika a ty od utorka 🙂

juja
13. apr 2008

Tani tak zajtra nás poinformuj....my tu na koníku Vám budeme posielať pozitívnu energiu 🙂 ...tak pekný zvyšok víkendu 🙂

...idem papať ...dobrú chuť všetkým...ešte sa stavím.... 😉

kikina666
13. apr 2008

juja ake otazniky mas na mysli ???

kikina666
13. apr 2008

mapa73 akosi uspesnost konkurzov na zamestnanie je nulova tak hadam konkurz na maminu mi v utorok vyjde 🙂

dracik1
13. apr 2008

katy, velmi ti drzim palce aby si mala na teste // ciarky 🙂
mapka ahoj.....tani, tak mas krasne 3 vajka po soft stimulke, tak to je super

jujka, lenka caute, boze baby ako som na vas vsetky v nemocke myslela, ako sa Vam dari....krasny slnecny vikend

juja
13. apr 2008

Kikinka som Ti cez týždeň písala, že čo tam v pase robia tie ??? - bude úspešný??? - jasné, že bude tak šup prepísať - bude úspešný!!! 😉 😀 ..... pozitívne myslenie 🙂

Dráčik - aj my sme na teba aj drobcov mysleli 🙂 ...ako sa cítiš? Do práce už nepôjdeš, však?...terez PN a potom rovno materská 🙂 ......ja zatiaľ nič nové uvidím v stredu čo mi povie môj gyndoš ...kedy budem môcť na KETko, ale cítim v kostiach, že to tak skoro asi nebude...uvidíme.

Idem sa von prevetrať pokiaľ je ako tak pekné počasie.....pa 🙂

tina1
13. apr 2008

Čaute baby, 8.4.2008 som bola na KET, mala by som už niečo cítiť? Ja necítim ešte nič a som z toho dosť nervózna.

tanitta
13. apr 2008

tinka.. a co by si chcela citit? 😉... embrijko sa estelen v tomto case uhniezduje... si 5po et...potom neskor mozes citit popichavanie, mozes zaspinit, mozu sa ti o nieco zdat ze budes mat plnsie prsia take napnute a mozes sa citit presne ako keby na ms.. tehu priznaky vobec neodlisis od ms priznakov.. takze vela trpezlivosti 😉 ...

kikina666
13. apr 2008

juja dufam, ze si teraz uz spokojna 😉 ale stale tam taky malilinky otaznicek je

kikina666
13. apr 2008

tina1 drzim palce 🙂

gabika24
13. apr 2008

ahoj kiki, tak aj tu ťa prenasledujem 😀
tina1 aj ja držím palce.
dobrú nôcku babenky - nejako nestíham koníka 😉 , ale pokúsim sa to napraviť 🙂

kikina666
13. apr 2008

dobru noc
🙂

lenka20
14. apr 2008

ahojte raketky moje zlate, draciiiiiik - no konecne, uz som sa o teba baaaaala 😕 😕 moja, teraz sa uz len pekne setri, polihuj a vychutnaj si lenosenie, lebo coskoro ta caka frmoooooooool 😀 😀 😀 som rada, ze si OK aj krpcekovia 🙂
pipinka - gratulujem k vysledkom, aj ked som vedela, ze hanka je OK, ale urcite si teraz spokojnejsia, tak aj ty si uz teraz v klude uzivaj tehulkovanie 🙂 😵 😵
katy, kika, tinka - drzim palce
tanicka moja, tvoje embrijka ma straaasne potesili, budem ich musiet poriadne vystiskat ked pridu na svet, su to sikulky, drzim ti palce na ET a nech su z toho // ako vysite 😵 😵 😵
pridavam sa k jujke zvedavke - zulka, tak akooooo, testla si alebo este len testnes, nechce sa mi verit, ze by si to vydrzala do valera 😅 😵 😉
u mna nic nove, dnes sa idem objednat na genetiku, mrcha neprisla, takynka - tebe uz prisla 😕 😕
tak piste co mate nove 😉

juja
14. apr 2008

Krásne ránko a úspešný (tehu) týždeň želám Vám všetkým raketky 🙂

Lenka ahooj moja, tak zase čakať na výsledky 😒 ...moja zlatá, máš to také komplikované....hlavne nech sú výsledky OK ...držím palčeky 😉

Kikinka no, je to lepšie, ale ani taký malinký by tam byť nemusel, hmmm 😉 🙂

Tanittka ....tfuj, tfuj, tfuj nech sa drobci poriadne zapelešia 😵 veľa šťastia.. 🙂

takyna
14. apr 2008

Ahojte kočky 🙂
takže víkend plný pracovnej aktivity je za nami, u nás v záhrade sa už usmievajú na mňa na novo nasadené kvietky 😀 , pomaly odbije 9-a vyrážame do Martina.
tánitka ja som taká rada, že sú embrijošká , vravela som ti, že to bude ok, pekne si ich potom opatruj aby to bolo krásne tuhulkové 🙂 , budem ti držkať veĺmi silno palčoke
leni mrchu ešte nemám ale brucho ma už pobolieva 2-dni, dnes sa k tomu pridružilo bolenie hlavy, a mrchavá a nepríjemná som bola celý víkend, tak uvidíme 😖
kikuška pekne sa psychicky priprav na transfer, aby sa nám tu ešte viacej stehulkovalo 😵
ostatné tehulky sa opatrujte, negrckajte veľmo,....nechajte niečo aj na nás 😀 , chichi
a ostatným čakateľkám na výsledky testíkov, prajem len samé pozitívne tehu-výsledočky 🙂 😵 🙂

tanitta
14. apr 2008

Cauky rapotacky;)...
prisla som si este pred cestou pre vsetky tie prskance pre stastie 😵 ... ja len uz dufam ze mi teraz nezazvoni mobil ze nech nechodim.. dufam ze sa krpci dobre vyspali 😀 ....
Taky ...ty iddes na pohovor?
Leni... az to klapne budes virtualna krsna mama 😉 ...

takyna
14. apr 2008

Tánitka, neboj nezazvoní mobil, bude to ok, 🙂 , opatrne na cestách a potom sa ozvi, tfuj, tfuj, tfuj na cestu 🙂 😵 🙂
áno idem na pohovor

tanitta
14. apr 2008

Taky.. takze uz s touto ms ides na to?... budes kuzelna ? 😀 ...priprav draheho na zmeny 😉

takyna
14. apr 2008

neviem ešte či s touto, ale aké zmeny ? je to riadna náladovosť k horšiemu?

tanitta
14. apr 2008

Taky...kuzelne su naladovky 😎 ... ale ked zacnes pridavat utros hladiny sa znormalizuju 😀 ...