icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

radoslava
24. aug 2008

Zdravim
uz sme doma

radoslava
24. aug 2008

Konecne som vybalila. Co je tu nove ? 😀

andrea.m
24. aug 2008

tami zaspala bez mamky 😀

janka1
24. aug 2008

kraaasne, nadherneee a rozkosneeeee supeeeer
😉 🙂 andy

radoslava
25. aug 2008

Andy to je parada gratulujem.
A inak Dobre ranko všetkym

radoslava
25. aug 2008

Idem dnes na pedikuru. Sice uz je po lete ale u nas je čakacia doba 2 mesiace a nejako som sa neskoro objednala tak som takto dopadla ale neva 😀

radoslava
25. aug 2008

Tak vas pridem kuknut az poobede s vymočenými nohami 😀

paska
25. aug 2008

ránečko 😀
radi no to maš supiš taku pedikúru ja som tam ešte nikdy nebola 😕 ale asi ani nepojdem neviem si predstaviť že by mi niekto niečo robil s nohami 😅 ja som strašne šteklivá 😀 😀 😀

mory
25. aug 2008

dobre rano 😉
tak mi sme doma po 3 dnovom pobyte v nemocke koli zapalu v moci ma teraz prezmenu vysoku horucku takze sa trapime dalej ☹

radi ti zavidim tu pedikuru aj ja by som potrebovala ist len si neviem najst cas 😝

paska aj ja som stekliva ale na nohach vydrzim skor je to na inych partiach tela 😀

paska
25. aug 2008

mory ☹ tak si doma?

paska
25. aug 2008

pusku posielam nech sa rýchlo uzdraví 🙂
andrejko už neteplotuje a dneska ráno už aj papal tak som rada že už ho to pomaly prechádza

mory
25. aug 2008

no som doma 😠 uz som si myslela ze bude dobre a rano ma cakalo krasne prekvapenie 39.2 ☹

andrea.m
25. aug 2008

ahojte babule 😀
mory eliuške posielame bošteky celá family a prajeme veľmi veľmi rýchle uzdravenie.

mory
25. aug 2008

andy dakujeme
😉
a kukli sme fotocky ste zlaty a taminka je naherna modrooka blondinka 😎

andrea.m
25. aug 2008

mory tak teraz dakujeme my vám 😀
a kde su stratene duše ako maryn, čertica alebo zgurka napr. 😕

paska
25. aug 2008

trucuju 😀 😀

zgurkaa
25. aug 2008

tu som 😵

zgurkaa
25. aug 2008

nic nestiham, mali sme hody a navstevu........tak dojedam kacicku a nestihla som sem ani nakuknut 😀 😀 😀

andrea.m
25. aug 2008

to nič zguri hlavne že žiješ 😀 ale maryn tehula je ticho.ja jej asi zavolám len musím najprv nejako zamestanť tami 😀

zgurkaa
25. aug 2008

Marynka sa neciti dobre. Ma ranajsie nevolnosti.......asi ma co so sebou robit.... 😒

paska
25. aug 2008

brý večer 😀
pozorujem že všetci všetko vedia 😕 kde chodíte na to info? 😀 tajnos agentos? 😀

janka1
25. aug 2008

paska nepoznas šž 😀 😀 😀

paska
25. aug 2008

šž? 😕

janka1
25. aug 2008

ta co si uz po zaruke paska nelepi ti? 😀

paska
25. aug 2008

jáááááááááááááááááj 😅 už mi to došlo 😀 nejaka som nechapava 😀
takže ju tam pozdravujem 🙂

paska
25. aug 2008

no nelepí mi 😀 😀 až 22.9 mi bude 😖 ale fest jak sekunďák

andrea.m
26. aug 2008

takže hlavne pre tie ktoré poznajú a ostali verné MK prajem dobre ránko a krásny utorok 🙂
dnes sa chystam s Filipkom na kontrolu na alergologiu a s Tami asi skočím k obvodnej lebo nejako poplakava pri pišaní aspoň ja si to myslím.cikame do plienky lebo nočník a záchod tvrdohlavo odmieta ale ja bojujem každý deň.

baby čo mate starších chalanov chcem sa spýtať kedy prejde obdobie strieľania a pištoľov a podobných bojových hračiek. ani jednu pištoľ sme mu nekupili (postarali sa príbuzní) 😠 a to večne behanie po byte a hra na vojnu mi lezie na nervy. navyše som zistila že to u neho podporuje agresívne sklony. dakujem za rady.

radoslava
26. aug 2008

Dobre ranko
Andy tak to ti nezavidim to strielanie so vsetkym čo doma najde. Minule sme boli na piesku a chlapci tam strielali s drevom akoze maju pištole. Mala potom opakovala trosku ale nastastie ju to preslo

andrea.m
26. aug 2008

radka u nás už strieľaju aj hokejky 😀 😠

paska
26. aug 2008

ránečko 😠 nepridáva mi príspevky