Ján Kotian a kontroverzie z Prievidze
Dobrý deň,
dočítala som sa o tomto pánovi dosť nepekné veci. Bola o ňom aj reportáž v Reportéroch asi 2 roky naspäť. Teraz je adminom FB skupiny a bez dôkazov tam obviňuje ľudí z drogovej činnosti a dáva tam ich fotky.
Z toho čo som zistila, tak je v okolí Prievidze dosť známa "firma", takisto aj jeho manželka.
Zdravím ja som sa tam tiež našiel. Dnes som bol na polícií kde ma poslali do Péčka. Človek niekomu v minulosti pretiahne priateľku a hneď je dealer a narkoman 🤔🙂 trestne oznámenie sa mi asi neoplatí podávať keďže pri dnešných súdoch to bude trvať vecnosť. Ja len dúfam že to nebude problem v budúcnosti napríklad pri hľadaní práce. Pána Kotiana som sa pokúšal kontaktovať telefonicky aj jeho manželku. Dostal som odpoveď že asi som niečo spravil keď tam som a bol som z jeho úst označený za narkomana a dealera napriek tomu že celé moje okolie a známy vedia aká je pravda. Slušne som písal aj jemu aj jeho manželke o zmazanie príspevku na koľko je irelevantný no bezvísledne. Skôr sa bojím dlhších následkov ktoré mi budú znepríjemňovať život. Preto zvažujem nad podaním žaloby. Bol som v spojení aj s niektorými ľuďmi ktorý sa tiež nachádzajú na tej stránke a vyzerali trošku k svetu. Od pár ľudí dokončil vyžadoval finančnú revanž na odstránenie príspevku. Prikladám sem 15 minútový dokument o pánovi : https://www.facebook.com/share/v/1AvycPsiNo/?mi...
Každému kto sa tam nájde zatiaľ poradiť neviem. V podstate mi je šuma fuk či som niekde vyvesený ak by bola pravda čo píše zákon si ma nájde. Otázka je že či si nájde aj jeho v prípade nepodloženého zruinovania ľudského života. Keďže šetrenie potrvá mesiace je úplne jedno či človek dostane peniaze a odškodné keď hanba ostane celý život. V budúcnosti sa poradím s právnikom a snáď budem schopný nájsť nejakú cestu. Prajem pekný deň a veľa šťastia 🙂

A?