No vidim ze sme chytili skoro vsetky rovnaku chorobu. Aj ja som vracala a bolelo ma brucho zo soboty na nedelu. Simka z nedele na pondelok.....len dufam ze to Misku nechyti. Inak Simka je doma, lebo kasle ako stary hrniec a ani ju neockovai vcera 😢 Tolko v skratke. Dakujem za gratulacie a rychlo sa uzdravte...aj Ty Andy. 😉
ahojte 😎 no ja poctivo pijem urologický čaj a zatiaľ sa to zlepšuje-klop,klop čo sa týka obličiek. ale mám taký pocit že taká poriadná jesenná nádcha ma neminie.
no dievky, fakt je to bieda, keď sem aj zablúdime, tak väčšinou každá sama :-N a čo takto dohodnúť sa na nejakom "stretku" tu na januári, dáme si hodinku otázok a odpovedí 😃 😃
Haloooooooooooooooooooooooooooooooooooo takto som vzdy vitala uja z UPS. Strasne sa na tom bavil. To ked som pracovala nie teraz. 😃 😃 😃 Monkula veru cely oco je ta moja dcera.
Hodinka otazok no fajn takze kym sa dohodneme na dni a hodine dam radsej navrh a budeme sa dohadovat. OK suhlasite lebo aj tak kym sa nas tu viac stretne tak aj 3 svetova bude 😃 pane boze to bol vtip 😃
Dakujem za gratulacie a rychlo sa uzdravte...aj Ty Andy. 😉