Jasnovidka Izabella Csabaiová
ahojte,ma niekto skusenosti s jasnovidkou Izabellou Csabaiovou ?alebo aspon kontakt ?
Poprosim telefonne čislo ak ma niekto na pani Izabelu deniskapitelkova@gmail.com
dakujem velmi pekne
Ja som bola vcera u pani Izabelly a pritom som na ni nemala kontakt.Ak sa s nou chcete spojit najdete si sposob.Je to mila a prijemna osoba.Nevesti tak ako som si to predstavila ale povedala mi na co som bola zvedava.Je velmi otvorena,vela rozpravala o svojom zivote.
Dnes som náhodou stretla p.Izabelu v Senci v obchode, moja známa predavačka ju pozná a povedala jej že mám trápenie. Vzala moju lávu ruku a skoro som odpadla! Potom povedala, že má musí očistiť, lebo má preklikali, ľudia môžte mi veriť a nemusíte ona presne vedela všetko o mojom trápení! Ešte teraz sa trasiem z toho čo všetko mi povedala. A vraj som tehotná, tak na to som veľmi zvedavá lebo toto dieťatko by bolo tretie a neplánovane. Verím jej každé slovo čo povedala, karty boli jasne. Ale ja som jej za to všetko aj zaplatila.
Bohužiaľ viac nesmiem povedať. Hovorila, že veľa cestuje, teraz som si ju dala do Googlu pretože som nikdy nevyhľadávala nikoho takého a ona zrazu prišla!
Telefón povedala, že má vybitý a nemá nabijacku takze asi sa jej aj preto nedá dovolať a asi má j viac telefónnych čísiel. Mala zo sebou asistenta a hovorila, že prišla z nových zámkov, že tam žije.
Viete mi niekto povedať, či ešte veští Izabella Csabaiová z NZ? Ďakujem za info.
Ahojte ja som včera pani Izabellu kontaktovala na fb a dnes ráno mi napísala spiatočnú správu s tým kedy k nej mám prísť deň , čas, adresu ...no na otázku aká je cena neodpovedala , no vyššie niekto písal že neberie peniaze tak neviem ....o necelý 2 týždne idem k pani a potom napíšem svoju recenziu , som hrozne zvedavá ....adresa je rovnaká
Pridávam recenziu na jasnovidku Izabellu Csabaiovú
Včera som mala u nej termín o 10 hod doobeda , pani je sympatická a v pohode
k tomu aby vám povedala viac potrebuje dátum narodenia vaše a osoby o ktorej chcete niečo vedieť
celé sedenie trvalo hodinu z toho asi 20-30 minút rozprávala svoje zážitky z kongresov a prípadoch čo riešila ktoré ako mi povedala viem nájsť aj v jej prvej knihe avšak sa už údajne nedá zakúpiť , dá sa stiahnúť z uloz.to ... bežne ludí neberie avšak ako mi povedala zosnulý manžel s ktorým sa rozpráva dostal oznam od mojej nebohej švagriny a babky že nech ma príjme lebo mám trápenie ....áno to je pravda .... hodnotím ju 6/10 ...v podstate mi povedala aj nejaké zaujímavosti čo sú pravdivé a prekvapila ma niektorými vecami ...odporučila mi očistu lebo som prekliata ...cena očisty 50 € ..mám ísť za pánom do BA ...a očista je nutná 3x vraj kto ňou prejde zmení sa mu život o 180 stupňou k lepšiemu ...ak máte nejaké otázky kludne do komentáru alebo správy sa ozvite nechcela som rozpisovať všetko do detailov ...avšak povedala mi aké dieťa budem mať kolko , pohlavie , ako na tom budem finančne , aký bude manžel a ako dlho sa dožijem ja a rodičia ....peniaze ona nepýta kolko jej dáte to bude ..ja osobne som jej nechala 15 € ........hned po tom ako som odišla som musela ísť do obchodu a tam som sa zakecala s pani ktorá mi povedala svoju skúsenosť s pani Izabellou ..vraj jej nepomohla a nič nevyšlo avšak mi odporúčila jednu vešticu pri železničnej stanici NZ a všetko od tej pani Katky jej vyšlo presne , tak som tam išla a pani ma našťastie hneď zobrala ....pani Katka vykladá kartami nič jej nemusíte hovoriť , ona toho vela vie ...avšak mi vyrazila dych s tým čo vedela o mne , povedala mi také veci čo nikto nemá odkial vedieť .....vedela o tom že v rodine mám starú chorú ženu ktorá si neprijala aby som sa narodila ...áno to je pravda babka nechcela aby sa narodilo otcovi ďalšie dieťa ...s prvou ženou už deti má ....vedela aj to že otcovi nevyšla jedna vec o ktorej skoro nikto nevie ....vedela toho proste velmi vela o mne ....povedala mi dokonca presne ako dlho sa dožijem ...s dieťaťom financiami a mužom sa zhodla s pani izabellou ...povedala mi o mojom zdravotnom stave čo ma čaká aj moju mamu , avšak bola velmi presná ju hodnotím 10/10 presvedčila ma o pravde je geniálna a ju aj odporúčam , ohladom platenia pýta 10 € na hodinu ....ja som jej dala 15 € za ochotu že ma hneď zobrala ....dala mi kontakt na starú babičku ktorá robí očisty tá vraj tiež pýta 10 € a chodí k nej veľa ľudí a ju mám aj o dosť bližšie , v najbližšom čase babičke zavolám a objednám sa aby ma zbavila prekliatia .... obidve sú priamo v Nových Zámkoch .....ak chcete čokolvek vedieť pýtajte sa nech sa páči
@evka2671997 mozem vas prosiiim poprosit o adresu a kontakt na pani katku aj tu babicku???? Moj email : lenkabalaz1191@gmail.com
dakujem krasne
vedeli by ste mi niekto prosim dat surne kontakt na izabellu z NZ
@evka2671997 Môžem Vás poprosiť o kontakt na pani Katku i Izabellu Csabaiovú? Ďakujem.
Nanka29@gmail.com
Dobrý deň, nebola som, nemám kontakt, nedokážem sa dohodnúť na stretnutí. Nemáte kontakt?
@davidkobalaz máte prosím kontakt na tú Katku? @evka2671997 viete nám ho poslať? ďakujem
@laurapata Ďakujem Vám🌷. Kontakt mi, prosím, pošlite na Nanka29@gmail.com. Vďaka. 🍀
@laurapata ďakujem za info, viete mi pls napisat na lucy10@centrum.sk? ďakujem
@evka2671997 Prosim vás mohli by ste mi poslat kontakt alebo spôsob ako sa s nou kontaktovat? Velmi prosim napište mi na mail: heki69@gmail.com
@laurapata Prosim vas mate este kontakt na tu Katku z NZ ? Ak ano prosim vas pošlite mi ho na mail: heki69@gmail.com
Máte záujem o kontakt na Katku?
Boli ste tam?
Chystáte sa tam?
J.
Môžte mi poslať kontakt na Izabelu aj Katku? aduska2607@gmail.com
Ďakujem
Ahojte, ak mate kontakt niekto na pani Izabellu, poslite mi ho prosím na moj mail..Je to veelmi dolezite. Potrebujem ju najst aby mi pomohla. Ďakujem
mahe@orangemail.sk
@laurapata prosím vás, máte ešte kontakt na pani Katku z NZ? Prípadne niekto iný nemá náhodou na ňu kontakt? Prosím pošlite mi na mail katkaslov2@azet.sk Ďakujem
@laurapata mohli by ste mi prosim vas poslat kontakt na pani Katku z NZ? poprosim poslite mi mail na karolinatatai@yahoo.com Dakujem

@cocogogo A nebola to Kotlárová - kartárka? Ale tá robila výklad za 20€.