Jasličky pre naše detičky, Žehrianska - skúsenosti?
Zdravim maminy, mate niekto skusenost s jaslickami na Zehrianskej v Petrzalke - Jaslicky pre nase deticky? Rozhodujeme sa kam dat nase babo. Budem rada za akekolvek skusenosti.
Pekny den.
Zdravim.. v tychto jasličkach som mala dceru a my sme boli plne spokojni. Plno zaujímavých aktivít, dobra strava, ucitelky mile a profesionalne. Dcera chodila rada a nikdy nebol problem. Pani riaditelka ustretova. Stretla som sa len s ochotou. Za mna odporúčanie. Vybrali by sme si ich opäť.
@iwannka86 Dobrý deň,prečítala som si Váš komentár ohľadom jaslí. Nemohli by sme si,prosím napísať súkromne? Ďakujem
@iwannka86 dobrý deň. Zvažujem tieto jasličky. Môžem Vám napísať ?
@karolinka82 skuste 🙂
@iwannka86 máte správu 🙂
Dobrý deň, niekto nejaké nové recenzie ohľadne týchto jasličiek? 😊

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť s týmito jasličkami.Neviem,aký je program,ani ako to v nich chodí,ale vždy,keď s dvojročnou dcérkou idem vedľa na gymnastiku do BigHugGym,neviem,ako jej mám vysvetliť,prečo tam vždy niekto plače.Dnes som bola svedkom toho,ako jednej pani učiteľke asi rupli nervy a keď išli na prechádzku,chlapček na dvore utekal(evidentne asi chcel,aby ho naháňali,ale začiatok konfliktu som nevidela).Pani učiteľka ho schmatla a navrieskala na neho,že nie je jeho otec ani mamina.A keď už išli von všetci,aj iné dievcatko malo slzy na tvári.Učiteľky sa potom medzi sebou bavili,že keď deti rodičia nezvládajú,tak im ich tam dajú,nech to riešia ony...mám pocit,že pedagogické vzdelanie by malo zahŕňať minimalne lepšiu trpezlivoť. Keby sa to stalo raz,neriešim,ale chodime tam 3/4 roka raz do týždňa a už sa mi to nezdá v pohode...Ale dieťa tam nemám...