Jazvy po akné a zbrusovanie kože
Ahojte,
chcela by som sa Vas spytat ci ma niekto skusenosti so zbrusovanim koze (v akom veku ste boli a ci pomohlo) a ci ste niektora pouzivala dermaroller a Vase skusenosti s nim?Alebo nieco ucinne co vam pomohlo? Rozmyslam aj nad Roaccutane, ale do toho by som velmi nerada isla. Mam jazvy po akne hlavne na licach a chcela by som sa uz navzdy ich zbavit a hlavne toho neustaleho nanasania make-upu.
Dakujem moc za rady
ja som bola na laser a je to uplne super vec, len treba spravne nastaviť. Mne to veľmi pomohlo, moja pleť bola v dezolátnom stave - jazvy a fľaky všade a teraz mám pleť bez make upu a zjednotenú.
@trudy123 neviem ake stare mate tie jazvy ale ak to nie je nejak vela rokov tak pomaha na zjednotenie tvare a jazvy Calrmark Placenta. Mozno by som este skusila najskor to ako takto invazivne zasahovat do pokozky..
Ja som bojovala so striami na bruchu 17 rokov, laser, zbrusovanie, dermabrazie, krémy zabral mi až repair gel v kombinacii s peptidových sprejom a výsledky sú úžasne! Jasne nikdy to nebude ako pred tým, ale podstatne lepšie, bojujem ďalej 😄 syn to používa na akné a ekzemy
https://wellu.eu/shop/products/77/10209,repair-...
@trudy123 ja osobne nie, pracujem v jednom obchode so zdravou vyzivou a vyzivovymi doplnkami a tam mam zakaznicky, ktore to chvalili 🙂
Ahojte , prosim mate skusenost s ultrazvukom na jazvy po akne ? Idem prvy krat mam viditelne jazvy uz vela rokov , konečne som sa odhodlala len mam obavu či to bude mať efekt . DAKUJEM
@izabela333 dobrý večer, kde ste podstúpila laser a môžete mi podrobnejšie napísať ako a v com Vám to pomohlo? Ak by sa dalo prosim poslali by ste mi vase fotky pleti s jazvyckami pred a po zákroku?

Roaccutane ti s jazvami nepomoze, to sa malo riesit este pred nimi. Brala som ho, pomohol mi maximalne, ziadne vedlajsie efekty som nemala, mam 5 rokov po a ani jednu vyrazku za ten cas. Bola som na vyhladzovanie jazviciek na chrbte laserom - bolo to drahe, bolestive a aj napriek tomu, ze som mala len mini jazvicky, efekt nic moc. Cize neviem ti poradit, co by pomohlo - pretoze mne tvrdili, ze laser je najucinnejsi a efekt bol aj tak o nicom.