icon

Jasnovidec v Bánovciach nad Bebravou - skúsenosti

klariska1
29. jún 2015

Ahojte, dnes som sa náhodne dozvedela, že v Bánovciach nad Bebravou žije vraj jeden jasnovidec - veľmi dobrý. Ide o mladého muža - asi 22 rokov. Meno neviem, ani žiadne bližšie informácie. Ale vraj chodieva aj do Bratislavy a dá sa tam uňho objednať. Pozná ho niekto? Viete viac info? Ďakujem🙂.

stary_ujco
•
30. jún 2015

Ak je dobrý, tak sa ti sám ozve, lebo vie, že ho zhanas.... 😀

klariska1
autor
•
30. jún 2015

Si velmi vtipny - naozaj🙂

bonaqa2013
•
30. jún 2015

@klariska1 toto je fórum o detičkách, pre maminčky a pod a nie o nejakých bosorákoch 😀

klariska1
autor
•
30. jún 2015

@bonaqa2013 a zajtra tu budes pisat - baby, poradte mi nejaku overenu kartarku, vesticu, mam taky a taky problem🙂.... nikdy nevies, co ta stretne a co budes musiet riesit.... never say never

bonaqa2013
•
30. jún 2015

@klariska1 to si odkiaľ zobrala že zajtra budem hľadať bosoráka 😀
s niekým si ma mýliš, ešte som nikdy nič také nezháňala.
Ale poradím Ti, sú tu rôzne skupiny, pozri, možno nájdeš niečo kde sa s danou témou zaobedajú. alebo založ novú skupinu....

klariska1
autor
•
30. jún 2015

@bonaqa2013 nerada tu s niekym chodim do konfrontacie, preto odteraz pripomienky ako tie tvoje a predchadzajuceho prispievatela ignorujem..... temu som zalozila s jasnym cielom, s jasnym nazvom a kto dotycneho pana pozna, nech sa vyjadri... ostatni v tejto teme nemaju co hladat.... nestojim o ironicke pripomienky ani rady "dokonalych" ludi.... tema nie je urazliva a spada do tohto fora - mamicky tu riesia ovela vacsie kraviny...

bonaqa2013
•
30. jún 2015

@klariska1 čo môže byť vačšia kravina ako bosorák....

mamokaa
•
30. jún 2015

Ahoj ja som z banoviec a veru som o nikom takom este nepocula. Mozno keby vies meno . Ale moj nazor je neverit na take veci. Ale neboj ja ta tu neskritizujem milion ludi milion chuti.rada by som ti pomohla ale bohuzial nemam ako

klariska1
autor
•
30. jún 2015

@mamokaa Dakujem, si zlata🙂... to je v pohode, o nic zivotne dolezite nejde...