icon

Janúrčatá 2007. Pridajte sa

vavka33
25. apr 2008

Otvaram novu temu na ziadost adminky Zuz 11 😀
Sup sem vsetci a vsetky 😉

vavka33
autor
10. máj 2008

Druha

certica
10. máj 2008

no urcite, ja som tu uz 20 minut, len sa mi neste pisat 😀

certica
10. máj 2008

toto tu je strasna rychlost, idem ja radsej chudaka maleho konecne prebalit

paska
10. máj 2008

aj jatu už od šiestej len sami nechce písať 😀 aby ste si nemysleli že som závislá 😅

paska
10. máj 2008

daj pusku babatku za mna 😵 som šiši ked chcem ešte jeno? 🤐

certica
10. máj 2008

neni 😀 , ja maleho furt nucham, voniam...

paska
10. máj 2008

😵 aj andrejko ešte stale vonia ako babatko a sisa tiež kým mi nešlohne voňavku 😠 potom smrdi jak kufrík sociálnej pracovníčky

paska
10. máj 2008

jéj až teraz som si kukla tvoj albumik aky su zlatí súrodenci 🙂 vikoš je riadne velký chlap pri martinkovi
a kočárek sa mi lubi taký kúpim pre to tretié 😀

certica
10. máj 2008

mam ti odlozit? 😀
ja ked som prisla z porodnice, nevedela som si na vikiho zvyknut, strasne obrovsky sa mi zdal, v podstate to trvalo 3 tyzdne 😅

mory
10. máj 2008

ranko co dnes robyte?

paska
10. máj 2008

odlož 😀

mory
10. máj 2008

zeny kolko meraju vasi drobci?

paska
10. máj 2008

nepoviem 😀

mory
10. máj 2008

paska nepovedz aj tak by som nepocula 😀 ale napisat mozes 😀

maryn
10. máj 2008

caute 😉
som sa potesila jak som vas citala, vy ste podarene 🙂
ja asi tiez mozem predat kocik 😒 sa nam nedari otehotniet ☹ vam sa druhe podarilo hned ked ste chceli? 😕
dnes som dostala taku silnu mrchu, ze ma boli cely clovek a je mi zle aj hlava sa mi kruti, to som nikdy nezvykla mat 😒 idem si dat ibalgin
ale pri vas je mi hned lepsie 🙂
my sa snazime ucit na nocnik aj sa sem tam podari vypiskat, ale pytanie este nehrozi a ked kaka tak sa vzdy niekde schova a cupne si 😅
mory neviem kolko meria ale nosime oblecko 92 prevazne, ale ma este aj 86 niektore, ale co stretavame vonku detvaky zhruba vo vikiho veku tak bol zatial najnizsi 😒

katarina7
10. máj 2008

marynka ja som na prve mimi čakala 14mesiacov druhe sa podarilo hned a treti 14rokov 😀

maryn
10. máj 2008

kati si ma ukludnila 😀 tak to este mam cas 😀

certica
10. máj 2008

marynka predaj, zakon schvalnosti - podari sa 😉
nam viki tiez trval cca 7 mesiacov, matko hned

maryn
10. máj 2008

musim sa pochvalit uz vieme povedat bager aj auto a po madarsky ho svokrovci naucili dere/poď/ a adide /daj, podaj/ ja sice po madarsky neviem, ale nebude mu to na skodu ked bude vediet
a vedia uz vase deticky chodit po schodoch? vcera sme stretli jedno 16mesacne divcatko a to behalo po schodoch jedna radost, viki este nevie len za rucky

katarina7
10. máj 2008

mory Lucka ma 83cm marynka ja som predala kočik a už som ten mesiac mrchu nedostala .Lucka stale chce po schodoch sama ešte nevie

maryn
10. máj 2008

kde ste kukulienky? 😀
uz mi zabrala tabletka, uz viem existovat 😅
chodivate sa niektora bicyklovat s drobcom? ja by som chcela, ale musime kupit novy bike aj cyklosedacku a drobec musi mat aj prilbu vsak? uz su na to dost velky nie?

maryn
10. máj 2008

vavi ozaj a budu leuske tie tricka? vyzera byt fakt velka na tych fotkach, lebo ja som ich prikladala k vikimu a on mal este aj rezervu 😅

paska
10. máj 2008

maryn nam sa andrejko zadaril ani sme sa nesnažili 😀 ale zato siska bola vysnažená statočne

paska
10. máj 2008

maryn kde maš album?

maryn
10. máj 2008

treba mi ho poprerabat a dat nove foto, len teraz akosi na to neni casu 😅
ved nam sa tiez viki tak zadaril, skusili sme to jedinky raz bez a bolo 😀 a teraz sa snazime a snazime 😅

petusko
10. máj 2008

ahojte 🙂
trochu vás zanedbávam, ale raz nemám čas, potom mi blbne net... 😒

nám sa Petík podaril asi na tretí mesiac🙂

maryn, my sme začali bicyklovať tento týždeň, ale bez prilby 😕 ved my žiadne veľké výjazdy nerobíme a ani sa nechystáme a na okružnú jazdu dedinou nám hádam netreba 😅

a práve dnes sme zistili, že Peťko už vyjde po schodoch, aj zíde dolu normál "po dvoch" 😲 😨 ale našťastie ho to veľmi neláka, dúfam, že mu to ostane 😅

petusko
10. máj 2008

a ešte som zabudla, čerti, tá fotka Vikiho a Maťka je krásna 😵

radoslava
10. máj 2008

Ahojte
my sme u mojich rodičov. Je tu pekne počasie nam vyšlo tak sme skoro stale vonku. Chodime na zahradku malej sa tam velmi pači. Uz si stihla aj zadret triesku do ručičky.
A dnes si odrala noštek 😀 padla 😀

vavka33
autor
10. máj 2008

Marynka,budu jej tie tricenka,neboj.Su jej akurat,ani male ani velke 😉 trafila si.
Maryn,nemala som kramy s tebou min.mesiac?Este furt neviem ten datum 😀 Ale bradavocky ma uz nebolia.Bolo to ovulkou,ako kazdy mesiac.
Lela vie ist po schodoch,le drzim ju za jeden palcek,ak by nieco 😀

vavka33
autor
10. máj 2008

OZi,ake mate pre deti autosedacky?chcem malej kupit uz tu do 36kg,ale neviem aku.Chcem aby bola polohovatelna a bola pohodlna,bezpecna a mala dobry potah,aby sa tam nepotila