icon

Jasličky pre naše detičky, Žehrianska - skúsenosti?

charliebravo
17. okt 2018

Zdravim maminy, mate niekto skusenost s jaslickami na Zehrianskej v Petrzalke - Jaslicky pre nase deticky? Rozhodujeme sa kam dat nase babo. Budem rada za akekolvek skusenosti.
Pekny den.

Strana
z2
evik2021
12. apr 2023

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť s týmito jasličkami.Neviem,aký je program,ani ako to v nich chodí,ale vždy,keď s dvojročnou dcérkou idem vedľa na gymnastiku do BigHugGym,neviem,ako jej mám vysvetliť,prečo tam vždy niekto plače.Dnes som bola svedkom toho,ako jednej pani učiteľke asi rupli nervy a keď išli na prechádzku,chlapček na dvore utekal(evidentne asi chcel,aby ho naháňali,ale začiatok konfliktu som nevidela).Pani učiteľka ho schmatla a navrieskala na neho,že nie je jeho otec ani mamina.A keď už išli von všetci,aj iné dievcatko malo slzy na tvári.Učiteľky sa potom medzi sebou bavili,že keď deti rodičia nezvládajú,tak im ich tam dajú,nech to riešia ony...mám pocit,že pedagogické vzdelanie by malo zahŕňať minimalne lepšiu trpezlivoť. Keby sa to stalo raz,neriešim,ale chodime tam 3/4 roka raz do týždňa a už sa mi to nezdá v pohode...Ale dieťa tam nemám...

marse
26. apr 2024

Zdravim.. v tychto jasličkach som mala dceru a my sme boli plne spokojni. Plno zaujímavých aktivít, dobra strava, ucitelky mile a profesionalne. Dcera chodila rada a nikdy nebol problem. Pani riaditelka ustretova. Stretla som sa len s ochotou. Za mna odporúčanie. Vybrali by sme si ich opäť.

iwannka86
26. apr 2024

@evik2021 presne tak, svoje druhe dieta tam uz nedam, davala som sem dobrevhodnotenie az neskor som sa dozvedela ako sa spravala samotna riaditelka k detom a aj k mojmu synovi....neodporucam tieto jasle...zial viac tu pisat nemozem kedze mam zdroj priamo z MŠ.

iwannka86
26. apr 2024

@marse aj my sme boli spokojni ale dceru tam uz nedam, vid moj druhy komentar.

petrapocahontas
10. júl 2024

@iwannka86 Dobrý deň,prečítala som si Váš komentár ohľadom jaslí. Nemohli by sme si,prosím napísať súkromne? Ďakujem

karolinka82
26. júl 2024

@iwannka86 dobrý deň. Zvažujem tieto jasličky. Môžem Vám napísať ?

iwannka86
26. júl 2024

@karolinka82 skuste 🙂

karolinka82
28. júl 2024

@iwannka86 máte správu 🙂

kris_tin257
13. nov 2024

Dobrý deň, niekto nejaké nové recenzie ohľadne týchto jasličiek? 😊

Strana
z2