Jarmoky a rôzne tipy na podujatia na víkend.

23. jan 2020

Ahojte chcela by som poprosiť o rady a tipy kam počas jari a leta na jarmoky alebo rôzne víkendove akcie tohto typu, za odpovede vopred dakujem.

domcci72
23. jan 2020

tak to bude vyskakovat casom este je podla mna skoro dumat nad nejakymi takymito akciami...

hrajka
23. jan 2020

@domcci72 presne tak

gaaspi
23. jan 2020

Pridaj z akého regiónu si. Na východnom slovensku je veľmi dobrý Bardejovský jarmok. Je tak ku koncu leta (vygoogli datu pre dany rok). Na strednom je Radvanský v Banskej Bystrici v septembri a v rovnakých dňoch sa koná aj Trnavský čo sa západného slovenska týka. Pezinské a Račianske vinobranie. Sereďské hody kde je aj jarmok a v tie isté dni aj v Šali ak chceš niečo menšie. Detvianske dni keď je na amfiteátri folklór + jarmok okolo. Galantské trhy v auguste aj keď je mesto malé ale jarmok má na úrovni veľkých miest. Často sa počas leta organizujú aj zrazy veteránov a spestria to aj koncertmi alebo motorkami, kaskadérmi atď. Októbrovy Vlčanský jarmok aj keď je to dedina ale jarmok majú na úrovni mesta. Jeden z najväčších na slovensku sa robí v Štúrove a ten môžete spojiť aj výletom do maďarska čo dáte aj pešo cez pohranični most. V Sliači robievajú letecké dni (ale je to dosť hlučné ak máte moc malé deti) ale sú tam stánky, jedlo, suvenýry atď.

Pripíšte aj ostatní na aké chodíte možno aj v iných obciach sa dejú veci čo sa oplatí pozrieť.

autor
23. jan 2020

Som z východného Slovenska

gaaspi
23. jan 2020

Tak Bardejovský poznáš určite. Mne sa tam páčilo. Pochodil som aj hradby hneď. V celom centre stánky, jedlo, na námestí koncerty. Dobré to je.

Ináč dole pod fórom vidím nejaké linky na témy o jarmokoch tak si poklikaj aj na tie lebo dole to vždy ukazuje príbuzné témy a tam nájdeš podobné.