icon

IVF ra-KET-áčky. Určite sa to podarí

zulka29
28. jan 2008

Tak ideme sem raketky?
Rok 2008 bude pre nás všetky úspešný 😀 😀 😵 😵

takyna
29. apr 2008

Ahoj Miruška, Stevka sa nám neozvala ☹

veracruz
29. apr 2008

cauko mirusch, gretka sa este neozvala, tak neviem...

veracruz
29. apr 2008

tak teda gretka je tehotna 😵

lenka20
29. apr 2008

veruska aj ja som si uchytila 😀 😀 😉 aj mne sa viac pacila ta bruskata fotecka 😵
takynka ja mam este zatial v zaludku klidek ale uvidis ma v pondelok aka budem vyklepana, brrrrrr, ale snad hadam nieco narastlo 😕 a veru dobre to mas premyslene, niekedy fakt radsej nevediet, ako mi len bolo dobre ked som netusila o niektorych veciach... taky ja som 3 tyzdne prezila na BB pudingu, kazdy vecer som si musela uvarit, no hrozne, bojim sa postavit na vahu 😎 😀
ahoj mysiatko 😉 ako sa mas ako pokracujes co je nove pochval sa, davno si tu nebola 😵 😵
tinucha ja sa chystam, ale uvidime co povie doky 😝 sedmicka je moje stastne cislo, aj patka, tak hadam cosi z toho bude 😉
kde je moja carodejka zulka - zulka tusim som si u teba rezervovala cary mary tak ta najneskor piateho vrelo ocakavam aj s carovnou formulkou tentokrat specialne pre mna 😵 😵 co ty na to 😉
kika tie krize mozu byt z liekov 😠 je to pluhavstvo...ale hlavne ked pomoze...

veracruz
29. apr 2008

leni, boli aj pre Teba 😵 uz som zacinala mat pocit, ze som na tej fotke moc poznatelna, tak som zvolila maskovanejsiu 😎

takyna
29. apr 2008

Mňam BB-puding 😀 , večerná inšipácia?, ja som na tú váhu skočila omylom ☹ , a teraz zisťujem, že som to vôbec nemala robiť, čo už, poučenie do budúcna 😉 , kolko má byť zhruba dobrá sliznica pred KET-om neviete?

dior
29. apr 2008

babiky moje-drzim palce v pondelok-ale slubte mi ze ked otehotniete a uvidite // -nie ze na nas zabudnete-budete nam tu pekne poslielat tehu bacilky 😀 😀 😀
veracruz-ty budes mat dobry darcek pod stromcek 😉

takyna
29. apr 2008

ahoj diorka, to si píš, že sa to tu potom pre tehulovské vírusíky nebude dať ani dýchať 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ellianka
29. apr 2008

ahoj žienočky 😉
čítam, že sa to tu riadne rozKETovalo 😵 tak nech nám to všetkým májovo-láskovo vyjde 😵 😉
ja som usmoklená ako cencúľ na jar (nič lepšie ma na prirovnanie nenapadlo 🙂) ale manžel ma včera pochválil, že som akási krotkejšia a on čakal tajfún 🙂 tak to je hádam dobré znamenie...
ja som pre istotu zaniesla váhu do pivnice 😎
leni, ďakujem za tip...večer varím čoko puding 🙂
taky ako sa cítiš? už berieš dve čarovné 🙂 mňa to čaká od zajtra. stále mám kŕče v podbrušku.
gretka 😵 gratulujem k tehu a posielam 😵 😵 😵 😵 😵 nech sa všetci vzájomne držíte

takyna
29. apr 2008

Eli čaf, na to , že beriem kúzelné som nejako kúzelne milá 😒 , samú seba prekvapujem, snažím sa nepozorovať, tak sa asi cítim, 🙂 , áno od pondelka som na 2-estrogénoch, ale vraj sa od toho mladne , tak to musíme brať s tej pozitívnejšej stránky 😀

ellianka
29. apr 2008

ahoj taky 😉 tak to budeme všetky krásne vymladené na leto 😎
mne sa akosi nakopilo povinností vyše hlavy a tak som aspoň zamestnala rozum a na blížiace sa KET si stihnem spomenúť iba pri rannej tablete (aj to vždy pre istotu rátam prázdne políčka na plátku lebo mám neustále pocit, že som zabudla užiť 🙂) a potom ešte večer ale skôr než ma začnú napadať divné myšlienky stihnem zaspať 🙂

takyna
29. apr 2008

eli ja tiež asi tak, makáme na záhrade, pomedzi to účtovníctvo, a riadenie doma byt, nestíham ani relaxovať 😝 , aj teraz idem trošku poriadiť, lebo očakávam dnes veľmi významnú návštevu, aby sa jej u mňa páčilo a cítila sa fajn 😀

ellianka
29. apr 2008

taky, veľmi významná návšteva ešte len príde 😀 a to sa aj ja chystám pred ňou upratovať, aby sa jej páčilo a to silnejšie sa zahryzla 😉 😀

katy2
29. apr 2008

ahojte, raKETky 🙂
vidim, ze poriadne stimulujete... drzim palce.... 🙂

takyna
29. apr 2008

tak to by bolo najkrajšie upratovanie 😀 , musím ísť lebo o 18-je tu coby dup, pekný zvyšok večera, zajtra s robotičky vás prídem kuknúť pá 🙂 😵 😉

ellianka
29. apr 2008

príjemný večer taky 🙂 😵
katy ďakujem 😵

gabika24
29. apr 2008

ahojte. ja som sa dostala až teraz na net, celý deň ležím v posteli,som trochu usmrkaná - ale to bude myslím alergia... - mám zavalený nos (našťastie vždy len jednu dierku,tak z toho nie som až tak nervózna). malá je s ocinkom niekde vonku... - len škoda, že ja nemôžem, mám pocit, že keď tam vyjdem, hneď mám zasa problémy. ale ináč sa mám fajn, tak vám posielam tehu vírusy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 papa

veracruz
29. apr 2008

dior, tento rok ani nekupujeme darceky, len ukazeme vsetkym mrviaci sa batoztek a bude 😵 😵 😵

hava77
29. apr 2008

ahojte kocky!!!! 🙂 🙂 🙂
kiki je mi to luto.....treba verit nabuduce to vyjde.....aj mna uz chyta pozitivna nalada na druhe ivf 😉 pod do toho so mnou a miruschkou 🙂
vera ahoj - mamina 🙂 aj gabika....
tak sa majte, ja sa pomaly odpajam lebo za net tu uctuju nenormalnu cenu 😖
mimochodom pozdravujem vsetuckych 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

veracruz
29. apr 2008

jeeeej, cauko havka.... dufam, ze si to uzivate a ze naberate pozitivnu energiu 🙂

gabika24
29. apr 2008

ahojte babule. sme na druhej strane, tak nás posúvam vyššie a želám dobrú nôcku všetkým - vlastne keď toto čítate, je už asi deň, čo? 😀

lenka20
30. apr 2008

ahojte babulky 😉
veru gabika uz je den, ty si akesi nocne vtaca 😀 😀 no s alergiou nevybabres, ja nastastie nemam ziadnu, ale bracho si to ,, uziva ,, kazdy rok no hroza....tak sa pekne drz a pokial je to len alergicka nadcha tak ok, hlavne zostan zdravucka, teraz musis ked si tehulka 😉 🙂
veruska veru - najkrajsi darcek pod stromcekom - vsetci budu spokojni 😵 😵
takynka no tak vidis, a ja som si myslela, ze budes soptit a ty si este milsia ako normalne 😉
eli - ten problem s pocitanim liekov som mala aj ja, stale sa mi nezdalo a mala som pocit, ze tie lieky mi nebudu stacit, ze je ich akosi malo...
pred KETom sliznica moze byt rozna - ja som mala na kontrole tusim 13 😕 a teraz neviem, bez liekov asi menej.... no aspon 7mm musi byt aby vobec nieco bolo...
takynka tak aka bola navsteva, urcite vynikos 😵 😵
diorka ahoj 🙂
ako dopadla stevka, ozvala sa niekomu 😕

takyna
30. apr 2008

Ahojte kočky 🙂 , neviem ako je u vás, ale BB zatial pred daždom, návšteva bola super 🙂 😵 🙂

lenka20
30. apr 2008

aj u nas to vyzera ako na dazd takynka 🙂 no ved som si myslela, ze vam bude hej 😎

takyna
30. apr 2008

Lenka ďakujem za pozdrav 😉

steva
30. apr 2008

ahojte a dobre ranko.tak nase KET dopadlo tiez neuspesne 😢 je to velmi tazke,ale musime ist dalej.dakujem ze ste na mna mysleli,velmi si to vazim.

takyna
30. apr 2008

ahoj stevka, máte ešte mrazáčikov?, držím palce do ďalšieho pokusu a zároveň ti prajem aby bol posledný a Úspešný 🙂 😵 🙂

steva
30. apr 2008

ahoj takyna.nie,nemame,musime ist na to znova,ale teraz potrebujem pauzu.

takyna
30. apr 2008

jasné, treba zrelaxovať, ja neviem nejako nám tie KETká idú horšie ako češkám 😒

zulka29
autor
30. apr 2008

Dobré ránko, sakra táto téma nie je úspešná, tuším v tej ešte ani jedna neotehulkovala po kETe 😠 😠 😠
Stevka ☹

Nemali by sme založiť novú? 😕